Volgers

maandag 6 juli 2015

2 labels gemaakt met bister.

Hoi blogmaatjes,

Iedereen de hitte van de afgelopen dagen weer overleefd, mij hoor je niet klagen hoor maar een ietsie minder mag best, zeker als je er ook nog opvliegers bij hebt....
Vandaag wil ik jullie twee labels laten zien die ik gemaakt heb om bij een kadootje te voegen, ik heb als basis gewerkt met de bister, gemat op kraft.
Het modelletje is een Crealiesmal, en de bloemen heb ik zelf gemaakt met een Joy mal en heel dun papier, een soort van vloeipapier afgewerkt met een klein bloemetje van Wild Orchid Crafts.
De blaadjes zijn van Cheery Lynn, de puzzlestukjes had ik nog liggen van een eerdere puzzle, verder lintjes, houten ornamentjes afgewerkt met distress Walnut Stain, een parel en hotfixsteentjes, een kleifiguurtje, en een klein honingraat-stempeltje, verder nog wat frantage toegevoegd, dat kan natuurlijk niet ontbreken.
Ik heb van beide labels nog een aparte foto gemaakt, kunnen jullie het eens rustig bekijken.
Vergeten jullie ook niet nog mee te doen aan mijn candy, het begint langzaamaan te vorderen, 385 nu dus nog 15 te gaan, en ook de candy begint een steeds mooiere look te krijgen, maar dat blijft nog even een verassing. Iedereen mag meedoen, dus wat let je?
Fijne dag allemaal en tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth


13 opmerkingen:


  1. Wat ontzettend schitterend je labels, mooie kleuren heb je
    gebruikt en de bister is super ☺
    Gezellige en fijne (knutsel) week
    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel}

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eindelijk wat koeler dus even puf voor een blogrondje, je labels zijn schitterend Liesbeth.mooie kleur en een fab flower!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke labels, heb zelf net ook wat bister gekocht dus leuk om hier alvast wat ideetjes op te doen.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Liesbeth,
    wat een gave labels. Ik ben net begonnen met de bister en vind het erg leuk. Dus binnenkort maar weer eens met wat kleurtjes experimenteren.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie labels Liesbeth...en wat de warmte betreft...ook ik heb de opvliegers en die lijken juist nu wel overuren te draaien en weet hierdoor ook goed hoe je je voelt. Helaas hoort het erbij.

    Lieve groet, Petra L

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zijn ze mooi geworden Liesbeth.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat zijn je labels prachtig geworden en zo leuk hoe je het heb gedaan met bister,prachtige bloem erop en klaar was liesbeth:-))
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige labels, De bloemen zijn erg mooi geworden.
    Vraagje: wat is bister? Ben ik wel benieuwd naar.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Wies, bister zijn hele fijne korreltjes, in verschillende kleuren te koop, ze zijn niet deur maar bevatten heel veel kleur, als je ze besprenkeld met water dan geeft dat n erg leuk effect, ga maar eens googlen op bister dan komen er vanzelf verschillende filmpjes tevoorschijn. grrts.

      Verwijderen
  9. Schitterend zijn deze labels Liesbeth..dat heb je heel mooi gedaan met bister...Ik kan er nog niet mee overweg...een grote kliederboel wort het steeds...nog eens een workshoppie volgen denk ik....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Rosina, je hebt maar heel weinig korreltjes nodig, ik heb aquarelpapier gebruikt, dat neemt het water wat je sprenkelt beter op, anders wordt het snel te nat, hoop dat je er wat aan hebt, verder gewoon doorgaan hoor, is echt leuk. grts.

      Verwijderen
  10. Gorgeous tags, love the details and colors.

    Hugs diane

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth