Volgers

woensdag 18 april 2018

Laatste reminderkaart voor Vintage & More

Hoi blogmaatjes,

Vandaag is mijn laatste reminderkaartje gepost op Vintage & More facebookgroep.
Ik heb na lang overdenken besloten om deze groep met leuke/lieve mensen te verlaten.
De reden is dat ik de inspiratie totaal kwijt ben, deze reminder heb ik dan ook al een hele tijd geleden gemaakt, ik heb mijn hobbykamer al tijden niet meer van binnen gezien.
Ik hoop uiteraard dat het weer terugkomt maar op dit moment zet ik even alles op een laag pitje en ga ik weer aan de fröbel als ik daar zin in heb, geen verplichte opdrachten meer.
Het bloggen stond al lang op een laag pitje en facebook idem dito, dus vandaar mijn besluit te stoppen, ik heb er een geweldig leuke tijd gehad en wil dan ook al mijn maatjes daar heel hartelijk bedanken voor de leuke tijd en dat we nog maar lang en veel mogen genieten van de kunstwerkjes die ze daar maken.
Wens ik iedereen die via via hier terecht komt het allerbeste en wellicht zien we elkaar later weer terug.
Dit is mijn laatste reminder geworden.
Nogmaals bedankt iedereen en tot ziens.
Liefs Liesbeth

6 opmerkingen:

 1. Je kaartje is prachtig! En zo'n besluit nemen zal best moeilijk zijn geweest denk ik.
  Heel veel goeds en op den duur hopelijk weer freubelplezier!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je laatste is heel mooi! En zeker alleen doen wat je ontspanning geeft in je vrije tijd. Stel je voor, het moet niet op werken beginnen te lijken (zegt mijn man altijd)
  Ik hoop dat je je snel weer geïnspireerd voelt en an de freubel gaat. Mar het is nu ook te mooi weer om binnen te zitten, toch?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat jammer dat de inspiratie en de zin er even niet meer is. Prima toch om even afstand te nemen, misschien komt de inspiratie dan vanzelf weer terug.
  Ik zal je mooie kaarten missen, hoop je snel weer terugte zien.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze laatste reminder kaart is prachtig Liesbeth. Hele mooie kleuren, leuk plaatje en mooie bloementoef. Jammer dat je je inspiratie kwijt bent. Misschien heb je te veel andere dingen aan je hoofd. Ik hoop voor je dat je gauw weer de freubel kriebels" krijgt met de nodige inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is stunning! The image look amazing! I love the colours and all the details.
  Valerija xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is jammer Liesbeth dat je de inspiratie en zin even kwijt bent. Soms heb je gewoon even te veel andere dingen die je aandacht vragen. Het moet zeker niet op werk gaan lijken. Komt tijd, komt inspiratie! Ik wens je het allerbeste en vast tot 'ziens'. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth