Volgers

vrijdag 9 juni 2017

En nog maar wat rose rozen maar dan op een label.

Hoi blogmaatjes,

Ik hoor jullie denken, eerst helemaal bijna niks en nu gaat ze als een trein maar als ik jullie nogmaals kan aanmoedigen om mee te doen aan de leuke challenge bij Vintage en More dan moet dat maar.
Dit label heb ik gemaakt voor Plony die beheerder was van het Vintageblog en nu van Vintage en More en ik heb haar altijd moeder overste genoemd, dus bij deze.
Haar kleur is rose en de rozen heb ik er maar gelijk aan toegevoegd met de wetenschap van deze challenge op FB.
Ze heeft hem ontvangen, dus kan ie hier.
Ook voor dit label heb ik weer Pion designpapier gebruikt maar wel een andere serie, weer de nodige malletjes gebruikt van Noor! en Creative Expressions, verder de nodige frutsels enz. 
de basis is een DDBD labelmal gemaakt van kraft, ben weer benieuwd wat jullie er van vinden, wens ik jullie een fijn weekend, hoop dat het weer ons weer goed gezind is om lekker te gaan wandelen.
Onze hond geniet met volle teugen van onze wandelingen die we weer hebben opgepakt om van de zomer een flinke wandeling te kunnen gaan maken in Duitsland, als er water in de buurt is is hij helemaal dolblij, een echte zwemmer.
Ik zal een paar foto's plaatsen zodat jullie het zelf kunnen zien, een schat is het, maar wel eentje met puberstreken op het moment, maar ook dat hoort erbij....

Onze trots helemaal in de ban van het water waar hij dolgraag in wil, lief hé!


Groetjes Liesbeth

7 opmerkingen:

  1. Ik heb geen facebook Liesbeth, en vind het jammer dat heel veel zo facebook gericht is! Maar je voorbeeld is weer prachtig en je ga idd. als een speer! Wat een prachtige hond hebben jullie, gaaf als ze zo kunnen zwemmen hè! Fijn weekend....xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad jammer dat het meer die kant op gaat, maar ik blijf blogberichten maken hoor, ik vind het zonde om daar mee te stoppen maar de uitdaging van een challenge is weg hier op blogger, ik blijf je bezoeken hoor Gerie, gr. Liesbeth

      Verwijderen
  2. Prachtige labelkaart Liesbeth. Vind de grote bloemen links erg mooi. Is dat een stans?
    Leuke foto's van jullie hond. Een echte water liefhebber dus.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hoi Wies, dankjewel voor je reactie en de bloem is inderdaad een stans van het merk Creative Expressions, de Chrysanthium CED 1472, als je daar op zoekt kun je hem wel overal vinden, is lang uitverkocht geweest overal, snijdt ook heel fijn als je geen dubbel-laags papier gebruikt.

      Verwijderen
  3. Hoi Liesbeth,
    Deze is ook weer prachtig. En wat een mooie foto's van jullie hond. Leuk, die puberstreken.
    Maar je antwoord aan Gerie snap ik niet. Hoezo de uitdagingen op Blogger weg? Bedoel je vintage? Ik heb wel FB maar hou niet van vluchtige contacten en alleen een duimpje. Zegt me niks. Ik heb al zoveel leuke en bijzondere contacten en zelfs vriendschappen doo het bloggen. Maar misschien kan dat ook door FB hoor, geen idee. Wel fijn dat je dan af en toe hier ook wat laat zien....
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankjewel voor je reactie Ger Janne, even een korte verduidelijking van mijn reactie, ik bedoel dat het blog van WLVC, de challenges waar wij de voorbeelden van maakten nu weg is en daar een verkleinde versie dan op FB is gekomen waar ik ook een klein deel van mag uitmaken....hoop dat het zo wat duidelijker is....grts Liesbeth, en de reacties zijn toch wel een stuk minder ook geworden op een blogbericht, ik doe FB ook alleen nog maar als combi van een uitdaging bij Vintage en More, snap dat je dat vluchtige duimpje niks vindt, ik ook hoor, tot blogger.

      Verwijderen
  4. Prachtig label Liesbeth.

    Ik kan niet mee doen met jullie challenge's. Ben geen (nog)fan van FB.

    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth