Volgers

donderdag 24 februari 2011

A kind word is like a spring day.


Vandaag heb ik weer een stempel ingekleurd met distress, ik had deze stempel al een tijd in huis maar heb steeds problemen om hem goed op papier te krijgen, ik denk dat het aan de stempel ligt want ik heb dat eigenlijk met de andere stempels nooit.
Hij is ook wat lastiger in te kleuren (vind ik!)
Ik heb het toch geprobeerd, opnieuw bij het blokje van K & Comp. Juliana, het is erg mooi papier maar ik denk met dit stempeltje eigenlijk net iets te druk, dus ik heb de aankleding maar wat rustiger gehouden.
Ik heb een nestabilitie gebruikt om de afdruk uit te snijden, bloemetjes van een Crealiesmal, evenals de blaadjes, een stukje open band erachter en een scrappersfloss-draadje, verder alleen twee bloemhartjes met de perlenpen gemaakt, de randjes heb ik allemaal met de distresser behandeld, met de inkt Old Paper behandeld en de naaimachine van stal gehaald.
Ik ben vandaag niet zo tevreden, maar dat kan iedereen wel eens gebeuren, denk dat ik de stempel niet zo vaak zal gebruiken, zonde eigenlijk.
Ga ik nu nog even de markt bezoeken hier.
Creatieve groetjes Liesbeth


8 opmerkingen:

 1. Wat heb je een schitterende kaart gemaakt, ik vind hem geweldig!!! Prachtige kleuren en goed ingekleurd!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is wel een schatje op dat prachtige vrolijke kaartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje...mooi hoor!!! Wat een lief stempeltje en erg mooi ingekleurd!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een prachtig kaartje geworden Liesbeth, ik heb ook een paar van die stempels die heel lastig stempelen, ik gebruik dan archival inkt en dan krijg ik meestal wel mooie afdrukken.
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart geworden Liesbeth.
  Lieve groetjes Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een lieffie!!!
  echt mooi, groetjessssss

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hello Liesbeth,
  Ik vind het een prachtig kaartje met veel mooie details.
  Ik heb ook een stempel die precies iets minder afdrukt. Toen heb ik de C-plaat als ondergrond genomen en nu gaat ie perfect. Sedertdien is mijn C-plaat ook mijn Stempelplaat geworden.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth