Volgers

donderdag 2 juli 2020

baby boy kaartje voor de Hobbyboerderij

Hoi blogmaatjes,

Wat later dan de bedoeling was nog een kaartje voor een baby boy wat ik een tijdje geleden gemaakt heb voor de Hobbyboerderij.
Doordat ik hier (nu morgen 3 weken) in thuisisolatie heb gezeten met Corona is het bloggen helemaal op 'n laag pitje komen te staan, gelukkig ben ik er zo goed als klaar mee, en ik hoop mijn echtgenoot met het weekend weer, en kunnen we weer even samen naar buiten.
Op mijn werk waren 5 mensen positief getest en een paar ervan zitten/liggen nog echt "beter " te worden, dus ik ben dankbaar dat ik met alleen restverschijnselen zoals vermoeidheid, weer op de been ben.
Mensen ben aub. voorzichtig want het hakt er echt in en zet je leven op z'n kop.
Genoeg Corona nu.....het leuke nieuws is dat ik in december OMA ga worden van een kleindochter, wat een leuk vooruitzicht, ik kan niet wachten tot het zover is, lijkt me geweldig Oma zijn.
Daar dus geen blauw kaartje voor straks.....deze is voor een jongetje, met de link naar wat er zoal gebruikt is.

Wens ik jullie allemaal een fijne dag verder, en blijf gezond.
Liefs Liesbeth

2 opmerkingen:

 1. Ach Liesbeth wat naar dat je met het coronavirus te kampen heb gehad...wel fijn dat je ook weer aan de betere hand bent..Je hoort het dikwijls dat de naweeen van dit virus er erg inhakken,...zeker die vermoeidheid
  Maar wat een heerlijk vooruitzicht dat je Oma gaat worden...heerlijk is dat ...zo een prachtige tijd gaat eraan komen voor jullie...geniet er maar lekker van
  Het babykaartje wat je gemaakt hebt is echt super schattig , mooie stansjes erop gemaakt
  lieve groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje Liesbeth wat ontzettend akelig dat je het coronavirus opgelopen hebt. Hopelijk ben je snel weer opgeknapt.
  Wat superleuk dat je oma wordt!
  Je babykaartje is écht geweldig. Prachtige stansen heb je gebruikt!
  Beterschap verder.
  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth