Volgers

zaterdag 3 december 2016

De aller- aller-allerlaatste challenge bij We Love Vintage Challenges.

Hoi blogmaatjes,

Dit bericht heeft wel een beetje een bittere lading gekregen omdat het de laatste challenge is bij We Love Vintage Challenges, ofwel wlvc.blogspot.com, ik schrijf het dan ook wel met pijn in het hart, maar begrijp ook wel de reden waarom Plony heeft besloten te stoppen.
Ik ben dan ook blij dat ik er vanaf het begin bij ben geweest en heb het altijd met heel veel plezier gedaan, en zal het daarom ook heel erg gaan missen, niks geen opdrachten meer, geen Designteams meer, voelt een beetje als werkeloos.
Blogger loopt snel achteruit maar ik ben toch wel van plan om mijn blog te blijven vullen zo nu en dan, en jullie trouwe bezoekers ook te bezoeken.
Dus gaan we er een spetterende laatste maand van maken, en hebben we feestelijk uitgepakt op het blog van wlvc.blogspot.com.
De laatste uitdaging is dan ook een "alles mag" als het maar vintage is challenge, waar jullie de hele maand de tijd voor krijgen.
Dit is mijn bijdrage voor de allerlaatste keer.
Een beterschapskaartje met het mooie Pion papier is het geworden.
De sponsor van deze laatste challenge is: http://webwinkel.scrap-co.nl

Ik wil jullie voor de laatste keer uitnodigen om de mooie creaties van mijn DT maatjes te bewonderen, iedereen heeft nog extra zijn best gedaan.
Doen jullie gezellig mee?
Tot de volgende blogpost maar weer, en ik kijk weer uit naar jullie reacties.
Liefs Liesbeth

3 opmerkingen:

 1. Hoi Liesbeth,
  Super super mooie kaart heb je gemaakt dank je wel voor de vele jaren inspiratie voorbeelden !
  Heel erg jammer dat het de laatste keer is eventjes slikken voor ik een kaartje kan maken heb het er moeilijk mee .Ik was al vanaf het begin erbij ....
  Nog een prettig weekend
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel jammer!! Het haalde me juist echt uit mijn comfortzone en ik had het idee dat ik er steeds beter in werd.
  En ach, Blogger loopt misschien wat achteruit, voor mij gaat het om de kwaliteit van de reacties en niet om de kwantiteit. Als die duimpje omhoog op FB zeggen me niks. Een leuke reactie op Blogger wel. Dus ik blij trouw bij je kijken hoor!
  Je kaart is een plaatje! Bijzondere vorm, altijd leuk!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je kaart een juweeltje Liesbeth! Prachtig het geplooide kant en mooie mal erboven en super zo in het lila! Ja meis jij bent vanaf het begin bij WLVC en het zal best wennen zijn en een leegte achter laten! Maar wie weet vind je het op den duur ook wel lekker, gewoon je eigen ding te doen en wie weet komt er weer wat anders op je pad!!! Ik sluit me helemaal aan bij GerJanne wat betreft face-book!!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth