Volgers

zaterdag 20 juni 2015

Een kaartje met Graphic45 "Time to Flourish".

Hoi blogmaatjes,

Als eerste een welkom aan Marieke, die volger is geworden van mijn blog, verder kan ik je helaas niet terugvinden maar wellicht laat je nog even je gegevens achter zodat ik een tegenbezoek kan brengen, dat vind ik altijd erg leuk en dan ben ik ook nog best behoorlijk nieuwsgierig.
Vandaag wil ik jullie één van de twee kaarten laten zien die ik afgelopen week heb gemaakt met het mooie Graphic45 "Time to flourish", en wel beide met de Juni-vellen, mooie kleuren hebben ze (vind ik dan)
De afbeelding is van Pion Design, dat blijven toch wel mijn favorieten hoor van deze "vintage dames", omdat het papier niet blinkt denk ik waardoor het gelijk al wat verouderd lijkt, zeker met de frantage mengsels erover.
Verder kantjes,  kleifiguurtje, bedeltje en parels, bloemetjes van WOC gebruikt, de mallen zijn van Noor! Magnolia en Cheery Lynn.
Ik heb nog wat extra foto's voor jullie, ook van de binnenkant deze keer want die heb ik voor deze kaart ook aangekleed.


de binnenkant.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, ik heb er nl. nog één gemaakt en die komt later deze week nog, anders gaat dit wel een erg lang bericht worden vandaag.
Mijn candy loopt ook nog, staat boven in de rechterbalk, dus doe gezellig mee want ik heb al mooie dingen verzameld hoor, zeker de moeite waard, dit ook als dank voor jullie lieve reacties steeds weer.
Fijn weekend nog.

Liefs Liesbeth

7 opmerkingen:

  1. Wat een lieve kaart Liesbeth. Graphic 45 blijft toch wel één van mijn favoriete merken wat betreft dp. De frantage doet het plaatje nog ouder lijken en de border langs de strook met tekst is zo fijntjes...mooi hoor.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kaart Liesbeth
    Liefs en Creatiefs
    Cinderella
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart! Romantisch, dromerig, ...
    groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Liesbeth

    wat een toffe kaart
    grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een super mooie kaart in mooie zachte kleuren en mooie details. Het papier is prachtig en de afbeelding van Pion zijn ook mijn favorieten. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een schitterend kaartje liesbeth....wat een romantische accentjes erop....prachtig is dat papier ook....je heb er een TOPPER van gemaakt...ik ben heel benieuwd naar de volgende....
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoihoi Liesbeth,

    Wat een prachtige kaartje met mooie kleuren.
    Ik blijf de vintage stijl lastige vinden.

    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth