Volgers

vrijdag 23 december 2011

Het hoofdje van Winifred op een kaartje thinking of you.

Hallo medebloglanders,

Ten eerste een warm welkom aan mijn nieuwe volgers, leuk dat jullie mijn creaties de moeite van het volgen waard vinden hoor, ik voel me zeer vereerd.

Vandaag kom ik nog even een kaartje posten dat ik nog even tussendoor gemaakt heb voor een zieke collega van mijn man, ze is gisteren geopereerd en de tekst beterschap ligt een beetje gevoelig dus denk ik dat de mededeling dat we aan haar denken meer op zijn plaats is op dit moment.
Geen leuke dingen zo net voor de feestdagen maar zo is het leven helaas.
Ik heb alleen het hoofdje gebruikt van de digi van Winifred van Sugar Nellie, ingekleurd met de copics en de volgende keer kunnen jullie haar in z'n geheel zien op een kaartje, zooooo lief.
Het is voor de verandering een langwerpig kaartje geworden omdat ik de sketch gebruikt heb van deconstructing jen, ik vond hem zo bijzonder dat ik het toch wilde proberen.
De kleurcombinatie kraft met een beetje aqua. Papier is van Maya Design, mallen gebruikt van SB en MD, Cheery Lynn voor de hartjes en Crealies voor de bloemetjes, verder een lintje meeldraadje en wat glitter.
Ik ben benieuwd of jullie je er in kunnen vinden, tekst weet ik niet meer, lag hier op de grote hoop afgedrukt. Zo gaat dat hier vaak, en dan zie ik door de bomen het bos vaak niet meer, herkenbaar???
Voor diegene die ik niet meer voorbij zie komen: hele fijne feestdagen en alvast het aller aller beste voor het nieuwe jaar.

5 opmerkingen:

 1. Fijne feestdagen Liesbeth !! Prachtig kaartje zoals altijd ! Liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend gemaakt, wat een schattige digi heb je gebruikt en het papier is ook super mooi.
  Fijne feestdagen.

  Groetjes Ans S.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje en hij is schitterend ingekleurd.
  Fijne feestdagen en groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is wonderful! Your coloring is absolutely gorgeous and I love the colors of this. Fantastic! Thanks so much for joining us at The Deconstructed Sketch!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Liesbeth, prachtige kleurencombinatie. Erg mooi gedaan.
  Jij ook fijne dagen gewenst.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth