Volgers

maandag 12 maart 2018

Op bestelling kaartje gouden huwelijk.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag een kaartje dat ik gemaakt heb voor een "voormalig" collega van mijn man en zijn vrouw, die vandaag 50 jaar getrouwd zijn.
Gisteren vroeg hij of ik wat had liggen om te versturen, nee, natuurlijk heb ik kaartjes voor een gouden huwelijk niet klaarliggen, en dus gelijk maar mijn hobbykamer opgezocht gistermiddag, eerst lekker een wandeling richting Hulten gemaakt met Kekko, want het was te lekker weer om de hele dag binnen te blijven zitten.
Mijn zoon heeft vorige week de sleutel gekregen van zijn nieuwe huis, het is ruwbouw opgeleverd dus nog een berg werk te verzetten, maar hij is zelf heel handig dus dat gaat helemaal goedkomen daar.
Dit is mijn kaart voor het gouden koppel geworden, ik ken ze zelf niet dus kan ik het gerust posten.
Jammer genoeg maakt mijn nieuwe telefoon niet dezelfde kwaliteit foto's als mijn vorige, maar de kaart is al afgeleverd dus kan ze niet meer opnieuw maken, maar ik hoop dat het toch goed genoeg zichtbaar is.
Ik heb een fotoplaatje van Pion Design gebruikt, en ook het designpapier is van Pion, uit de serie The Songbird Secret, daar zitten heel mooie licht-goudkleurige vellen in die ik wel goed voor de gelegenheid vond passen, een stukje glitterpapier voor het hart in dezelfde kleur. Verder verschillende malletjes gebruikt van Noor! design, een mooie rand kant waar ik kleine hotfix-steentjes op gelijmd heb.
En weer zelf de foambloemen gemaakt met de grote Noor! mal, en de kleintjes met een mal van Memorybox, de takjes in het groen zijn van Magnolia, de Doohickeys. Bloemen weer op kleur gebracht met de Versa Magic, op de blaadjes nog wat dauwdruppeltjes gemaakt met de Glossy accents.
Ik hoop dat jullie het weer wat vinden, tot de volgende blogpost maar weer, ik ga nu eerst aan de huishoudelijke karweitjes.
4 opmerkingen:

 1. Een prachtige kaart en wat een combinatie van plaatje en kant en andere materialen!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Liesbeth,
  hihihi.... nee dat soort kaartjes heb je niet snel in voorraad. Maar hij is wel heel mooi voor een gouden huwelijk!
  Leuk voor je zoon! En mooi dat hij zelf zo handig is! Dat scheelt een hoop geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Totally amazing... Fabulous card.
  Valerija xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart met dat hele mooie kant erop.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth