Volgers

woensdag 1 februari 2017

Ja.....ik leef nog hoor.

Hoi blogmaatjes,

1 februari vandaag en dit is pas mijn eerste blogpost hier, ben de drive een beetje kwijt en ben met zoveel dingen tegelijk bezig, prioriteiten stellen is niet mijn sterkste kant.
Omdat ik mee doe bij de FB groep van Tiets Creatieve wereld om 2 kerstkaarten per maand in een map te zetten, ook maar even mijn ingezonden kaarten van februari hier.
Het modelletje heb ik van Miranda Bouhof, ik kreeg van haar een kerstkaart met dit modelletje en was er meteen weg van, ik heb het voor allebei de kaarten gebruikt.
De eerste heb ik gemaakt met Studio Light designpapier,
De tweede is met designpapier van Pion Design, dus hetzelfde modelletje, maar toch heel anders.
Ik hoop mijn hobby weer een beetje op te gaan pakken maar zonder "designteam verplichtingen" kan ik toch niet zo goed de motivatie vinden, maar wellicht komt dat zo weer opzetten.
Ben momenteel goede voornemens van 2017 aan het uitvoeren, en dat betekent afvallen en sporten, en ook daar gaat veel tijd in zitten, maar ondertussen 2 x sporten in de week, en 5,5 kilo al lichter dit jaar.
Dus als jullie me missen, dan weten jullie waar ik uithang.
Groetjes 
Liesbeth8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaartje!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaartjes Liesbeth ... zo mooi van kleur en wat een knap DP heb je gebruikt !
  Knap van jou dat je zo veel sport en dat je al een super mooi resultaat hebt ... doe zo verder hoor en de rest komt wel vanzelf terug ...
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaarten Liesbeth.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaartjes, Liesbeth!

  En heel veel succes met je goede voornemens! Tot nu toe lukt het goed!

  Lieve groet, Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 2 schitterende vintage kerstkaartjes Liesbeth...heel mooi modelletje is dat...en wat een goede voornemens heb voor dit nieuwe jaar genomen...succes ermee!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee hele mooie kerstkaarten. Vooral de kaart met de uil vind ik prachtig. Mooi model ook. Wens je veel succes met het sporten.Het kost inderdaad ook de nodige tijd, maar wanneer je resultaat merkt motiveert dat wel om door te zetten.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth