Volgers

dinsdag 24 februari 2015

Nog maar eentje van Pion "My Beloved Son".

Hoi blogmaatjes,

Vandaag nog maar een kaartje met het mooie Designpapier van Pion, My beloved Son, ik heb ondertussen een serie van de nieuwe lijn af, die gaan jullie zeker binnenkort ook hier zien.
Allemaal gemaakt voor de Hobbyboerderij, waar je de benodigde materialen allemaal kunt terugvinden in de (web)-winkel.

Bij deze kaart heb ik nog gewerkt met een stempel uit een setje van Joy, Retro Cars, wel toepasselijk voor deze scraplijn van Pion, gestempeld met Memento, lekker weer wat frantage erop verwerkt, en de treintjes als rand verwerkt, nog wat gekliederd met gesso en toch een bloementoefje erop.
Ik hoop dat jullie het wat vinden want we zijn nog steeds met een jongens/mannenkaart challenge bezig bij We Love Vintage Challenges, dus wat extra losse inspiratie kan geen kwaad toch?
Ik lees het weer graag wat jullie ervan vinden, vanmiddag ga ik er even lekker uit met mijn dochter, door de drukke werkzaamheden van ons allebei de afgelopen week hebben we dat wel verdiend, vinden wij dan.
Tot de volgende blogpost,
Liefs Liesbeth

vrijdag 20 februari 2015

Nog een kaartje met Pion Design "My beloved Son".

Hoi blogmaatjes.

Eerder heb ik jullie al een DT kaartje laten zien met het designpapier van Pion Design, My Beloved Son, ik heb er nog wel eentje voor jullie om te laten zien.
Het Pion papier is eigenlijk altijd erg mooi en romantisch, welke lijn je ook neemt.
Dit kaartje is in het echt te zien bij de Hobbyboerderij  in Dongen Vaart, en momenteel op de Hobbysalon in Antwerpen.
En deze keer heb ik de blauwe kleur verwerkt van deze mooie lijn, met schitterende bloemen.
De mallen achter de afbeelding zijn van Marianne Design, het kant heb ik vastgenaaid met een stiksteek, een mooie charm, en natuurlijk de frantage deze keer gecombineerd met embossingpoeder-blauw.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, ik kijk weer uit naar jullie reacties, alvast bedankt.
Een heel fijn weekend, ik hoop dat we weer dat lentegevoel van vorig weekend terug gaan krijgen, maar daar lijkt het hier momenteel helemaal niet op.

Liefs Liesbeth.

woensdag 18 februari 2015

Challenge 42, bij We Love Vintage Challenges, maak een vintage mannenkaart.

Hoi blogmaatjes,

Het is alweer even geleden dat ik hier was, excuses dat ik jullie zo verwaarloos maar het komt er gewoon niet van, dat heb je zo wel eens, druk druk druk, deze week de hele week in de apotheek waardoor ik dus ook onze DT dag heb moeten missen, ik hoop dat ik er de volgende keer wel bij kan zijn want als ik de foto's voorbij zie komen heb ik wel wat gemist.
Maar 2 weken stelt tegenwoordig ook helemaal niks meer voor en is het dus weer tijd voor een nieuwe challenge, deze keer heeft Henriëtte de uitdaging bedacht, maak een Vintage Mannenkaart.
Nou hoor je nogal eens dat het niet meevalt maar we hebben toch wel weer een mooi rijtje op het blog staan hoor.

Dit is mijn bijdrage geworden, gemaakt met het mooie designpapier van Maja.
Onze sponsor is deze keer 

Doen jullie allemaal weer gezellig mee?
En ik zou zeker snel op het Vintageblog gaan kijken naar het rijtje inspiratie van mijn DT collega's

Graag tot de volgende blogpost,
Groetjes Liesbeth

woensdag 11 februari 2015

500 volgers bij We Love Vintage Challenges.

HOERA!!!!!!! 500 volgers.....


(dit is een kopie van het bericht op We Love Vintage Challenges)
Hallo lieve allemaal....

Het is weer feest bij WLVC......we hebben 500 volgers en joepie wat zijn we daar blij mee.
Voor ons absoluut een teken van waardering voor het werk wat we als DT met elkaar verzetten......dankjewel aan alle volgers die ons blog leuk genoeg vinden om ons te blijven volgen.

Natuurlijk hoort bij een feestje een kadootje.......en daar ga ik persoonlijk voor zorgen maar....ik wil wél dat er iets voor wordt gedaan....

Wij als DT van WLVC zouden heel graag zien dat er kaartjes worden gemaakt om aan mensen te sturen die....ziek zijn, eenzaam zijn.....of iets in deze richting....
Vintage kaarten....geschikt voor deze doelgroepen dus.
Het is de bedoeling dat ik een lijst krijg met namen van bijvoorbeeld een stichting als  stichting Postvriend , waar kaartjes naartoe kunnen worden gestuurd. Er zijn meerdere goede doelen te vinden die het verzorgen van lijsten met namen op zich hebben genomen om kaartjes naartoe te kunnen sturen....Ik ben ook in overleg met het Nationaal Ouderenfonds bijvoorbeeld.
Als jullie nu eens een kaartje gaan maken.....je kaartje linken bij Mr.Linky en dan aan mij een mailtje sturen dan zorg ik dat je, zodra ik  namen binnen heb, een adres krijgt van iemand die zo'n kaartje verdiend.
Uit alle inzendingen kiezen wij als team dan over 3 weken een kaartje en degene die dat kaartje heeft gemaakt krijgt een verrassing toegestuurd.......
Wij willen graag op deze manier laten zien dat wij blij zijn met zoveel volgers en dat we door onze kaartjes andere mensen blij kunnen maken......gewoon een gebaar naar de mensen toe die dit zo goed kunnen gebruiken.

Natuurlijk hebben enkele dames uit het DT óók een kaartje gemaakt om te versturen en die laat ik jullie graag even zien.....

Hier een hele mooie kaart van Jacqueline....



Als 2e een mooie kaart van Anneke...



en als 3e is  Liesbeth  aan de beurt.....laat ik ook n og snel even meedoen bij Cards2Create.blog, Vintage


nog een mooi kaartje van Marjan...


en tenslotte mijn eigen bijdrage aan deze "aktie"...


Ook onze kaarten gaan natuurlijk bij iemand in de brievenbus vallen.....heel leuk om  zomaar een kaartje te maken zonder opdracht maar natuurlijk wel vintage want daar staan wij tenslotte voor.....

Ik hoop dat er velen van jullie willen gaan zitten om iets leuks te maken om te versturen en natuurlijk komen wij langs om het te bewonderen. Al valt de kaart dan niet bij ons in de bus....wij genieten wél mee.

Namens ons allemaal wens ik jullie allemaal heel veel plezier met deze extra WLVC-aktie en natuurlijk allemaal een hele fijne dag gewenst.
Lieve groetjes van Plony.

en liefs van mij natuurlijk
Liesbeth

zondag 8 februari 2015

My beloved Son van Pion Design op mijn kaartje.

Hoi blogmaatjes,

'Mijn computer heeft nog steeds kuren maar voorlopig doe ik het er maar mee, en hopen dat hij n iet weer helemaal uitvalt en ik alles kwijt ben.
Gelukkig kon ik nog wel eea terughalen maar niet alles.
Ook kan ik nog steeds mijn mail niet lezen en dat vind ik eigenlijk het meest vervelend.
Ik laat jullie nog maar een DT kaartje zien van de Hobbyboerderij, ik loop hiermee behoorlijk achter, ben alweer bezig met de laatste nieuwe lijn van Pion, ook weer zooooo mooi.
De mooie mal achter de afbeelding is een Memorybox, ik vind het zelf een beauty.
Om het toch een beetje jongensachtig te houden niet een heel grote bloementoef, wel de gebruikelijke frantage en een mooie bedel.
Ik hoiop dat jullie het wat vinden, ik lees het weer graag, en als ik medewerking krijg van mijn computer kom ik snel de schade inhalen bij jullie blog's.
Fijne zondag nog.

Liefs Liesbeth

donderdag 5 februari 2015

Deel twee van de bloemen kaart.....

Hoi blogmaatjes,

Vandaag laat ik jullie deel II zien van de bloemenkaart die ik gemaakt had.
Het was gisteren al de bedoeling maar ik ben dus weer alles kwijt op mijn computer, en ik heb hem pas een paar maanden, het schijnt dat er dus een Windows 8.1 update automatisch wordt uitgevoerd en dat gaat niet echt lekker.
Ik hoop dan ook maar dat dit berichtje wel goed verwerkt gaat worden want ook bij blogger krijg ik allerlei foutmeldingen.
Maar goed " op goed geluk".
Ik heb de foto dus ook opnieuw gemaakt.
Ik moet ook al die apps waarmee ik gewend was te werken weer opnieuw gaan zoeken en installeren dus dat duurt nog wel even maar dan heb ik in ieder geval mijn belofte -/- gehouden.
Ik hoop dat jullie het wat vinden.
Tot later.
 
Liefs Liesbeth

dinsdag 3 februari 2015

Challenge 41 bij We Love Vintage Challenges, Inspiratiefoto.

Hoi blogmaatjes,

Zo horen jullie weinig of niks van me en nu ben ik er alweer.
Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij We Love Vintage Challenges, en deze keer hebben we een serie inspiratiefotoos waar jullie zelf een keuze uit mogen maken, nou, zeg nou zelf, is dat leuk of is dat leuk.......deze keer heeft Anneke voor de inspiratiefotoos gezorgd.
Dit is het inspiratieblok met fotoos:
                              
Onze sponsor deze keer is http://www.papermemories.nl/
                          
En dan is dit mijn bijdrage voor deze challenge:
Ik heb gekozen voor FLOWERS, en dan nodig ik jullie uit om de beauties van mijn collega DT's te gaan bewonderen want het is weer een veelzijdig rijtje geworden, en dan hopen we net als de vorige challenge weer op veel deelnemers, dus doe gezellig mee.
Het designpapier is van Craft and You Design, verder kraft en een tag van hout die ik behandeld heb met Viva Decor verf en frantage, de steentjesmal van Marianne Design en de bloem heb ik gemaakt met een Spellbinders-mal, De grote blaadjes zijn van Prima Marketing, en de kleintjes van Cheery Lynn, een mooi kantje en geborduurd randje maken het weer af samen met de grote rozen van WOC.
Ik kom graag jullie creaties bewonderen hoor, en ook lees ik weer graag wat jullie ervan vinden.
Fijne dag allemaal,

Liefs Liesbeth



maandag 2 februari 2015

Kaartje met extra-veel frantage en Pion my beloved Son DP.

Hoi blogmaatjes,

Het weekend zit er weer op en de beurs in Gorinchem was heel gezellig.
We begrepen van de meeste deelnemers dat het vrijdag erg rustig was geweest vanwege het weer maar gisteren was het gezellig druk (voor de bezoekers dan)
Ik wil dan ook Bedijs en Kreatrends nogmaals bedanken voor de gewonnen kaartjes, we hebben er lekker koffie met wat lekkers van genomen, dat hoort bij zo'n uitstapje.
Ook heb ik weer een tas vol leuke dingetjes gescoord die jullie ongetwijfeld hier voorbij zien komen.
Dan laat ik vandaag maar gelijk beginnen om weer eens wat voorbeeldkaarten, gemaakt voor De Hobbyboerderij, te laten zien, het is alweer even geleden terwijl ik er nogal wat gemaakt heb, maar vandaag de aftrap met de eerste, en zoals het bericht al aangeeft met extra embossingpoeder en frantage om jullie te wijzen op de laatste dag van deze uitdaging op het Vintageblog.
Dit is de voorkant:
Het hekwerk is van hout en bewerkt met verschillende kleuren embossingpoeder en frantage.
En dit is de binnenkant:
Het Designpapier is van Pion, My beloved Son, en verschillende snijmallen van Marianne Design, en Joy (Noor!). De blaadjes op de voorkant zijn van Magnolia.
Ik hoop dat jullie het weer wat vinden en van een beetje inspiratie voorziet waar de de embossingpoeders en frantage alle,maal voor kunt gebruiken.
Uiteraard kijk ik weer heel nieuwsgierig uit naar jullie reacties, dat blijft toch een feestje, alvast bedankt voor jullie bezoek.

Liefs Liesbeth