Volgers

maandag 7 september 2015

Kaartje voor de verjaardag van mijn schoonmoeder.

Hoi blogmaatjes,

Ik ga proberen om de draad weer een beetje op te pakken met freubelen en bloggen maar dat valt nog niet mee, ben het echt een beetje kwijt.....maar zoekt en ge zult vinden, zeggen ze dan.
Na onze vakantie heb ik nog een kaart gemaakt voor mijn jarige schoonmoeder, dat moest hier toen tussen de werkzaamheden door gebeuren want ik kan toch niet zonder kaart aankomen bij haar verjaardag. Ze is altijd erg blij met haar kaart dus......ik heb mijn best gedaan voor haar.
Het kaartje in roze heb ik gemaakt met het mooie Lemoncraft DP, het is zo mooi aan beide kanten en heb ondertussen alle (hier in Nederland) verkrijgbare lijnen aangeschaft, hoezo papierverslaafd?
Hier in Nederland sinds kort verkrijgbaar bij Doe@ding, dit voor de liefhebbers onder ons.
Verder heb ik een plaatje gebruikt van Pion, en de meeste mallen zijn van Creative Expressions, met uitzondering van het buitenrandje, dit is een Joy/Noor! mal. de bloemen zijn van WOC, verder de nodige pareltjes, strikjes/lintjes, een gips vlindertje, taartkleedje en natuurlijk de frantage.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, dan ga ik snel weer aan de slag met mijn volgende project, nog genoeg te doen want in mijn vakantie zijn er ook nog 2 DT maatjes jarig geweest die nog een kaart verdienen, beter laat dan nooit zullen we dan maar denken, ze komen dan in ieder geval nog wel met de beste bedoelingen en ons ongelukje in de keuken is daar de veroorzaker van.....
Ik lees weer graag wat jullie ervan vinden, daar word ik altijd zo blij van....dank daaarvoor, en vergeten jullie mijn candy niet? nog 10 volgers te gaan......Elly en Tina mijn laatst nieuwe volgers, hartelijk welkom, ik hoop dat jullie hier wat vinden aan inspiratie......ik ga er weer voor.

Liefs Liesbeth

8 opmerkingen:

 1. Schitterend met die bloementoef!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Liesbeth je hebt heel goed je best gedaan met dit prachtige kaartje groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart,leuke stansen heb je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kaartje! Daar zal ze vast heel blij mee geweest zijn.

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een héél mooi kaartje vor je schoonmoeder gemaakt Liesbeth...schitterende stansjes allemaal...daar zal ze vast wel blij mee geweest zijn...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Liesbeth,
  ja na een vakantie (en grote schoonmaak?? Kon je al je papierlijnen niet kwijt? :-))) is het altijd weer wennen om de draad op te pakken. Met wat dan ook. Die vakantie sfeer is zo heerlijk! Dat zou je gewoon vast willen houden terwijl je werkt.
  Je kaartje is prachtig. Die bloemen met klimopslinger! Echt mooi!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zal je schoonmoeder hier van genieten Liesbeth en heel
  lang blij naar kijken! Het is een beeldige kaart!!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart voor je schoonmama!
  De malletjes zijn echt prachtig rond het plaatje ,mooie accentjes .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth