Volgers

donderdag 18 november 2010

Merry en Bright kerstkaartje.

Hallo medebloggers,
Na bijna een week wordt het weer eens tijd iets te posten op mijn blog, er moeten toch nog wel enkele kerstkaartjes gemaakt worden. Ik ben druk aan het oefenen geweest met het inkleuren met de distress maar dat wil nog niet zo goed lukken als ik wel zou willen.
Verder ben ik allerlei bloemetjes aan het maken geweest omdat ik dat lekker beneden aan tafel kon doen ipv. boven op mijn hobbykamertje. Mijn manneke was er enkele dagen niet en dan vind ik het zo zielig voor de beestjes als ik steeds maar boven zit. Hij had trouwens ook het fototoestel mee dus fotograferen ging toch ook al niet.
Maar bij deze dan weer mijn kaartje gepost, magnolia-afdrukje ingekleurd met de derwent-potloden, papier van Websters pages, mal Marianne Design bloemetjes en lintjes in de lieve kleurtjes.
Het is weer een cutie geworden. Ik wil met dit kaartje ook meedoen met de eerste challenge van  NEW MAGNOLIA-LICIOUS CHALLENGE BLOG .Ik ga toch weer verder oefenen met de distress, ik heb nu verschillende kleuren en ik moet het gewoon van mezelf goed onder de knie krijgen. Nog iemand tips?
creatieve groetjes weer, en bedankt voor het langskomen! En ook ik, vind het nog steeds erg leuk om jullie reacties te lezen!
Liesbeth
ps. Met deze kaart doe ik mee met de NEW MAGNOLIA-LICIOUS CHALLENGE BLOG.
Dank je wel voor de TIP Frea, heb hem er gelijk gepost en ben volger geworden daar, wat een leuke creaties zie je ook daar weer voorbij komen.

8 opmerkingen:

  1. Ach wat een liefje Liesbeth. Je moet 'm enteren in de nieuwe Magnolia Licious challenge, die hebben deze keer roze met geel. De link staat op mijn blog, kijk maar.
    Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel erg mooi
    en lieve kleurtjes
    freubelgroetjes van gré

    BeantwoordenVerwijderen
  3. een schitterende kaart, heerlijke kleurtjes :)

    groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schatje, erg mooi.

    gr, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtig kaartje weer.
    Groetjes Astrid & Larissa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauwwww Liesbeth wat een super mooi kaartje,
    prachtige kleuren heb je gebruikt.
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. This is a lovely card! I love the pretty flowers you used and pretty papers! Lovely coloring of this sweet image! Thanks for joining us at the Magnolia-licious Challenge blog! hugs, Angela

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth