Volgers

donderdag 9 december 2010

En...... nog een theelichtkaartje met een vleugje nostalgie.

Dank jullie wel voor de leuke reacties, het blijft leuk om ze te lezen, en ondertussen zelfs 19 volgers, dat ik bloggen zo leuk zou gaan vinden, had ik niet verwacht hoor!
Vanmiddag een theelichtkaartje afgemaakt waar ik gisteravond aan was begonnen, en het is weer een nostalie-versie geworden, ik vind die plaatjes wel erg bij het theelicht-sfeertje passen.
Nu nog 1 te gaan, dan heb ik er voor alle naaste familieleden eentje klaar. Maar goed dat we niet zo'n grote familie hebben. Ik een broer en een zus, en mijn man een broer, daarnaast nog de beide moeders, dus dat maakt 5. Het papier van deze is van Basic Grey een oudere lijn, ik mag daarin niet te kieskeurig zijn want ik gebruik meestal de paper-pads, maar die zijn te klein, en maar enkelzijdig, maar deze vond ik wel een kerstsfeertje hebben. Verder wat bloemetjes, verschillende glitterbandjes en lintjes, en ook deze staat weer klaar om jullie reacties te verwelkomen.
Creatieve groetjes weer
Liesbeth

5 opmerkingen:

 1. sapperderflap alweer zo'n leuk doosje!
  succes met je laatste doosje ben benieuwd hoe die zal worden.
  Uhhhhm bloggen is verslavend hihihih. soms las ik echt een blogpauze in..... het slokt zoveel tijd weg.

  Lieve groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk leuk leuk!! Ik zie hier wat Jolanda zegt en dat klopt hoor, er blijft bijna geen knutseltijd meer over.... Ik moet het bloggen ook echt aan banden gaan leggen. Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Liesbeth
  Ook dit is weer een prachtige kaart zeg!!!
  Groetjes trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. deze is ook prachtig in die warme kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is ook weer erg mooi gworden. Super leuk om te krijgen lijkt me.
  Groetjes Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth