Volgers

dinsdag 6 mei 2014

Eerste Reprint voorbeeldkaartje van april voor de Hobbyboerderij.

Hoi blogmaatjes,

Allereerst wil ik jullie heel erg bedanken voor al die lieve woorden mbt. de opname van mijn moeder, het is een fijn gevoel dat er zoveel mensen dan met je meevoelen (voor zover dat mogelijk is natuurlijk)
Vandaag kan ik jullie weer wat laten zien dat ik gemaakt heb als DT voor de Hobbyboerderij, de nieuwe voorbeelden van april ( voor wie ze gelijk allemaal wil zien) staan weer op de website van de Hobbyboerderij. Voor wie mijn blog een beetje volgt zal het duidelijk zijn welke van mijn hand zijn, en anders moeten jullie geduldig wachten tot ze hier gepost gaan worden. De andere DT leden hebben ook schitterende kaarten ingeleverd, en allemaal "Life" te zien in de mooie winkel van de Hobbyboerderij in Dongen-Vaart.
 Deze foto is al door de Hobbyboederij op Facebook en in de nieuwsbrief geplaatst dus nu ook maar gelijk hier op mijn blog.
Het Designpapier is van Reprint, ook de afbeelding van de vogel, verder heb ik veel mallen gebruikt van Wild Rose en een enkele Magnolia, ook heb ik een Go Kreate gebruikt voor de vorm, lekker veel glasparels, bedel en frantage mag niet ontbreken, het vogelhuis is van hout en bewerkt met embossingpoeder en frantage, bloemetjes WOC. Het striklint is organza met een kleurverloop van grijs/bruin naar rose.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, en anders misschien de volgende van de serie, bedankt voor jullie bezoek en voor wie een reactie achter laat, ik waardeer dat enorm en hoop snel weer wat meer tijd te krijgen om jullie weer trouw te bezoeken.
We wachten nog steeds op een behandelplan voor mijn moeder, dus veel ritjes heen en weer naar Tilburg tussen het werken door.
Liefs Liesbeth

Ik wil met dit kaartje meedoen bij Scr@p Cards Challenge: BINGO (parels-labels-mal)

10 opmerkingen:

  1. Een schitterende kaart Liesbeth. Daar wordt de ontvanger vast vrolijk van

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Liesbeth,
    Je kaartje is heel erg mooi!! Prachtige kleuren en heel mooi Heel erg leuk met het vogelplaatje!!
    Super leuk dat je mee doe met de bingo challenge van Scr@p-Cards!
    Veel beterschap met je moeder en denk maar om jezelf!
    Groetjes van Gerie en DT lid Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf Liesbeth! Heb hem idd al een paar keer op facebook voorbij zien komen, maar laat hier natuurlijk ook nog even een berichtje achter....Hij is prachtig geworden, helemaal jou stijl!
    Succes met de heen en weer ritjes....zal niet makkelijk zijn maar hoop voor jullie dat er gauw een plan/oplossing komt!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi liesbeth
    wat een geweldig mooie kaart met al die leuke /mooie dingen erop!! en ja als moedertje ouder word ga je ook meer zorgen maken,dus wens je moeder en jou veel sterkte toe
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig kaartje Liesbeth, mooi zo in het rose.
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een schitterend kaartje
    een prachtige kleurcombinatie

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi kaartje Liesbeth....prachtig papier is dat en ook het plaatje is SUPER!!!
    sterkte met je moeder...

    groetjes en alvast een fijn weekend
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Schitterende kaart Liesbeth, mooi van kleur en dan het vogel plaatje heel mooi, bedankt voor het meedoen aan onze scrap cards bingo.


    Lieve groetjes Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Liesbeth
    mooi en leuk kaartje
    grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth