Volgers

zaterdag 14 mei 2011

Kaartje in opdracht en bedanktkaartje met borduurwerk.

Hallo medebloggers en volgers van mijn kaartjesblog.
Het is redelijk stil hier in blogland van mijn kant, maar een gebrek aan inspiratie, veel bezigheden rondom huis en het mooie weer van de laatste weken zijn daar de oorzaak van.
Vandaag heb ik een kaartje in opdracht gemaakt voor een koppel dat 12,5 jaar samen is en daarvoor een feestje gaat geven, kaartje is weg, dus kan hem gerust plaatsen hier.
Het papier is van de Annalee collectie en de stempel een roosafbeelding van Janneke Brinkman, die ik heb ingekleurd met de distress, verder heb ik nestabilitie en mal van Nellie Snellen gebruikt, verder een alfabet van Cuttlebug om de namen te personaliseren.
Het andere kaartje heb ik een 3d afbeelding van Janneke Brinkman gebruikt en een borduurpatroon geborduurd met garen van Chrissie, verder heb ik een koordje erdoor verwerkt en 2 kleuren basispapier gemat.
Ik ben natuurlijk weer benieuwd naar jullie reacties van deze totaal andere kaartjes als jullie meestal bij me zien.
En een warm welkom aan mijn nieuwe volgers die spontaan zijn aangekomen, ik hoop dat ik jullie een beetje kan inspireren (als ik weer wat verzameld heb (lol)
Gr. Liesbeth

9 opmerkingen:

 1. Ze zijn alle 2 prachtig Liesbeth. Ik vind dat met het borduren zo mooi, maar ik begin er niet aan:) En wat betreft inspiratie, vooral met mooi weer, is het ook heerlijk om lekker buiten te zijn!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee hele mooie kaartjes Liesbeth. De tweede vind ik het mooist, zeker door je borduurwerk. Leuk hoe je dat koortje hebt verwerkt. Op de bovenste kaart vind ik je letters heel mooi gedaan.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi liesbeth
  je hebt hele mooie kaartjes gemaakt
  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn allebei mooi liesbeth

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn mooie kaarten geworden Liesbeth!!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Liesbeth
  Fijn om weer wat kaartjes bij je te zien.
  ze zijn prachtig!
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaarten Liesbeth.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende kaartjes heb je gemaakt. Prachtig ook je geborduurde kaart. Het is altijd wel een werk maar met een prachtig resultaat.
  Groetjes Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth