Volgers

vrijdag 27 juni 2014

Voor DT collega Christa gemaakt, voor haar 50e verjaardag.

Hoi blogmaatjes,

Het is al weer een week geleden dat ik hier wat gepost heb, of zelfs al langer maar het komt er echt niet van, sorry daarvoor.
Morgen gaan we aan de slag met het appartement van mijn moeder, nog een hele klus, en dan gaat het nog wel een hele tijd duren voordat ze gewend zal zijn op haar nieuwe plek, zo moeilijk allemaal, het vreet al mijn energie.......maar genoeg hierover.
Mijn blogpost van vandaag is gemaakt nav. het verstuurde kaartje voor Christa haar verjaardag vorige week, haar 50e verjaardag.
Dit kaartje is weer gemaakt met het mooie Reprint Designpapier, verkrijgbaar bij de Hobbyboerderij. Ik heb weer verschillende mallen gebruikt de rolroosjes en blaadjes zijn van Marianne Design, de overige mallen zijn van Memorybox, lekker met de frantage gespeeld, het blijft voor mij de uitvinding van 2013 hoor. De randjes weer met de hand geborduurd, wat plakparels, wondgaasje en pareltjes in de roosjes.
Het vlindertje is van lichtgewicht klei gemaakt.
Christa heeft hem al lang ontvangen (tesamen met heel veel prachtige kaarten/werkjes) ik hoop dat jullie hem mooi genoeg vinden.
Bedankt voor jullie bezoek, en ik kijk weer uit naar jullie mening hoor, dat blijft genieten al neemt FB al veel voor zijn rekening, het blijft de moeite van het bloggen waard.
Fijn weekend,

Liefs Liesbeth

15 opmerkingen:

  1. Geweldige kaart en de spreuk er op ook! Tis heel mooi om in te lijsten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja wel blijven bloggen hoor ik heb geen facebook en wil dat graag zo houden, dan heb ik helemaal geen rust meer, hihi. Ik kan me voorstellen dat jij er naar uit kijk dat alles achter de rug is, heb het zelf ook gehad met mijn moeder, dus weet hoeveel energie het kost. Misschien zijn we er ook niet zo goed in om het ook eens aan een ander over te laten, en als het straks allemaal dichterbij is wordt het ook beter. Je hebt een hele mooie kaart voor je team maatje gemaakt met een prachtige tekst!
    Hou je goed Liesbeth en alles komt altijd goed!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook ik heb en wil geen FB, vind dat echt iets afschuwelijks en onpersoonlijks waar je met een "like" overal vanaf bent dus graag af en toe wel mooie kaartjes-zoals deze- blijven laten zien Liesbeth! Sterkte hoor, komt allemaal goed als ze geinstalleerd en gewend is!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Liesbeth,
    Heb even bij gelezen..zo triest allemaal, dat je moeder niet meer op haar eigen plekje kon blijven, hoop dat ze het toch naar de zin gaat krijgen op haar nieuwe adres..fijn dat ze nu wat dichter in de buurt komt..maar ook voor jou Liesbeth een hele andere situatie, nu nog het appartement leegruimen..en dan vakantie.. Je kaartje voor Christa is prachtig en ook je zomerse kaartje is een schatje, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt voor Christa Liesbeth, supermooi is die.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuke kaart Liesbeth wat een mooie mallen heb je hierin verwerkt, super. Groetjes Frosien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een heel mooi kaartje heb je gemaakt dat je er nog yijd voor kan maken ik hoop voor je dat je het straks wat rustiger krijgt en dat je moeder gauw zal wennen op haar nieuwe plekje groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Liesbeth , je prachtige kaart hangt hier nog steeds te pronken hoor !! Ik vind hem prachtig. Heel lief van je ....
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Leisbeth,
    ik vind je kaart echt een plaatje! Zal Christa ook wel gevonden hebben.
    En FB is wel aardig voor creaties, maar 'vind-ik-leuk' vind ik niets aan. Bloggen blijft echt persoonlijker! Dus ik laat mijn kaarten niet zien op FB.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kaart heb je gemaakt voor Christa, echt heel leuk gedaan met die rolroosjes en mooie kleivlinder. De cijfers 50 vind ik mooi en sierlijk, denk ook van een mal? Wat een vervelende en nare toestand voor en met je moeder, daar gaat inderdaad veel tijd en ook energie in zitten, hopelijk is alles snel in orde en heeft ze het snel naar haar zin. Heel veel sterkte, Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hoi Liesbeth
    mooi kaartje
    grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige sierlijke kaart heb je gemaakt! Heel mooi! Succes met alle bezigheden! Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig kaartje heb je voor Christa gemaakt Liesbeth....SUPER!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een schitterende kaart.
    Wil ik je verder heel veel succes en sterkte wensen met de verhuizing van je moeder en alles wat daarbij komt kijken. Hopelijk kan ze snel aarden!
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth