Volgers

zondag 13 maart 2016

Van Kerst naar Pasen......kleine stap maar.

Hoi blogmaatjes,

Het is een beetje stilgevallen hier, al heb ik nog wel iets gemaakt maar dat is dan DT werk voor het Vintageblog wat later pas geplaatst gaat worden, bij 't Scraphuis ben ik al gestopt, heel erg jammer dat het maar zo kort heeft geduurd maar ik heb er gewoon de tijd en inspiratie niet voor op dit moment, en met een pup met Pasen erbij zal het zeker niet meer gaan worden.
Bedankt Jolanda, dat je toch vertrouwen in me had toen ik een plaatsje bij je kreeg, jammer dat het zo snel al voorbij is. De mooie kantjes van katoen komen bij 't Scraphuis vandaag.
Vorig weekend zijn we voor het eerst naar de Doe@ding-dagen geweest in Spijkenisse, wat was het een gezellige dag.
We zijn daar aangeschoven bij een workshop die precies in ons straatje was, met Pion Designpapier een paasei oppimpen, en dat smaakte naar meer, dus heb ik nog een setje paaseieren aangeschaft die zaterdag, en de serie van Pion bijna compleet aangeschaft, en de drie paaseieren zijn nu af, en hangen ook al in een paastak.
Hier komen ze....de groene uitvoering hebben we met de workshop gemaakt.






Wij zijn hier dus al in Paassfeer, al heb ik verder niet zoveel met Pasen, deze Pasen gaat toch wel bijzonder worden met onze Kekko erbij, We kijken er echt naar uit.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, ik vond het heel leuk om te maken in ieder geval.
Fijne zondag nog.

Liefs Liesbeth

ps. ik ga ze even linken bij Pion Design, 

14 opmerkingen:

  1. Ze zien er prachtig uit Liesbeth en jammer om te horen dat je al gestopt ben bij het scraphuis maar ja zo,n jonge pup heb straks al je tijd en liefde nodig.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie paaseieren echt prachtig Liesbeth.
    Heel mooi versierd je paasboom .
    Succes met je puppy Liesbeth.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterend....wat leuk gedaan!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige eitjes hoor...mooi gedaan!
    Succes met je puppy, een hele toer denk ik!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi deze paaseieren Liesbeth...zooooo leuk in die vintagestijl...die zullen vast veel sfeer geven in je paastakken...
    succes met de opvoeding van Kekko

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel mooi gemaakt deze paaseieren! Perfecte kleuren ervoro gekozen!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige paaseieren Liesbeth en oooohhhh zo'n prachtig Pion papier! Jij hebt ze heel erg mooi bewerkt en die paasboom zal zeker erg gezellig staan ...
    Heel veel succes met de puppy ... en wat een mooie naam ... Ik ben al benieuwd naar de foto's van jullie schat !!!
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk Liesbeth, die grote versierde eieren in de takken! Dat ziet er gezellig uit! Ik heb je berichtje terug gelezen dat jullie een puppy krijgen,,,wat leuk!!! En ja dat vergt in het begin een hoop tijd, vooral zindelijk maken, maar o zo leuk! En ja dan het scrappen maar even op een lager pitje, het scraphuis zal je wel gaan missen, maar wel goed van je dat je de keuze hebt gemaakt, want je moet niet onder sneeuwen!
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gezellig om je huis alweer in paas/voorjaars sfeeren te brengen. Leuk dat je bij Doe@Ding geweest bent en heerlijk aan de freubel bent geweest. Wat is het toch een schatje van een pup, hier ga je zo van genieten straks!
    Jammer dat je afscheid hebt moeten nemen bij 't Scraphuis.

    Liefs Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel leuk gedaan Liesbeth. Ik ben dit voorjaar niet naar Doe@Ding geweest. Ga wel weer in september. Voor Kerstideetjes is dat dan super. grts leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat geweldigggggg....dit is zo helemaal mijn ding..Ik ben hier dol op. Zo gaaf gedaan....wat lief en hoe gaaf in huis....jammie jammie..
    Jammer dat je al op hebt moeten geven bij het Scraphuis maar des te dankbaarder ben ik natuurlijk dat je nog steeds bij WLVC bent.......Niet weggaan hoor......xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige paasdecoratie en het zijn echt sieraden voor de paastakken :)
    Groetjes, Manja.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. These eggs are beautiful, Liesbeth! Thank you for participating in the Pion Design Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth