Volgers

donderdag 31 oktober 2019

Kaart voor afscheid collega's

Hoi blogmaatjes,

Eindelijk is het me gelukt weer eens een blogpost te maken, ik ben wel lekker bezig hoor maar het in een blogbericht zetten lukt niet altijd.
Onlangs hebben we afscheid genomen van mijn collega in de apotheek met wie ik samen eigenlijk een duo-baan had, ik had uiteraard een kaartje voor haar gemaakt die ik nog niet had gepost hier.
Dit is hem geworden.
De basis is een DDBD mal, het designpapier is van Mintay.
Nog een close-up van de bloementoef, gemaakt met foam.
Hoop dat ze lekker gaat genieten van haar pensioen, maar dat zal vast goedkomen met haar kleinkinderen om haar heen.
Onverwacht ging er nog een collega weg per 1 november maar met nog wat extra verlofuren heeft ze al afscheid genomen, ook deze collega heb ik uiteraard een kaartje gegeven.
Ze gaat nog niet vervroegd met pensioen maar wil graag wat anders gaan doen, ook hierbij wenste ik haar veel geluk, en wat was er dan mooier dan de lijn van Jenine, de Jenine's Mindful Art collectie te gebruiken die net was uitgekomen.
Ik heb er onderstaande kaart mee gemaakt, 
wat een leuke toepasselijke tekststickers zitten erbij, ik heb er verschillende van gebruikt.
want ik heb er een watervalletje van gemaakt.
De bloemen ook weer gemaakt met foam, zo leuk om te doen, en op de zilverkleurige vlinder heb ik wat verschillende kleuren embossingpoeder gebruikt, ben niet van het bling bling om dit soort kaarten, en dan zwakt het toch een beetje af.
Ik hoop dat het jullie weer wat inspiratie geeft, daar post ik het tenslotte voor, en een reactie is van harte welkom, altijd leuk om te lezen.
Fijn weekend allemaal, 
Groetjes Liesbeth


2 opmerkingen:

  1. Dag Liesbeth,
    Leuk dat jij zo 2 prachtige kaarten hebt gemaakt voor de dames.
    Mvg gIna België

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth