Volgers

zondag 26 april 2015

Nog 2 kaartjes met Pion Paris Flea Market.

Hoi blogmaatjes,

Zoals beloofd heb ik nog wat te posten vandaag.
Ik heb nog twee kaartjes met de lijn Paris Flea Market van Pion Design, alleen de ene foto is wat klein uitgevallen maar ik vind het toch jammer om hem niet te posten, helaas heb ik mijn originele foto niet meer.
Deze is nog wel het goede formaat, met 'n grote kantrand onderin, de afbeelding is van een Pion fotovel, de rand achter de afbeelding is een Joy mal, Noor!. de harten en en de hartenborder zijn van Memorybox, de takjes en swirl zijn resp. van Joy en Marianne Design, dit alles verwerkt op een Dutch Doobadoo vorm geknipt uit een vel groen Color-corepapier, wat parels, frantage en bloemetjes om het af te werken.
De tweede foto is dus een behoorlijk formaat kleiner maar ook geknipt met een Dutch Doobadoo vorm.
En in één van mijn favoriete kleurcombinaties, blauw met kraft.
De afbeelding is weer uit een fotovel van Pion Design, de mal rechts is een Memorybox en de afbeelding op een Spellbinders, de takjes zijn van Memorybox, ook hier een kantje, bloemetjes pareltjes. Ik hoop dat jullie toch een beetje een beeld krijgen van deze kleine afbeelding.
Dan heb ik mijn kaarten met watermerk de Hobbyboerderij nu allemaal gepost, ik heb nog een paar kaarten voor ze gemaakt maar die zal ik posten zonder hun watermerk maar met eigen fotoos, dat zullen kaarten zijn met Pion Design , de Wedding collection. Maar dat zal pas na mijn vakantie zijn.
Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties, ik ga mijn best doen jullie nog even te bezoeken voor woensdag, en dan zien jullie me vanzelf weer verschijnen na onze stedentrip "Madrid eo.", tot blogs.

Liefs Liesbeth


14 opmerkingen:

  1. Prachtige kaarten Liesbeth, je hebt er lekker veel gemaakt de laatste tijd....kan ik van mezelf niet zeggen maar wie weet de komende tijd.... Maar ze zijn prachtig, de één nog mooier dan de ander! Fijn dat de inspiratie er weer was en ik lees dat je nu eerst even wat anders gaat doen en daarna geen DT werk meer voor de Hobbyboerderij....ja, soms gaat dat ook weer zo! Geniet lekker van je stedentrip mocht ik niet voor woensdag meer langskomen!

    Lieve groetjes, Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee hele lieve kaartjes Liesbeth, prachtig dat brede kant. Geniet van Madrid.....zei ze een beetje groen van jaloezie...hihi.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterend Liesbeth, zowel groot als klein! Heel mooi detail zijn de bloemetjes van kraaltjes! Prachtig kant en mooie plaatjes en geweldige stansen! En wat heb je een lekker vooruitzicht zeg! Ik hoop dat e er heerlijk van geniet....de batterij weer helemaal oplaad en er weer fris en fruitig tegen aan kan! Veel plezier en mooi weer!!!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie modelletjes!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig Liesbeth,klasse hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaartjes heb je gemaakt echt prachtig.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 2 schitterende kaartjes Liesbeth....wat een leul model is dat weer en dan ook het prachtige kant erop....met prachtige stansjes....TOP kaartjes zijn het
    Een hele fijne vakantie gewenst

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaarten heb je gemaakt, met veel mooie details erop verwerkt. Mooi kant heb je ook voor de bovenste gebruikt.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig zeg, vooral de eerste met dat prachtige kant! groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Twee prachtige creaties Liesbeth. Heel mooi met mooie romantische details erop. het kant op de bovenste is heel erg mooi!!
    groetjes, Marlies
    ps als je de fotos van je kaarten in je blogpost zet kan je ze groter maken. Je hebt keuze uit normaal, groot, extra groot.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit zijn weer twee prachtige kaarten Liesbeth.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wauwww Liesbeth
    wat een geweldig mooi kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Liesbeth,
    ze zijn allebei erg mooi! Ik vind het knap dat je zulke vormen zo weet aan te kleden dat je de vorm blijft zien en er is toch veel te bewonderen op je kaarten.
    Geniet in Madrid!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hoi Liesbeth
    mooi en leuk kaartje
    grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth