Volgers

maandag 3 oktober 2016

Nieuwe challenge bij We Love Vintage Challenges, nummer 76.

Hoi blogmaatjes,

Allereerst natuurlijk weer een dankjewel voor de lieve reacties op mijn vorige blogpost, ben achteraf toch wel blij dat ik het boekje toch gepost heb hier.
Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij We Love Vintage Challenges, en deze keer is de uitdaging, maak een vintage kaart/creatie met daarop Engeltjes, deze challenge is na het idee van Plony, en het was weer erg leuk om te maken, hoop dan ook dat jullie weer gezellig met z'n allen gaan meedoen.
Dit is mijn bijdrage geworden:
Ik heb hiervoor een geurzakje gepimpt, het mooie Designpapier is van Maja Design, de afbeelding komt van  Pinterest. Verder veel malletjes gebruikt van Spellbinders, Noor! en Craft Emotions.
Verder de nodige frutsels uiteraard.
De sponsor deze keer is http://www.gerdas-hobbyshop.nu
 
Ze heeft een kadobon beschikbaar gesteld, en die kunnen we natuurlijk allemaal gebruiken want ze heeft erg leuke spulletjes.
Ik hoop dat jullie even op het wlvc.blogspot.com gaan kijken, mijn collega DT's hebben er weer een prachtig rijtje van gemaakt, en ik kom graag kijken wat jullie ingezonden hebben.
Graag tot de volgende blogpost.
Liefs Liesbeth5 opmerkingen:

 1. Prachig is dit kaartje Liesbeth....zo een leuk engeltje op het plaatje en de andere accentjes passen er ook perfect bij....
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend gepimpt je geur zakje Liesbeth !
  Heel mooi lief plaatje heel mooi geheel .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief engelmeisje! En alle materialen die je gebruikt hebt, alles past zo mooi bij elkaar.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een schitterende kaart Liesbeth. Een mooi geheel.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth