Volgers

zaterdag 10 januari 2015

En nog een verzonden kerstkaartje....

Hoi blogmaatjes,

De eerste week van 2015 zit er al weer op en ik heb nu mijn goede voornemen al niet gehaald, nog geen kerstkaartje gemaakt, dus dat wordt inhalen de komende week want het voornemen staat nog steeds, ik heb de afgelopen week uberhaupt niet gefreubeld, soms heb je van die weken dat het er gewoon niet van komt, herkenbaar?
Dit kaartje heb ik vorig jaar al verstuurd maar nog niet gepost hier.
Ik hoop dat het jullie wat inspiratie geeft voor de nieuwe kerstkaartjes.
Weer bedankt voor jullie bezoek en een fijn weekend nog.

Groetjes Liesbeth

13 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig mooi kerstkaartje weer Liesbeth.....heel verstandig om gewoon door te gaan met de kerstkaartjes....je kan ze maar klaar hebben...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier net zo Liesbeth. Sinds terugkomst uit Engeland met hangen en wurgen 1 kaart gemaakt en van kerstkaarten komt waarschijnlijk niets in januari. Gelukkig hebben we nog even en deze is in ieder geval heel leuk!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Liesbeth
  mooie en leuke kaartjes
  grtjs Lisbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het geeft zeker inspiratie, want hij is prachtig.

  Groetjes Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie vintage kerstkaart

  liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er weer geweldig uit Liesbeth en ja soms heb ik daar ook last van hoor dat je niet aan freubelen toe komt en dan ineens zit ik avonden in mijn hok lekker met de tv of radio aan en dan ineens vliegt het gewoon uit je mouw de kaartjes of zit soms avonden aan een kaartje omdat het niet wil zoals je wil. Deze is in ieder geval weer helemaal geweldig geworden.

  groetjes van Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kaart Liesbeth
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi kaartje! En ja, ik heb ook van die weken dat ik er gewoon ff geen zin in heb! Ach komt wel weer en dan haal je het xo in... hihi.

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een prachtige kerstkaart die je ons nog laat zien Liesbeth....heel mooi en wat het freubelen betreft....je bent niet de enige die nog niet op gang kan komen hoor....maar ach, dat komt vanzelf wel....niets moet.
  XXX Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een super mooi kaartje, logisch dat je deze nog even wilde laten zien. Leuk dat je mee doet met 52 WTC. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth