Volgers

woensdag 3 juni 2015

Challenge 49 van start bij We Love Vintage Challenges.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start op ons Vintage Challenge blog, en deze keer is de opdracht bedacht door Jacomijn, en die luidt: maak een echte Vintage Ladies kaart.
Nou daar moeten jullie wel mee aan de slag kunnen toch? De prijs is deze keer gesponsord door Live and Love Crafts, ik zou zeggen, ga maar eens snel kijken wat er te winnen valt, dat is niet mis...
Dan kunnen jullie gelijk ook de mooie voorbeelden van mijn DT collega's bewonderen, het is weer een veelzijdig mooi rijtje geworden (vind ik dan)
Dit is mijn voorbeeld voor deze challenge:

Ik heb voor het model een DDBD mal gebruikt en daarop het mooie designpapier van La Blanche verwerkt, super vrouwelijk papier zoals jullie kunnen zien. Verder een gipsfiguurtje met daarin een kroontje, een vrolijk lintje en strikje, een bloementoef met bedel van een tasje, en pareltjes mogen natuurlijk niet ontbreken, ik heb mallen gebruikt van Joy, Creative Expressions en Crealies. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, en dan staat er natuurlijk ook mijn candy nog.....ook daar kunnen jullie aangeven als je daaraan mee wilt doen.

sponsor Live and Love Crafts
                                                 
Dus graag tot snel.
Liefs Liesbeth

11 opmerkingen:

  1. Geweldig!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart. Prachtig papier ook.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi Liesbeth, je hebt mooi dp en decoratie gebruikt.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. prachtig mooi kaartje heb je gemaakt groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Liesbeth,
    Weer beeldschoon gedaan, ik kan alleen niet helemaal alles goed zien, is je foto bewogen of niet zo scherp! Wel zie ik de dame in een prachtige jurk zitten, maar niet echt scherp!
    Jammer maar volgende keer beter!
    liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Gerie, klopt dat hij niet helemaal scherp is, had dat niet gezien en de kaart is al de deur uit., dus nieuwe foto was geen optie meer, het moet maar even zo.....net wat je zegt, volgende keer beter....bedankt voor je reactie..

      Verwijderen
  6. Heel leuk en zeker een chique kaartje Liesbeth...prachtige details erop...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een prachtige kaart Liesbeth
    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een heerlijke vintage kaart Liesbeth, zo mooi ! Ik maak ze tegenwoordig bijna niet meer maar als ik dit zie begint het toch weer te kriebelen ;-)
    Lieve gr, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi Liesbeth
    mooi en leuk kaartje
    grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth