Volgers

zondag 25 september 2016

Persoonlijk boekje voor een collega.

Hoi blogmaatjes,

Allereerst weer iedereen bedankt die trouw mijn blog bezoeken, ook al ben ik niet erg actief meer in blogland.
Een paar maanden geleden heb ik dit persoonlijk boekje gemaakt voor een lieve collega, het is nog steeds onwerkelijk hoe snel we afscheid van haar hebben moeten nemen.
Het verdriet is nog steeds enorm en omdat ik het boekje toch aan jullie wil laten zien heb ik uit privacy-overwegingen de foto's zo bewerkt dat ze niet meer herkenbaar zijn, ik hoop dat jullie dat voor lief nemen.
Ik heb dit boekje eerder gemaakt, het model was de allereerste Scrap & Chat bij Hobbyvision waarmee ik toen als winnaar werd gekozen door Jenine, helemaal vereerd natuurlijk.
Ik hoop dat het jullie toch een beeld geeft van deze 2e uitvoering.
Ik heb voor dit boekje het mooie Maja Designpapier Enyoing Outdoors gebruikt.
Dit is de voorkant van het boekje.
De binnenkant met de kleine flapjes ingeklapt, hier en daar ook labels gebruikt, daarom wil ik dan ook meedoen bij Scrapcardschallengeblog, waar ze labels willen zien. Labels genoeg denk ik!
Dit zijn de kleine flapjes uitgeklapt.
Nog een extra labeltje met malletjes en pareltjes.

Winter Memories.
Ze was er blij mee, dat is dan nog een schrale troost, ik hoop dat haar ouders, vriend en kinderen het nog eens ter hand nemen om terug te denken aan de mooie herinneringen die ze samen gemaakt hebben.
Het heeft wat tijd en moeite gekost om deze blogpost te maken, maar ik denk dat dit een mooi bericht is geworden waar ik later nog eens naar terug kan kijken.
Bedankt voor jullie bezoek, en uiteraard lees ik toch wel graag wat jullie ervan vinden.

Liefs Liesbeth








zondag 18 september 2016

Challenge 75 bij We Love Vintage Challenges.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag gaat er alweer een nieuwe challenge van start bij We Love Vintage Challenges, en deze keer is het thema "Kerst met golfkarton", en dit is mijn bijdrage voor deze challenge.
Ik heb voor mijn kaart een Dutch Doobadoo mal gebruikt als basis, en het designpapier is van Pion Design, verder een Spellbinders gebruikt voor het golfkarton en lekker gekliederd met Gesso en frantage, de kerstbloemen en het takje komen uit het setje voor de kerst van Noor!
De briefkaart met afbeelding heb ik met de hand geborduurd.
Deze uitdaging wordt gesponsord door Marianne Design 
Ik wil jullie dan ook graag uitnodigen om gezellig me te doen, en zeker de mooie voorbeelden van mijn DT collega's te bewonderen, ze zijn weer pracht veelzijdig.
Uiteraard kom ik jullie inzending graag bewonderen, tot dan zou ik zeggen.
Liefs Liesbeth


zaterdag 17 september 2016

Bijdrage Time for Magnoliachallenge als gastdesigner.

Hoi blogmaatjes,

Vanwege drukte was het me niet gelukt aan de vorige uitdagingen van Time for magnolia challenges een bijdrage te leveren, maar deze week ben ik toch weer eens speciaal gaan zitten om wat te maken voor de challenge strikjes, en dat mag in de vorm van een mal en echte strikjes.
Dit is mijn bijdrage geworden, met een Magnoliastempel uiteraard.
Ik heb hiervoor een strikjes lintje gebruikt en een mal van een strik.
Tilda heb ik ingekleurd met distress en twinkling H2o, Verder weer veel verschillende mallen, deze keer van Joy (Noor!) Magnolia L'eane en Marianne Design, de strik van Creative Expressions.
Heb ik nog een close up van de stempelafdruk voor jullie, en dan wens ik jullie een fijn weekend verder.

Ik hoop dat het jullie inspireert om gezellig mee te doen, en ik lees uiteraard ook graag jullie mening.
Liefs Liesbeth


zaterdag 10 september 2016

Kaartje voor de jarige Chantal net Magnolia stempel.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag een kaartje met een Magnoliastempel, die ik te laat af had voor de challenge bij Time for Magnolia Challenges waar ik gastdesigner ben, en vanwege mijn drukke leventje op dit moment loop ik een beetje achter de feiten aan te rennen.
Ik had hem speciaal gemaakt voor teammaatje (wlvc.blogspot.com) Chantal die deze week jarig was, dus toch maar even met vertraging plaatsen hier.
Ze heeft hem (ook met vertraging) ontvangen dus kan ik hem nu hier wel posten.
De stempel heb ik ingekleurd met distress en Twinkling H2o, het designpapier is van Lemon Craft, verder veel kraft gebruikt, verder weer de nodige malletjes van Creative Expressions, Spellbinders en een malletje dat onlangs bij een hobbyblad zat. Verder de nodige frutsels kantjes en glimmertjes.
Hij voldeed dus aan de vorige challenge, nu ga ik maar even aan de slag met de volgende challenge bij Time for Magnolia Challenge, nog niet die vandaag is begonnen, want ook die was niet op tijd gelukt, ik ga proberen het allemaal op tijd af te krijgen.
Wens ik jullie een fijn weekend.
Liefs Liesbeth

maandag 5 september 2016

Verhuizing en verjaardagskaart.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag nog een kaart die ik vorige week gemaakt heb voor mijn jarige schoonmoeder, 87 is ze geworden en (gelukkig) nog zo fit als een hoentje, en we werden dan ook verwend met allerlei lekkers wat ze dan ook nog zelf allemaal maakt.
Het is een hele tijd erg stil geweest op mijn blog, al zal dat niet echt opvallen omdat bloggen toch wel erg snel terug loopt (helaas)
Ik ga het volhouden hoor maar de reden dat ik niet veel aanwezig was, eerst de vakantie, die we in Saksen, Duitsland hebben doorgebracht, daarna heb ik lange werkweken gehad en ook nog mijn hobbykamer van de 2e verdieping naar beneden verhuisd.
Dan zie je weer wat je allemaal aan hobbyspullen hebt liggen, het zit weer allemaal uitgezocht en wel op een nieuwe plek opgeborgen.
Later zal ik nog wel eens wat foto' s plaatsen als het echt helemaal aan kant is.
Deze is dus op mijn nieuwe plekje gemaakt.
Omdat ze dus al jaren achtereen een kaart krijgt met daarop een dame in vintage-stijl heb ik nu eens geen dame gebruikt als blikvanger maar het mooie DP van Maja Design gebruikt, het blijft toch wel één van mijn favorieten hoor.
Verder verschillende Noortjes gebruikt en achter de afbeelding een Spellbinders, verder frantage, bloemetjes en kantje gebruikt, de tekst van Joy op de Joy banner. De kleine labeltjes zijn van L'eane en de bladeren van Magnolia.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, in ieder geval wel een vrolijk kaartje geworden.
Tot de volgende blogpost maar weer.
Liefs Liesbeth

zaterdag 3 september 2016

Nieuwe challenge bij WLVC

Hoi blogmaatjes,

Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij WLVC, en deze keer is het thema bedacht door Miranda, en is het thema Vintage Romance.
Ik heb voor deze challenge een klein label gemaakt, dat van toepassing was voor het nieuwe nestje van mijn dochter en haar vriend.

Het designpapier is van Maja met de gelijknamige benaming Vintage Romance, gecombineerd met kraft, het plaatje van Pinterest, en verder weer de nodige malletjes en frutsels gebruikt.
Ik hoop dat jullie weer gezellig mee gaan doen met deze weer twee-wekelijkse challenge.
De sponsor van deze challenge is 
http://nifelhuske.nl/, dus wil ik jullie graag uitnodigen om het blog van wlvc.blogspot.com te bezoeken om de mooie voorbeelden van mijn collega DT's te bewonderen.
Ik kom jullie graag bezoeken om jullie inzending te bewonderen.
Allemaal een heel fijn weekend.
Liefs Liesbeth