Volgers

maandag 7 november 2016

Mijn extra bijdrage voor challenge 78

Hoi blogmaatjes,

Vandaag ben ik weer aan de beurt om jullie van wat extra inspiratie te voorzien voor onze lopende challenge, nummer 78 bij We Love Vintage Challenge kort wlvc.blogspot.com.
De challenge waar jullie nog aan mee kunnen doen, Vintage met een lief plaatje, nou ik denk dat jullie dit paatje wel lief vinden, schat ik dan zomaar in.
Lekker rose is hij ook geworden met het rose tule en de roosjes rand, ik hoop dat het jullie weer aanzet om nog lekker even te gaan freubelen voor onze lopende challenge, het is er weer voor ook.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, dus doe gezellig mee, dan zoek ik een pakje tijd om jullie blogs te bezoeken, alvast bedankt voor het bezoeken van mijn blog, en tot de volgende blogpost maar weer.
Liefs Liesbeth

6 opmerkingen:

 1. heel lief dit vintage kaartje Liesbeth...prachtig plaatje erop en hele leuke accentjes ook...en zeker die roze tule bloemetjes maken het super schattig...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit kaartje is heel lief!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Liesbeth, heel schattig en dat mooie kant aan de onderkant is schitterend.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een schattig reminder kaart geworden Liesbeth! Mooi blijft dat roosjes lint toch hè! Mijn vintage kaartje is ook klaar, even kijken of ik morgen een knappe foto kan maken! Super gedaan!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart Liesbeth!
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooie kaart Liesbeth !
  Super met het roze lintje en de hartjes super mooi geheel .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth