Volgers

dinsdag 24 februari 2015

Nog maar eentje van Pion "My Beloved Son".

Hoi blogmaatjes,

Vandaag nog maar een kaartje met het mooie Designpapier van Pion, My beloved Son, ik heb ondertussen een serie van de nieuwe lijn af, die gaan jullie zeker binnenkort ook hier zien.
Allemaal gemaakt voor de Hobbyboerderij, waar je de benodigde materialen allemaal kunt terugvinden in de (web)-winkel.

Bij deze kaart heb ik nog gewerkt met een stempel uit een setje van Joy, Retro Cars, wel toepasselijk voor deze scraplijn van Pion, gestempeld met Memento, lekker weer wat frantage erop verwerkt, en de treintjes als rand verwerkt, nog wat gekliederd met gesso en toch een bloementoefje erop.
Ik hoop dat jullie het wat vinden want we zijn nog steeds met een jongens/mannenkaart challenge bezig bij We Love Vintage Challenges, dus wat extra losse inspiratie kan geen kwaad toch?
Ik lees het weer graag wat jullie ervan vinden, vanmiddag ga ik er even lekker uit met mijn dochter, door de drukke werkzaamheden van ons allebei de afgelopen week hebben we dat wel verdiend, vinden wij dan.
Tot de volgende blogpost,
Liefs Liesbeth

6 opmerkingen:

 1. Een hele andere kaart dan al het super stoere wat ik al langs zag komen. Mooi zeg om ook een mannenkaart heel teer, romantisch bijna te houden. Super mooi gedaan met die warme, zachte geel tintjes.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Liesbeth,
  Ik hoop dat je een heerlijke middag hebt gehad met samen met je dochter! Ook ik heb je een beetje verwaarloosd, reden wel bekend.
  Jammer dat je foto niet zo scherp is en als je er op klik wordt ie alleen maar kleiner, hihi. En een mannenkaart? Mmm....dat vind ik niet echt, maar dat komt misschien dat je de frantage niet kan zien!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerie, het uitstapje ws gezellig, jammer dat we daar soms te weinig tijd voor hebbe, ik heb de foto opnieuw geplaatst en hij lijkt nu wat scherper, weet niet waardoor hij zo wazig was.
   Groetjes Liesbeth

   Verwijderen
 3. Het is een romantische mannenkaart Liesbeth...ik vind hem geweldig...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth