Volgers

donderdag 25 november 2010

Flying Angel voor de kerst.

Als ik zie hoe productief veel bloggers zijn met (kerst)kaartjes maken, pffffff, krijg dat niet voor elkaar hoor, zoveel inspiratie heb ik daar niet voor. Moet van tijd tot tijd jullie blogs bezoeken om weer een idee te krijgen voor een nieuw kaartje.
Ik vind al die doosjes en andere projectjes ook zo leuk, dus zit te verzinnen hoe ik dat ook eens ten uitvoer zal brengen, dus misschien voor de nabije toekomst?
Ik heb voor de verandering weer een kerstkaartje gemaakt omdat ik die zoveel nodig heb. Vraag me wel eens af hoe mijn medebloggers dat doen met hun voorraad kaartjes, ik heb zo'n grote voorraad ondertussen. Geef er zo nu en dan wat weg aan goed vrienden en bekenden maar toch......
Voor dit kaartje heb ik weer een stempeltje van Magnolia "Flying Angel" gebruikt, en weer ingekleurd met de derwentpotloden, dat gaat me voorlopig nog maar het beste af en ik vind het nog steeds erg leuk om mee te kleuren. Jammer dat de kleurtjes op de foto altijd erg flets overkomen, in werkelijkheid zijn ze toch sprekender. Verder gebruikt papier van BG een oudere lijn, mal van Nelly Snellen, Crealies, en Nestabilitie. Bloemetjes, strikjes en het tekst-stempeltje is van de Action.
Ik ben nog met een kaartje bezig, misschien dat ik die vandaag nog af krijg en dan zal ik hem nog toevoegen.
Creatieve groetjes weer, en bedankt voor jullie spontane reacties.
Liesbeth

3 opmerkingen:

 1. Hoi Liesbeth, een heel mooi kaartje zeg!! Die bloem bovenin vind ik prachtig!! Voor wat betreft de productiviteit, momenteel ben ik thuis i.v.m. een operatie, dus ik heb nu wat tijd!! Als ik straks weer (full time) werk wordt dat ook zeker minder hoor. Mijn overschot aan kaartjes probeer ik een beetje te verkopen zo hier en daar, en natuurlijk verstuur ik er af toe eens één. Lieve groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo liesbeth
  het is weer een hele mooie kaart
  en mijn voorraad kaartjes
  ja die probeer ik zo hier en daar te verkopen
  en versturen ook natuurlijk
  maar het is heerlijk om te hobbyen
  daarom vind ik het aan de ene kant
  ook jammer dat ik nog moet werken
  heb het daar ook helemaal niet naar mijn zin maar aan de andere kant
  ja moet ik blij zijn dat ik nog werk heb
  want geen werk
  gen leuke hobby spullen kopen
  dat is weer de andere kant
  maar anders zat ik van s morgens tots avonds te hobbyen
  groetjes van gré

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Liesbeth, ja kaarje is weer prachtig!!
  bij mij komen m'n dochter en schoondochters nog wel eens kaarten halen. maar die zijn intussen ook met het scrapvirus besmet.
  Ik heb ze ook wel eens geschonken aan mensen die
  kaarten verkopen voor de kliniclowns.
  Groetjes van Trudy

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth