Volgers

woensdag 27 september 2017

Happy Birthday kaart voor een collega.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag weer eens een kaartje van mij, ik twijfel op dit moment nogal of ik mijn blog blijf vullen want blogger is toch wel behoorlijk minder geworden, mijn mannenkaartje heeft geen enkele reactie uit kunnen lokken en dat maakt het toch wel een stuk minder leuk, maar goed......vooralsnog blijf ik maar gewoon plaatsen en moet ik alles nog eens goed overwegen, weg is het natuurlijk zo.....
Ik heb designpapier gebruikt van Maja, de Sofiero is toch wel een favoriet hoor, lekker romantisch ook, dus dat was een goede keuze van Maja om hem opnieuw uit te brengen.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, ik heb er nl. nog eentje met hetzelfde papier gemaakt, maar die komt later want zoveel fröbeltijd heb ik momenteel niet.
Weer de nodige malletjes gebruikt van Noor! en Creative Expressions voor de bloemen en takjes.
Lekker veel pareltjes en een bloemenkantje, de rand onderin is van Action, die zijn breder maar daar heb ik een randje vanaf geknipt, de kleur paste precies.
Wens ik jullie een fijne dag, ik heb een vrije dag vandaag maar ben nu net snipverkouden geworden dus ik hoop dat ik toch nog een beetje productief kan zijn....
Ik lees het graag wat jullie ervan vinden.
Liefs Liesbeth

11 opmerkingen:

 1. Hoi, deze is ook weer super mooi en zeer elegant met prachtige details. Mooie bloemenrand heb je gekozen!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lastig hè Liesbeth....soms denk je wel eens waar doe je het voor maar het is ook vaak dat ik mezelf erop betrap dat het zo makkelijk is om even op FB te laten zien dat je het langs hebt zien komen. Helaas zie je op FB niet alles en in de leeslijst van Blogger zie je iedereen die je volgt in de lijst staan. Ik blijf blogger echt wel erbij doen hoor.....al is het maar voor mezelf...een soort album op internet. Als ik hier jouw mooie kaart zie dan is dit toch veel mooier om te zien dan op FB.....Het komt geweldig uit hier.....mijn favoriete stijl....en 1 van mijn favoriete merken designpapier....mooie extra's toegevoegd.....geweldigggggggg.
  Succes met je beslissing.......en misschien heb ik je wel geholpen hihihi.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Liesbeth,
  Het is weer een prachtige kaart om te zien! en de bloemen vind ik heel mooi....het lijken wel chrysanten! Ik merk er niet veel van dat bloggen erg verminderd! Er zijn er nog heel veel die geen facebook hebben, of de reacties op blogger meer waarderen dan het like'n van een kaart. Maar het is natuurlijk wel zo dat het heel leuk is als de reacties ook aan anderen gegeven worden! Ook ik heb een baan...kinders en sociaal leven, maar heb in het bloggen nog heel veel plezier en probeer zo vaak als ik kan blogrondes te doen! Alleen de laatste 2 wekken zat de klad er een beetje in, de reden weet je...maar dat moet kunnen, het blijft wel hobby en soms gaan andere dingen toch echt voor!!! Succes met je overweging Liesbeth!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi een lieve kaart.
  Gr Ballie (Bennarda)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart!Het papier van Maja is altijd erg mooi en vooral met de mallen die je erbij gecombineerd hebt is het een plaatje!
  Tja, op facebook is het sneller reageren ergens op dan een reactie op blogger geven. Maar op blogger vind ik het contact wat je met elkaar opbouwt ook wel leuk. En op blogger kan je vaak toch wat uitgebreider over je kaartje vertellen wat ik zelf ook altijd wel leuk vindt. Aan de andere kant volg ik zelf ook veel mensen en altijd een reactie geven is soms niet altijd mogelijk want ook hobbyen is natuurlijk wel leuk!
  Nou, succes met bedenken wat je doet!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gewoon volhoudenhoor het bloggen. Ik denk dat het niet altijd onwil is van mensen als ze wel kijken maar geen reactie geven. Iedereen heeft het tegenwoordig gewoon druk.ik hebsoms ook tijd te kort. Vindt bloggen toch leuker als facebook. Laat ons gewoon nog heel lang van je kaarten genieten. Volhouden! Groetjes marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. bloggen blijft leuk, en eigenlijk is het een soort dagboekje voor jezelf ook. uiteraard zijn reacties leuk, maar dat varieert van tijd tot tijd...
  Misschien kan je eens een keertje meedoen met het kleurenkaartenteam, daar moedigen we vooral het reageren aan bij anderen...
  bekijk het maar even als je wil,
  succes nog verder
  (heb ook geen facebook,... daar zijn ook meer en meer mensen die uitstappen)
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Liesbeth, prachtige kaart. En ik heb helemaal niet het idee dat blogger minder wordt. Ik vind facebook helemaal niet leuk voor kaarten. Een duimpje daar geven vind ik zo makkelijk en daar wordt ik dan niet echt blij van. Maar naar de reacties die iedereen op je blog achter laat kan ik echt uitkijken. Ik verbaas me er wel over dat iedereen roept dat blogger minder wordt, want dat zijn vaak de mensen die zelf vooral naar facebook overgestapt zijn.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth