Volgers

vrijdag 10 januari 2020

Verjaardagskaart met het nieuwe Maya Designpapier

Hallo blogmaatjes,

Nog een kaartje voor jullie vandaag met de nieuwe lijn van Maja Design.
Little Street Café, met heerlijke voorjaarskleurtjes, ik was ook zo weg van de Maja Enjoying Outdoors, ik had hem gebruikt voor een album en dan heb je veel kleine restantjes, ik moest hem opnieuw hebben, echt erg denk ik dan .....maar nu kan ik hem mooi combineren.
Ik ben vergeten een foto van de binnenkant te maken, heb er wel 2 van de buitenkant, het modelletje was van Joy. Crafts, Nicolette heeft hem gedeeld daar, zal hem zeker nog vaker maken want hij is erg leuk om te maken.
Je kunt het patroontje hier vinden, wel zo eerlijk om te vermelden dat ik het niet zelf uitgedacht heb.....daar zien jullie ook dat de binnenkant ook erg leuk is al heb ik zelf geen foto.
Het voorste vierkant is dus uitklapbaar, ik had er een leuke handlettering stempel op gedaan. Ook op het label......De randen rondom is een Noor! mal.

Hier is hij was lichter als hij op het lichte designpapier ligt, bloemetjes zijn van Hobbyfun, Florella. De blaadjes zijn van Joy. verder natuurlijk frantage en lintjes/touwtjes.

Fijn weekend allemaal,
Liefs Liesbeth

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth