Volgers

woensdag 17 september 2014

Wie jarig is trakteert.........

Hoi blogmaatjes,

Dit berichtje blijft hier staan tot 17 september as, voor mijn nieuwe berichten dus even naar beneden scrollen.Dit bericht betreft het volgende......
Ik wil jullie graag gaan trakteren omdat ik het de laatste tijd erg druk heb gehad.  Ik heb het daardoor behoorlijk laten afweten in blogland dit vanwege allerlei bezigheden mbt. mijn moeder, dit is helaas nog steeds niet van de baan, en dat zal waarschijnlijk nog wel even blijven zo want ze is erg opstandig, en boos. Heel moeilijk voor ons maar zeker ook voor haar. We doen wat we kunnen, maar helaas krijgen we bij haar niet het gevoel dat we het goed doen. We gaan ook hulp krijgen van Maatschappelijk werk om hier zo goed mogelijk mee om te leren gaan.
En......op 15 september krijg ik er toch weer een jaartje bij, en dit wil ik graag combineren en jullie belonen voor jullie trouwe bezoekjes, dmv de mogelijkheid om een leuke "candy" te winnen.
Een beetje plezier voor mezelf hoort er ook bij natuurlijk daarom zou ik het leuk vinden om met mijn verjaardag mooie zelfgemaakte kaarten te ontvangen, ik krijg natuurlijk al wel kaartjes van mijn DT clubjes maar het lijkt me nou zo geweldig leuk om echt mijn kast vol te zetten......ja.....wie niet?
De verjaardagsvisite wil ik dan de winnaar laten kiezen.
Als jullie mee willen doen mogen jullie hieronder dan een reactie achterlaten en vragen om mijn adres-gegevens, ik zou het in ieder geval erg leuk vinden als ik vaak mijn adres mag doorgeven.
Als jullie mijn candy willen verspreiden, vind ik dat helemaal TOP natuurlijk, maar het is niet verplicht.
Ik hoop natuurlijk ook dat jullie het ook leuk vinden om mee te doen, de candy-prijs houd ik nog even geheim, zo blijft het voor jullie ook nog even spannend......het zal zeker de moeite waard zijn, ik ga nog lekker even shoppen voor jullie.

Ik hoop tot later.

Liefs Liesbeth

ps. nog even geduld aub. er komen nog steeds kaarten binnen.16 opmerkingen:

 1. hoi liesbeth
  nou je krijgt zeker een kaart van mij hoor!! dus kom maar op met je adres:-))
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou idd Liesbeth vind het ook altijd leuk om post te krijgen dus ,,,,,, ik wil jou graag een kaartje sturen. gr Gea B geabogema@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Liesbeth,
  ik doe natuurlijk mee!!!! Een kaartje krijgen op je verjaardag is superleuk! En dat je een candy eraan koppelt is ook leuk meegenomen.
  Ik mail je voor je adres want dat heb ik nog niet.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Liesbeth. Lijkt me leuk om je een kaartje te sturen voo44r je verjaardag. IK ben heel summier op faceboek bezig. Ik zag dat je in een apotheek werkt. Ik ook, ben apothekersassistente. Als ik je adres mag. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Liesbeth,
  Ik heb je al eerder gezegd dat je, je niet steeds hoef te verontschuldigen...soms loopt het gewoon zo. Wel gezellig dat we mee kunnen doen met je verjaardags candy, en ik probeer een mooi kaartje voor je te maken, al zit ik ook een beetje krap in mijn tijd!
  Graag je adres even mailen en ga ik mijn best doen! Leuk idee!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je adres ;-) kaartje krijg je zeker!
  Tijd voor je hobby krijg je vanzelf wel weer, eerst maar eens de boel achter de schermen op rit krijgen!
  Succes!
  Liefs Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. NATUURLIJK ga je van mij ook een kaart krijgen .... LOL.
  Ik neem hem voor je mee naar Den Bosch ; maar hij mag pas open op je verjaardag he.
  XX Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natuurlijk wil ook ik je verrassen met een kaartje Liesbeth.....Hoe leuk is het om veel kaartje te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Liesbeth
  natuurlijk doe ik ook weer mee. Je verjaart de zelfde dag als mijn zoon. Graag had ik je adres terug ben het kwijt gespeeld sorry
  Ik ben terug van vakantie en kan nu terug een reactie plaatsen. Ik heb tijdens mijn vakantie wel kunnen zien wat je allemaal geknutseld hebt. En ze zijn allemaal tof en leuk. En vanaf nu ben ik weer iedere zondag op post.
  Grtjs Lisbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natuurlijk wil ik je graag verrassen met een kaartje. Ik vergeet nooi die grote stapel die ik 15 maart voor mijn 80e verjaardag mocht openmaken. De foto ervan kom ik nog al eens tegen en dan voel ik me gewoon weer blij, net als die dag, dat is bijna een half jaar geleden.
  Graag wil ik je adres ontvangen. Succes en een kast vol gewenst. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Liesbeth,
  ik doe graag mee en ik wil je dan ook graag een kaartje sturen. Want inderdaad het is zo leuk om veel kaarten te mogen ontvangen!
  Ik stuur je een mailtje.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Liesbeth, ook ik doe graag mee met de verjaardagscandy, je adres heb ik al van mijn dochter gekregen. succes met de candy, hoop dat je heel veel kaartjes mag ontvangen...

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Liesbeth,leuk dat je een candy gaat weggeven voor je verjaardag.Als ik je adres krijg ga ik heel erg mijn best doen om een kaart temaken voor jouw.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Natuurlijk krijg je een kaartje, je staat immers op mijn verjaardagskalender.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hai Liesbeth, ik vind hett leuk om een verjaardagskaartje voor je te maken, wil je me je adres sturen?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Liesbeth, ik kom ook even bij jou langs! Wat maak jij mooie creaties zeg, daar kan ik zeker inspiratie uit halen! Ik ga je volgen, groet, Ela
  Ps: Nog van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth