Volgers

vrijdag 25 februari 2011

Happy Birthday to you.......zeg het met bloemen!

Mijn tweede en tevens laatste kaartje voor vandaag, is met dezelfde stempel als die van vanmiddag, en ook deze heb ik ingekleurd met de distress maar nu in de kleur oranje.
Color core papier gebruikt in twee kleuren oranje en daarbij groen, het designpapier is uit een paperpad van Basic Grey, de vlinders zijn van een mal van Joy en bewerkt met glimmermist, verder nog een bloem en swirltakje van Marianne Design, ook de achtergrond is een Marianne Design mal, dubbel uitgevoerd, en verder nog een tekststempel in het midden geplakt en pareltjes gemaakt met een perlenpen.
Nu liggen nog de twee met derwents ingekleurde exemplaren te wachten, maar niet meer vandaag!
Fijn weekend allemaal, en reuze bedankt voor al die lieve en leuke reacties telkens weer.
Nog even een laatste toevoeging, ik zie net dat ik de challenge bij Create4 fun gewonnen heb, de eerste keer voor mij dat ik een challenge gewonnen heb, dat smaakt naar meer natuurlijk.
Groetjes Liesbeth

Een Bloemenwens voor jouw verjaardag!

Hallo allemaal,
Vandaag even helemaal wat anders dan jullie meestal van me zien hier.
Een hele tijd geleden had ik deze stempel al gekocht hier in Gilze bij Stampinback om eens te gaan experimenteren met de distressinkt.
Ik ben gelijk gisteren lekker aan de slag gegaan en heb er 4 ingekleurd, 2 met distress, en de andere 2 met de derwents, om eens even te kijken wat jullie nou het mooist vinden.
Een bloemenkaart komt altijd gelegen want cute-kaartjes heb ik nu al zo'n stapel klaar liggen.
Ik heb groen en oranje/rose color-core papier gebruikt, en het designpapier is de Annalee-collectie van Prima Marketing die ik in Breda maanden terug al had gekocht. Een mal gebruikt achter de stempel van Marianne Design, en de randjes, takjes en bloem zijn van een Crealiesmal.
De randjes heb ik bewerkt met de distresser en distress-inkt.
Verder nog een paar roosjes van Wild Orchid Crafts en de mooie tekst heb ik van Karin, die heeft steeds van die mooie zelfgemaakte teksten die ze op haar blog deeld met ons, dankjewel hiervoor!
Ik ben weer ontzettend benieuwd wat jullie er van vinden.
Ik ben hier in ieder geval zelf beter tevreden over dan de vorige kaart.
gr.Liesbeth




donderdag 24 februari 2011

A kind word is like a spring day.


Vandaag heb ik weer een stempel ingekleurd met distress, ik had deze stempel al een tijd in huis maar heb steeds problemen om hem goed op papier te krijgen, ik denk dat het aan de stempel ligt want ik heb dat eigenlijk met de andere stempels nooit.
Hij is ook wat lastiger in te kleuren (vind ik!)
Ik heb het toch geprobeerd, opnieuw bij het blokje van K & Comp. Juliana, het is erg mooi papier maar ik denk met dit stempeltje eigenlijk net iets te druk, dus ik heb de aankleding maar wat rustiger gehouden.
Ik heb een nestabilitie gebruikt om de afdruk uit te snijden, bloemetjes van een Crealiesmal, evenals de blaadjes, een stukje open band erachter en een scrappersfloss-draadje, verder alleen twee bloemhartjes met de perlenpen gemaakt, de randjes heb ik allemaal met de distresser behandeld, met de inkt Old Paper behandeld en de naaimachine van stal gehaald.
Ik ben vandaag niet zo tevreden, maar dat kan iedereen wel eens gebeuren, denk dat ik de stempel niet zo vaak zal gebruiken, zonde eigenlijk.
Ga ik nu nog even de markt bezoeken hier.
Creatieve groetjes Liesbeth


woensdag 23 februari 2011

Sarah Kay kaartje voor Create4fun Challenge.

Mijn tweede kaartje voor vandaag is een stempel van Sarah Kay die ik heb ingekleurd met de distress inkt.
Na verschillende stempeltjes weer ingekleurd te hebben met de derwents werd het weer even tijd om te oefenen met de distress, en ik vind hem best leuk geworden.
Ik heb een langwerpige kaart gemaakt omdat ik dit kaartje wil inzetten voor de Create4fun Challenge, ik heb dan ook die sketch gebruikt, en wat is het lastig een langwerpige kaart als je er veel op wil plakken.
Nu snap ik weer waarom ik eigenlijk bijna altijd kaarten in het vierkant gebruik, en dan nog plaats te kort hebben hihi.
Ik heb er dan ook nog geen tekst op gemaakt omdat hij anders nog voller zou worden.
Ik heb papier gebruikt van een nieuwe lijn van K & Comp, genaamd Juliana, een nestabilitie-mal gebruikt, blaadjes van Crealies, bloemetjes van Wild Orchid Crafts, en de bovenste bloem heb ik uit het papier in 3d geknipt uit het designpapier van het blokje, verder nog glittersteentjes geplakt.
Het zijn wel echt mijn kleuren hoor dus misschien vinden jullie er wel niks aan!
Groetjes Liesbeth

Oude tijden herleven met dit 3d scrapkaartje.

Hallo lieve bezoekers,

Vandaag ga ik een kaartje posten waaraan ik gisteravond begonnen ben.
Komend weekend hebben we een verjaardag van iemand die 77 wordt, en ook nog een man is.......
Lastig project dus om een kaartje voor te maken, stempeltjes geschikt voor een man van 77 heb ik niet, of eigenlijk alleen met bloemen.
Hij houdt wel van tuinieren maar een kaart met bloemetjes past niet echt bij hem, dus........
Ergens in een laadje van mijn kast liggen nog vellen met 3d plaatjes, eigenlijk een heleboel 3d vellen want ik had een aardige voorraad voordat ik aan het stempelen en scrappen verslaafd ben geraakt.
Ik gebruik ze nog wel op een borduurkaartje hoor, dus helemaal verloren is het niet, maar toch......
Ik heb verder wat mallen gebruikt van Nellie Snellen, en een papierblokje dat ik ooit ergens heb gekocht maar vraag me niet waar.......ik weet het echt niet meer.
Ik heb er een goudkleurige sticker opgeplakt omdat dat het beste paste bij het plaatje.
Verder toch een bloemetje erop met een knoop en scrappersfloss, een takje van een crealiesmal en een paar pareltjes gemaakt in het hoekje, de rand met de kurken zat ook op het 3d vel.
De binnenkant heb ik ook nog een beetje aangekleed zodat we er geld in kunnen stoppen, verder daar een tag bij gemaakt waar we nog wat op kunnen schrijven.
Ik heb van de binnenkant geen foto gemaakt omdat de pareltjes nog niet droog zijn, en eerder is dat al eens fout gegaan, dus dat gebeurd geen tweede keer.
Krijgen jullie ook dat gevoel van "hoe het ooit begon"?
groetjes Liesbeth

dinsdag 22 februari 2011

Opa-oma kaartje voor mijn broer en schoonzusje.

Vandaag heb ik het kaartje gemaakt dat ik ga versturen naar mijn broer en zijn vrouw.
Ze zijn voor de eerste keer OPA en OMA geworden, dus heel bijzonder, vooral omdat ze nog lekker jong zijn allebei, mijn broer is onlangs 50 geworden en schoonzusje is nog niet eens aan de beurt de komende jaren.
Hier lijkt het daar voorlopig nog niet op, van de ene kant wel jammer, het lijkt me erg leuk om jong oma te worden, dus een klein beetje jaloers op mijn jongere broer ben ik wel :lol:
Ik heb weer een magnolia stempel gebruikt, Tilda met Bunnyslofjes, en ik heb hetzelfde paperpad gebruikt als voor mijn vorige kaartje van K & Comp, met babypapiertjes en nu als hoofdkleur de rose-getinte papiertjes gekozen. Tilda is ingekleurd met de derwents, en in het echt heeft ze toch wel weer wat meer kleur hoor!
Verschillende mallen gebruikt, Nestabilitie ovaal, Martha Stewart pons, en bloemen van MD evenals de swirls.
Verder wat lintjes en verschillende bloemetjes, en als laatste wat pareltjes gemaakt op de afdruk.
De randen heb ik opgeruwd met de distresser en alle randen zijn met distress inkt Pumice stone bewerkt.
Ik en erg blij met jullie reacties, ik vind het erg leuk ze te lezen!
Vergeten jullie de candy niet? Het is mijn blijk van waardering voor jullie reacties telkens weer!

Groetjes Liesbeth

maandag 21 februari 2011

Felicitatiekaartje voor een baby-dochter.

De laatste voor vandaag hoor!
Ik ga nog even het kaartje posten dat ik gemaakt heb voor mijn nichtje die afgelopen donderdag bevallen is van haar eerste kindje.
We wisten al dat het een meisje zou worden, dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn dat je dat al weet voor de geboorte, ik ben blij dat dat in mijn tijd nog een verrassing was, maar goed tijden veranderen!
Het meiske heeft de naam Josephine gekregen en dat heb ik aan de binnenkant samen met de geboortedatum nog verwerkt, ik vond de naam echt te lang voor de voorkant :lol:
Ik heb een stempelafdruk van Magnolia gebruikt met de naam Tilda baby en een paperpad van K & Comp in babymotiefjes en baby-kleurtjes.
Ik heb niet gekozen voor een roze-kaart, die zal ze al genoeg krijgen, maar de kleuren lila en geel van het papier gebruikt om de afdruk in te kleuren met de derwents.
Op de foto's is ze weer wel erg bleekjes, maar goed de meeste baby's hebben nog niet zoveel kleur, toch?
Verder heb ik verschillende mallen gebruikt en veel bloemetjes van Wild Orchid Crafts, een strikje als extra.
Ik ben benieuwd naar jullie mening of hij geschikt is om te versturen!
Bedankt voor jullie lieve, leuke en spontane reacties.
gr. Liesbeth


Verjaardagskaartje voor mijn buurmeisje Lieve.

Hello again,

Mijn eerste werkstukje voor vandaag is af, en het is een verjaardagskaartje voor mijn buurmeisje Lieve die morgen 4 jaar gaat worden.
Ze lijkt op het meisje van het stempeltje van Penny Johnson, dat stempeltje heb ik van mijn lieve moeder gekregen vorige week, en die heb ik ingekleurd met de derwentpotloden.
Ik heb haar naam erop gezet met haar leeftijd, dit heb ik gedaan met de alfabetmal van cuttlebug.
Het papier is weer bij elkaar gezocht met de blokjes van de Action.
Verder heb ik ponsjes gebruikt voor de bloemetjes, en een grote pons van Martha Stewart, mallen van MD voor bloemen en Joy voor de vlinder.
Verder een strik en wat pareltjes gemaakt.
Dat is het eerste kaartje voor vandaag, ik vind vooral de kleurtjes zo mooi, en jullie?
Verder met het volgende projectje, een babykaart voor mijn nichtje, en ik wil mijn broer en zijn vrouw ook een kaartje sturen om te feliciteren met hun eerste kleinkind want dat is toch ook een heel bijzondere gebeurtenis om opa en oma te worden. Dus aan de slag weer, fijne dag allemaal.
gr. Liesbeth

Award gekregen van Hennie, dank je wel hoor, vooral voor je lieve woorden!

Ik plaats vandaag eerst de award die ik van Hennie van hensmade heb gekregen gisteren.

Het krijgen van award is altijd erg leuk, een soort van complimentje toch?
Ik ben vooral blij met haar toegevoegde commentaar en lieve woorden.
Ze maakt zelf zo'n mooie kaarten.

Ik vind het wel erg moeilijk om hem door te geven aan enkele van jullie, de meeste hebben deze award al van iemand ontvangen of hebben al zoveel volgers dat hij daar niet thuis hoort.
Dus voor diegene die hem graag wil plaatsen, ga je gang, hij is jullie allemaal gegund.
gr. Liesbeth.

vrijdag 18 februari 2011

Magnoliakaartje voor challenge van Create 4 Fun.

Het afdrukje heb ik eerder deze week 's avonds al ingekleurd met de derwents, vanmiddag heb ik de sketch van de Create4fun-challenge gebruikt om het kaartje op te bouwen.
Ik heb het kaartje in de kleur paars in verschillende tinten gehouden, allerlei papiertjes bij elkaar gezocht en mijn nieuwe pons van Martha Stewart gebruikt als hekje waarop Tilda zit.
Verder een lintje, wat pareltjes gemaakt en bloemetjes van Wild Orchid Crafts.
De hoeken heb ik vlindertjes geplakt met 3d foam en bewerkt met glimmermist en pareltjes.
In de binnenkant heb ik een leuke toepasselijke tekst geplakt met wat vlinders erbij, ik vond het kaartje zo druk genoeg en met nog een tekst erbij wat overvol.
Ik ga weer verder, bedankt weer voor het langskomen en een heel fijn weekend iedereen.
gr. Liesbeth

donderdag 17 februari 2011

Magnolia Lentekaartje voor double dutch challenge.

Hello again, daar ben ik weer voor vandaag met een kaartje dat ik gemaakt heb met de sketch van de Double Dutch challenge, daar wil ik dit kaartje laten meedoen.
Ik heb gebruik gemaakt van een wat ouder magnolia stempelafdrukje maar met een lente-uitstraling, en is ingekleurd met de derwents.
De kleurtjes van het papier vind ik zelf ook wel een voorjaarsgevoel geven, en is weer van een blokje van de Action. Het effen blauwe papier heb ik geembossed met een bloemenmal door de cuttlebug.
Vandaag heb ik weer wat leuke aankopen gedaan, het is ook allemaal zo leuk al die nieuwe dingen steeds, en twee daarvan zijn de vlinders. De grote vlinder heb ik dubbel door de cuttlebug gehaald, en de kleine is een Joy stencil, er zit nog een andere vlinder met een kantrand bij, maar die ga ik later gebruiken.
Ik heb nog een pons van Martha Stewart gekocht, zat er al lang aan te denken maar ik vind ze zo verschrikkelijk duur allemaal, maar ik ben er nu wel dubbelblij mee. Nog een papierblok van K& Comp, vond ik ook al zo lang mooi, had hem al wel tig keer vast gehad.
Verder voor dit kaartje heb ik mallen gebruikt van Crealies voor de grote en kleine bloemen, en de blaadjes.
Het tekststempeltje weet ik niet meer, had het al een tijd liggen maar vond het wel toepasselijk bij het kaartje.
De roosjes zijn weer van Wild Orchid Crafts, ze zijn zo mooi allemaal zou er wel veel meer op willen plakken maar dan is er geen papier meer zichtbaar, en dat is dan ook weer zonde en dan is de sketch ook niet meer te zien.
Ik vind jullie leuke en lieve reacties zo gaaf om te lezen, en ik probeer jullie ook zo goed mogelijk allemaal te volgen al kost het soms wat veel tijd, er moeten tenslotte ook nog andere dingen gebeuren hier.
Nu ga ik morgen aan de slag om een babykaartje te maken want mijn nichtje is bevallen van een dochtertje, het is voor mijn moeder het eerste achterkleinkind, dus heel bijzonder.
Fijne avond allemaal, en tot blogtime.
gr. Liesbeth

woensdag 16 februari 2011

Magnolia met tulpen in rose/lila-paars tinten.

Hallo medebloggers,
Gisteravond heb ik lekker zitten kleuren op mijn freubelkamertje, wat is dat toch lekker om niet meer altijd in de woonkamer te knutselen, telkens alles opruimen voor het eten.....was dat zo ontzettend zat, maar dat hoeft nu gelukkig niet meer, maar opruimen moet af en toe toch wel gebeuren, dus dat heb ik gisteren voor het inkleuren eerst maar eens gedaan, lekker overzichtelijk nu weer.
Kan ik weer opnieuw rommel-maken, want ik kan nu weer opnieuw gaan ruimen hihi, maar dat zullen jullie ook wel herkennen.
Het eerste kaartje dat ik vandaag heb gemaakt is wederom een magnoliastempelafdrukje, lekker voorjaarsfeertje met die tulpen, past bij het weer van vandaag.
Het papier is weer uit een blokje van de Action, met daaronder lila cardstock, het hoekje heb ik geborduurd, verder mallen van MD gebruikt evenals het tekststempeltje, een rose strik gemaakt, en bloemetjes van Wild Orchid Crafts. De papierranden heb ik met distressinkt walnutstain bewerkt.
De sketch is van Girlscardworld, waar ik deze kaart wil laten meedoen met de challenge.
Ik vind hem wel lekker zoet, en jullie?
gr. Liesbeth

dinsdag 15 februari 2011

Borduurkaartje met Magnolia, gekleurd met Derwents

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt voor een collega van de vrijdagmorgen, ze is morgen jarig dus hij gaat vandaag de deur nog uit.
Ik heb het borduurwerk eerder al gemaakt en er vandaag een kaartje van gemaakt, magnoliastempelafdrukje met derwents ingekleurd, verder een papiertje uit de blok van de A, bloemetjes van wild orchid crafts, blaadjes van een crealiesmal, een mal van MD achter het afdrukje, en de tekst heb ik van Karin, die maakt altijd zo'n mooie teksten.
Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden, de combinatie in rose-tinten en wat groen.
Bedankt weer voor het langskomen en als jullie een reactie willen achterlaten........graag!
gr. Liesbeth

zondag 13 februari 2011

Hoppie Little Sailor in oranje/rood tinten.

Na een wandeldag gisteren in de regen, vandaag maar weer lekker aan het freubelen op mijn kamertje.
Hadden we beter andersom kunnen doen, want nu is het in ieder geval droog buiten, maar we laten ons door wat regen nooit tegenhouden.
Het stempeltje is van Nellie Snellen en is Hoppie Little Sailor genaamd, ik vind ze zo lief, maar deze wel echt voor een kinderkaartje vandaar ook de Nederlandse tekst Hartelijk Gefeliciteerd van MD.
Vrolijke kleurtjes gebruikt bij het papierblokje van de winkel vol aktie, en ingekleurd met de distress.
De mal is ook van Nellie Snellen en de blaadjes en gedeelte van de bloemen van crealiesmallen, verder nog bloemetjes van Wild Orchid Crafts, wat plakpareltjes en een koordje.
Ik heb de sketch gebruikt van Dutch Card Lovers waar ik dit kaartje aan de challenge wil laten deelnemen.
Bedankt weer voor het langskomen en jullie lieve reacties.
gr. Liesbeth

vrijdag 11 februari 2011

Hoppie congratulations met distress inkt.

Vandaag weer even helemaal wat anders dan de Valentijnkaartjes en de rose/rood kleurtjes.
Ik heb een Hoppie-stempelafdruk ingekleurd met de distressinkt, en ik ben zelf redelijk tevreden over het kleurwerk, en het papier is eigenlijk ook erg leuk op het kaartje.
Ik kon het weer niet laten liggen toen ik begin deze week met mijn dochter bij de Action was, toch altijd even neuzen of er nieuwe bruikbare dingen liggen, dat varieert nog wel eens, maar als je er toch bent!
Ze hadden 6 verschillende papierblokjes, 4 met allerlei patroontjes per vel (niet passend binnen hetzelfde blok natuurlijk) en 2 met randjes en blokjes die weer bij de andere passen, en het kost natuurlijk niks in vergelijking met wat ik normaal bij de echte hobbywinkels koop, dus alle 6 meegenomen, komt altijd van pas.
Stempel is van Nellie Snellen, evenals de mallen achter het afdrukje.
Colorcore-papier in de goede kleur groen, stempeltekstje ook van de Action, en allerlei bloemetjes, de meeste van Wild Orchid Crafts, wat kraaltjes,pareltjes en een koordje.
En weer een klaar voor de verzameling!
Bedankt weer voor het langskomen en ik lees jullie reacties altijd met veel plezier, dus dank daarvoor!
Fijn weekend!
groetjes Liesbeth

donderdag 10 februari 2011

Valentijnskaartje in rose/rood.

Hallo,

Vandaag weer terug naar de cute-kaartjes, dank jullie wel voor de reacties op de stoere kaart, hij vond hem gelukkig zelf ook wel geslaagd.
Ik heb een magnolia-afdrukje Tilda met de ballon ingekleurd met de derwentpotloden omdat ik het kaartje daar wil laten meedoen aan de challenge, hoe kan het ook anders, Liefde in rose of rood.
Het papier is van Eline House, en de achtergrond heb ik geembossed met de cuttlebug met de hartenmal, verder tekststempel (weet niet meer waar vandaan) en twee verschillende rode lintjes, hart van double do mal, bloemetjes van wild orchid crafts.
Hij is in ieder geval lekker zoet!! met rose en  rood.
Dus mijn bijdrage voor alles met en over kleuren met derwents, ben benieuwd of jullie hem zoet en lief genoeg vinden.
ps. deze kaart doet ook mee met de challenge bij Stempelstudio met thema hartjes
gr. Liesbeth

woensdag 9 februari 2011

Mannenkaartje met toepasselijke tekst.

Hallo medebloggers en volgers/bezoekers.
Vandaag heb ik een mannenkaartje gemaakt voor mijn jarige zoon, hij wordt zoals het kaartje ook laat zien 26 vandaag, gek dat je als moeder zo'n dag altijd terugdenkt aan de dag dat hij geboren werd 26 jaar geleden alweer.
Het was echt winter toen, pak sneeuw voor de deur, ziet het er vandaag stukken beter uit buiten.
Dit wordt zijn laatste verjaardag hier als het goed is, eind van het jaar gaat hij uitvliegen (opnieuw moet ik dan zeggen)
Stoere jongen, dus ik heb geprobeerd ook een beetje een passende kaart met tekst te maken.
Alleen een tekst gebruikt bij het papier van Basic Grey de lijn Oliver, heb hierbij wat ribbelkarton gebruikt, en enkel een blaadje van de crealiesmal met knopen met scrappersfloss.
Ik heb ook de binnenkant een beetje opgeleukt met wat tags, die een persoonlijke boodschap bevatten, een hart, blijft als moeder toch ook altijd van toepassing, ook al zijn ze dan volwassen.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, bedankt voor jullie leuke reacties hier.
gr. Liesbeth


dinsdag 8 februari 2011

Valentijnskaartje, met veel hartjes.

Vandaag post ik een Valentijnskaartje, ik heb een wat ouder magnoliastempeltje gebruikt, maar niet minder schattig.
Het papier is van de lijn Romantisch van Marianne Design, gecombineerd met Elines House paperblock.
Ik heb hartjes-mallen gebruikt van Joy en Double doo, de bloemen zijn met een Crealies-mal evenals de blaadjes, een lintje en een kantje, wat plaksteentjes in de vorm van een hartje en de randen zijn behandeld met de distresser en daarna geinkt met distress-inkt. Het stempeltje with love komt van de action, ik heb alleen de tekst gebruikt.
Ik wil dit kaartje voor verschillende challenges inzetten waar het draait om een Valentijnskaartje.
girlscardsworld
Double Dutch.Challenge
Duymelot Design Team
En Nederlands Magnolia Challengeblog

Groetjes Liesbeth

maandag 7 februari 2011

Magnolia with little present.

Vandaag plaats ik weer eens een kaartje met een magnoliastempeltje genaamd Magnolia with little present.
Ik heb het ingekleurd met mijn derwents en ik heb gebruik gemaakt van de sketch van de challenge bij de Dutch Card Lovers, daar wil ik dit kaartje dan ook posten.
Ik heb papier gebruikt van Marianne Design, een romantische lijn, mallen heb ik gebruikt van MD, Crealies, Mellie Snellen, en nog wat bloemetjes van Wild Orchid Crafts, verder een lintje uit de vooraad, wat kraaltjes aaneen geregen en wat pareltjes gemaakt.
Ik heb bij de sketch een langwerpige kaart gemaakt al zie ik dat de meeste mededingers er toch een vierkant exemplaar van hebben gemaakt, dat biedt altijd wat extra ruimte voor aankleding.
Ik heb het ingekleurde afdrukje dus maar zo smal mogelijk gehouden.
Ik ben benieuwd wat jullie van dit model vinden.
gr. Liesbeth.

vrijdag 4 februari 2011

LOTV Just wanted to say Hi!

Voorlopig even het laatste kaartje met een LOTV stempeltje, ik begin de magnoliastempeltjes te missen hihi!
Ik vind ze wel leuk hoor daar niet van, maar ik hou wel van een beetje afwisseling.
Ook heb ik weer allerlei leuke ideetjes op jullie blogs voorbij zien komen en dat wil ik ook eens gaan proberen.
Deze is dus gemaakt met het Tim Holtz papierblok in de blauwtinten, er zitten echt verschillende kleuren blauw in, van turquoise, kobalt naar mint.
Verder weer verschillende malletjes gebruikt van Marianne Design, bijv.de mal met daar doorheen het lintje, en ook de grote bloem en de roosjes.
De tekststempel weet ik niet meer waar die vandaan komt, de blaadjes van Crealies en pareltjes met een pearlmaker.
Ik ga weer aan de slag met inspiratie opdoen, bedankt weer voor het langskomen.
gr. Liesbeth

donderdag 3 februari 2011

Lily of the Valley, voorlopig nog zonder tekst!

Hallo bezoekers van mijn freubelblog.
Na een paar dagen rondhangen zonder inspiratie, waarschijnlijk vanwege het dipje waar ik last van had ben ik vanmiddag toch tot een kaartje afmaken toegekomen wat wel geplaatst mag worden.
Ik had er eerder deze week al eentje afgemaakt maar ik was er niet tevreden over, dus heb ik besloten het niet te posten en opnieuw te beginnen.
Ik heb weer een stempeltje van LOTV ingekleurd met de derwents en papier weer van het blok waarover ik eerder sprak, nu in de grijskleuren van Tim Holtz.
Ik vond het met alleen grijs wel erg somber worden bij dit lieve stempeltje, dus heb ik het hoedje maar wat opgevrolijkt en die kleur terug laten komen in een stuk color-core papier dat ik door de cuttlebug heb gehaald met een hartjesmal, daar is alleen niet zo veel van te zien op de foto, evenals de mal van Nellie snellen die ik gebruikt heb als randje.
Bloemetjes en blaadjes met een crealiesmal en de roosjes met MD malletjes evenals de swirls, wat pareltjes gemaakt en glimmermist gebruikt op de roosjes.
De tag heb ik met 'n mal van cuttlebug gemaakt evenals de onderste twee bloemetjes, maar nog geen tekst toegevoegd, kan altijd nog toch?
Het heeft even geduurd maar ik vind hem zelf wel aardig geworden.
Bedankt weer voor de lieve/leuke reacties op mijn vorige kaartjes.
gr. Liesbeth