Volgers

maandag 5 september 2016

Verhuizing en verjaardagskaart.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag nog een kaart die ik vorige week gemaakt heb voor mijn jarige schoonmoeder, 87 is ze geworden en (gelukkig) nog zo fit als een hoentje, en we werden dan ook verwend met allerlei lekkers wat ze dan ook nog zelf allemaal maakt.
Het is een hele tijd erg stil geweest op mijn blog, al zal dat niet echt opvallen omdat bloggen toch wel erg snel terug loopt (helaas)
Ik ga het volhouden hoor maar de reden dat ik niet veel aanwezig was, eerst de vakantie, die we in Saksen, Duitsland hebben doorgebracht, daarna heb ik lange werkweken gehad en ook nog mijn hobbykamer van de 2e verdieping naar beneden verhuisd.
Dan zie je weer wat je allemaal aan hobbyspullen hebt liggen, het zit weer allemaal uitgezocht en wel op een nieuwe plek opgeborgen.
Later zal ik nog wel eens wat foto' s plaatsen als het echt helemaal aan kant is.
Deze is dus op mijn nieuwe plekje gemaakt.
Omdat ze dus al jaren achtereen een kaart krijgt met daarop een dame in vintage-stijl heb ik nu eens geen dame gebruikt als blikvanger maar het mooie DP van Maja Design gebruikt, het blijft toch wel één van mijn favorieten hoor.
Verder verschillende Noortjes gebruikt en achter de afbeelding een Spellbinders, verder frantage, bloemetjes en kantje gebruikt, de tekst van Joy op de Joy banner. De kleine labeltjes zijn van L'eane en de bladeren van Magnolia.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, in ieder geval wel een vrolijk kaartje geworden.
Tot de volgende blogpost maar weer.
Liefs Liesbeth

9 opmerkingen:

 1. Schitterend kaartje Liesbeth!
  Heel mooi papier heb je gebruikt .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsnog van harte gefeliciteerd met je schoonmoeder Liesbeth.Een prachtige kaart heb je gemaakt! Dit mooie blokje van Maja ligt bij mij nog onaangeroerd... veel te druk met DT opdrachten:-(
  Gezellig dat je weer aanwezig bent op blogger en zo te lezen heb je je nieg verveeld.
  Heerlijk dag je hobbyruimte weer op orde is. Nu lekker genieten hoor!
  Fijne middag toegewenst,
  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is een bjoetie om te zien en nog van harte Gefeliciteerd met je schoonmoeder haar verjaardag, die nog lekker kras is zo te lezen...fijn is dat! Ik ben ook in veel mindere mate in blogland en ook door vakantie en ik zit ook in de lange werk weken! Maar dacht hoog tijd om bij Liesbeth langs te gaan! Vond je het te hoog steeds naar boven hobbyen, of te warm, hihi dat kan ook! Maak er maar weer een lekker hobby plekje van! En je kaart is echt prachtig!!!!!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief Gerie, nee mijn hobbykamer was niet te warm hoor, maar moest steeds de beestenboel opsluiten als ik naar boiven ging, nu kan ik ze lekker beneden laten rondlopen als ik ga hobby'en. Ik kom snel bij je langs hoor...grtssss

   Verwijderen
 4. Een prachtige kaart voor je schoonmoeder. Hep papier blijft inderdaad zo mooi.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje Liesbeth leuk plaatje heb je gebruikt.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat plekje waar je zit heb je goed gedaan, want het is een schitterend kaartje geworden. nu maar oppassen dat de katjes er niet tussen gaan liggen, tussen al dat mmoie paier hihihi.

  Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een prachtig kaartje voor je jarige schoonmoeder Liesbeth en ja het DP is toch echt wel super mooi .... Wat ben ik benieuwd naar je nieuwe hobbyruimte ... Veel succes nog !!!
  Groetjes, Odette!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth