Volgers

maandag 16 maart 2015

Nog een Siri's Kitchen DT- kaartje

Hoi blogmaatjes,

Na mijn experimentkaartje met de bister/flakes techniek nog even een DT kaartje gemaakt voor de Hobbyboerderij met het Pion Designpapier Siri's Kitchen.
Ik heb wel erg genoten van jullie reacties op dit experiment hoor, ik ga zeker nog veel oefenen met verschillende kleuren en stempels.
Ook wil ik me wederom verontschuldigen dat ik niet op ieder blog dat ik bezoek een reactie achter laat, ik heb er gewoon de tijd niet voor, de tijd die ik over heb wil ik graag gebruiken om op mijn hobbykamer door te brengen want al bij al gaat er soms in het "achter de computer zitten" zoveel tijd zitten, maar dat zal velen van jullie zeker bekend in de oren klinken, de dagen zijn gewoon tekort dus blijft het vaak bij een bezoekje in de avond op vele bloggen en weer verder....ook het Facebook(en) kost enorm veel tijd, ik ga eens kijken hoe ik dit beter kan verdelen.....
Mijn kaartje...  gemaakt voor DT de Hobbyboerderij.


Ik heb hiervoor de Dutch Doobadoo label gebruikt, verder leuke fluweel en organzalintjes, de gebruikte malletjes zijn van Magnolia. verder bloemetjes, bedel enz. en de frantage weer voldoende aanwezig. De randen rondom zijn weer met de hand geborduurd in stiksteek.
Ik hoop dat de foto een beetje helder overkomt nu ik hem heb moeten vergroten.
Ik kijk weer uit naar jullie reacties en bezoekjes.

Groetjes Liesbeth

9 opmerkingen:

 1. Ziet er weer geweldig uit Liesbeth met heerlijke frisse kleuren.

  Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Liesbeth,
  je creatie is weer heel leuk om te zien! Mooie kleuren in dat blauw!
  Super dat je weer bij me langs kwam. Ik weet het, dat het tijd kost om te bloggen en te FB'en. Dan moet je keuzes maken en ik ga bij mijn trouwe volgers ook trouw langs, maar als ik merk dat het eenrichtingsverkeer wordt, tja, dan ga ik er af en toe een reactie achterlaten. En dat zullen wel meer mensen zo doen, denk ik.
  Zelf heb ik er voor gekozen om niet te FB'en. Alleen kijk ik daar af en toe en klik op vind ik leuk, maar bloggen blijft voor mij toch echt het allerleukst.
  Groetjes, en tot de volgende keer!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wilde hem natuurlijk nog groter bekijken, hihi. Maar als je op de foto klikt wordt ie nog kleiner, dit werkte wel op mijn lach spieren! Maar ik heb een brilletje, dus alle prachtige details gezien hoor!Erg mooi gedaan Liesbeth! En het bloggen gaat heel veeltijd inzitten, maar het is ook zoleuk als je zelf reacties krijg, dus probeer het zoveel mogelijk bij te houden! Maar wil net als jij ook knutselen!!!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is inderdaad wel heel raar dat hij dan nog kleiner wordt, dat is het nadeel als je zelf de foto's niet gemaakt hebt grrr.

   Verwijderen
 4. Prachtig hoor Liesbeth....tja bloggen blijft leuk maar neemt inderdaad een hoop tijd in beslag.....en dan maak ik daar liever een kaartje dat is de keuze die je maakt ik ook hoor!!!!
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterend kaartje Liesbeth...zo leuk met die 2 labels....alleen zoals Gerie al zegt ik kande detail niet zo zien ....blijft wel erg klein....
  en ik probeer ook zoveel mogelijk bij jullie langs te gaan...
  soms is het maar een kort berichtje...Als niemand een reactie zou geven...is bloggen ook niet leuk meer...en ik heb wel facebook maar daar zet ik geen kaartjes op ...anders zie ik helemaal door de bomen het bos niet meer.....


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het prachtig ik heb ook nog wel eens problemen met foto.s je bent niet de enigste gelukkig veelliefs Nel

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth