Volgers

zaterdag 27 september 2014

Een erkertje ipv. een raam, met Pion Days in Winter.

Hoi blogmaatjes.

Het wordt wel weer eens tijd dat ik iets nieuws ga posten op mijn blog, want hoewel Facebook wel steeds verder zijn intrede doet als Multi Media vind ik het bloggen ook nog steeds erg leuk om te doen hoor.
Vandaag heb ik nog een kaartje voor jullie gemaakt als DT van de Hobbyboerderij waar ik zelf best wel blij mee ben, ik heb nl. de Craftables van Marianne Design CR1286, het venster met sneeuw verwerkt als erker op mijn kaartje, en dat geeft best een leuk effect al zeg ik het zelf.
Ik hoop dat jullie dat ook vinden natuurlijk.

De ski's zijn ook van Marianne Design, de bladeren zijn van Magnolia, bloemen van WOC. Verder een stuk kant voor de gordijntjes, een stukje seambinding in rose en wat glasparels en zoals al eerder genoemd het DP van Pion Days in Winter, wat extra sneeuw gemaakt met liquid applique, wat witte verf en frantage.
Ik lees weer graag jullie mening, dat blijft toch wel een belangrijke reden dat ik blijf bloggen, alles is leuker (maar wel meer werk, dat realiseer ik me wel) dan vind ik leuk aanklikken op FB.
Bedankt weer voor jullie bezoek, en een heel fijn weekend.

Liefs Liesbeth

maandag 22 september 2014

Reminderkaartje voor onze Vlinder-challenge op het WLVC.blog.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag ben ik weer aan de beurt om jullie extra aandacht te vragen voor onze lopende challenge op het We Love Vintage Challenges- blog, deze keer met als thema Vlinders.
Er staat nog steeds een mooie prijs op jullie te wachten als random/winnaar en ook de keuze van het DT wordt beloond door onze sponsors.
De Randomprijs is deze keer van http://www.artjourney.nl.
                                                 
Voor mijn Reminderkaartje heb ik gebruik gemaakt van de mooie Joy Vlinderstempel, dit kaartje was al even te zien bij de Hobbyboerderij, waar ik dit kaartje voor gemaakt had.
Voor diegene die het filmpje van Teletips op SBS6 voor de vakantie hebben gezien van de Hobbyboerderij, hij was daar in beeld.
Vandaag dus op mijn blog, ingekleurd met Distress en Twinkling H2o, doen jullie gezellig mee.
Ik zie jullie graag terug als deelnemer bij WLVC.
Ik heb geprobeerd om al mijn ontvangen (zelfgemaakte) kaartjes op de foto te zetten zodat ze min of meer herkenbaar moeten zijn voor de makers, de kwaliteit is niet zo geweldig maar anders zou ik al de kaarten afzonderlijk op de foto moeten zetten, en dan wordt het wel een erg lang bericht.



Nou, zeg nou zelf.....dan ben je toch wel erg verwend op je verjaardag.
Ze krijgen allemaal een mooi plekje op mijn hobbykamer, zodat ik er dagelijks naar kan kijken en daar weer wat inspiratie uit kan halen.
Nogmaals bedankt allemaal.
 
En uiteraard lees ik weer graag wat jullie van mijn vlinderkaartje vinden.

Liefs Liesbeth

donderdag 18 september 2014

Challenge 32 bij We Love Vintage Challenges, Vlinders...

Hoi blogmaatjes,

Zoals beloofd ben ik er vandaag weer met een nieuwe challenge bij We Love Vintage Challenges, en deze keer heb ik het thema mogen bedenken, en Vlinders/ Butterflies is volgens mij wel een thema waar iedereen wel mee uit de voeten kan, ik hoop dan ook dat we weer heel veel inzendingen krijgen.
De sponsor deze keer is http://www.artjourney.nl/
Ze geven weer een prachtige stempelset weg, ga maar eens een kijkje nemen op het wlvc.blogspot.com.
Mijn collega DT's hebben weer een veelzijdigheid aan voorbeelden gemaakt.
Dit is mijn bijdrage, onlangs gemaakt voor mijn jarige dochter, in haar kleurtjes...
Het kaartje is gemaakt met kraft en Design Papier van Reprint.
Ik hoop dat het jullie voldoende inspiratie geeft om mee te doen.
Bij deze wil ik jullie verder melden dat Rosina zich gemeld heeft en ze me haar adres gaat sturen, dan kan ik de envelop naar haar versturen, dan als laatste nog een heel vervelende mededeling.....Vandaag staat er een supermooi kaartje op het blog van Gerie, speciaal gemaakt voor mij......het is een plaatje maar helaas heeft Postnl hem niet bezorgd bij mij, ik zal daarom proberen één dezer dagen de kaarten te fotograferen en ik hoop dat dit dan de enige kaart is die niet is aangekomen, jammer genoeg heb ik dit vorig jaar ook al meegemaakt.
Nou zijn onze kaarten niet de goedkoopste om te versturen en dat maakt het nog zuurder dat post dan gewoon niet aankomt, echt balen hoor.
Nu hoop ik dat hij alsnog binnen gaat komen....en ik wil graag jullie blog bezoeken om de creaties te bewonderen.
Tot later.

Liefs Liesbeth

 

woensdag 17 september 2014

Door de verjaardagsjury gekozen......

 Hoi blogmaatjes,

De uitslag van mijn verjaardagscandy heeft even op zich laten wachten omdat ik berichten kreeg dat er nog kaarten onderweg waren, maar helaas is er vandaag niks meer bezorgd dus ben ik toch maar overgegaan tot het bekend maken van de door mijn visite uitgekozen winnaar.
Het is wel leuk om te zien dat er zoveel verschillende kaarten een stem hadden gekregen, dit was dan ook de enige kaart die er twee had, dus een close finish.
Deze kaart had ik zelf natuurlijk al eerder gezien op het blog van WLVC, maar dat was niet voor de jury.
Het kaartje is gemaakt door Rosina, van Rosina's Scrapcards

                                   
Het is dan ook wel een mooi en schattig kaartje, ik wil iedereen hartelijk bedanken die mee heeft gedaan aan mijn verjaardagscandy, ik ga proberen in mijn volgende blogpost een foto van de ontvangen kaarten te laten zien, het is echt een volle kast geworden hoor, en ik ben er heel blij mee, en Rosina mag me even haar adres sturen waar ik de candy naar toe mag sturen.
Deze mal van Marianne Design en nog wat kleine dingetjes gaan dan in een envelop richting Rosina.
Morgen kom ik weer bij jullie terug met een nieuwe challenge bij WLVC en de beloofde foto's.
Fijne avond allemaal.

Groetjes Liesbeth


Wie jarig is trakteert.........

Hoi blogmaatjes,

Dit berichtje blijft hier staan tot 17 september as, voor mijn nieuwe berichten dus even naar beneden scrollen.



Dit bericht betreft het volgende......
Ik wil jullie graag gaan trakteren omdat ik het de laatste tijd erg druk heb gehad.  Ik heb het daardoor behoorlijk laten afweten in blogland dit vanwege allerlei bezigheden mbt. mijn moeder, dit is helaas nog steeds niet van de baan, en dat zal waarschijnlijk nog wel even blijven zo want ze is erg opstandig, en boos. Heel moeilijk voor ons maar zeker ook voor haar. We doen wat we kunnen, maar helaas krijgen we bij haar niet het gevoel dat we het goed doen. We gaan ook hulp krijgen van Maatschappelijk werk om hier zo goed mogelijk mee om te leren gaan.
En......op 15 september krijg ik er toch weer een jaartje bij, en dit wil ik graag combineren en jullie belonen voor jullie trouwe bezoekjes, dmv de mogelijkheid om een leuke "candy" te winnen.
Een beetje plezier voor mezelf hoort er ook bij natuurlijk daarom zou ik het leuk vinden om met mijn verjaardag mooie zelfgemaakte kaarten te ontvangen, ik krijg natuurlijk al wel kaartjes van mijn DT clubjes maar het lijkt me nou zo geweldig leuk om echt mijn kast vol te zetten......ja.....wie niet?
De verjaardagsvisite wil ik dan de winnaar laten kiezen.
Als jullie mee willen doen mogen jullie hieronder dan een reactie achterlaten en vragen om mijn adres-gegevens, ik zou het in ieder geval erg leuk vinden als ik vaak mijn adres mag doorgeven.
Als jullie mijn candy willen verspreiden, vind ik dat helemaal TOP natuurlijk, maar het is niet verplicht.
Ik hoop natuurlijk ook dat jullie het ook leuk vinden om mee te doen, de candy-prijs houd ik nog even geheim, zo blijft het voor jullie ook nog even spannend......het zal zeker de moeite waard zijn, ik ga nog lekker even shoppen voor jullie.

Ik hoop tot later.

Liefs Liesbeth

ps. nog even geduld aub. er komen nog steeds kaarten binnen.



woensdag 10 september 2014

En de Dutch Doobadoo ster......

Hoi blogmaatjes,

Wat een leuke reacties heb ik mogen ontvangen op mijn Kerstboom, heel erg bedankt daarvoor, het is altijd leuk als het jullie wat inspiratie geeft waar je dan weer wat mee kunt.
Ook het stapeltje verjaardagskaarten groeit hier lekker op de kast, nog ongeopend....goed hé!
Maar er kunnen er altijd meer bij, dus nog een paar dagen de tijd om mee te doen, bericht staat hierboven vast. Komende zondag komt de "jury-visite", en dan ga ik dinsdag de winnaars bekend maken van mijn candy.
Vandaag wil ik jullie nog een DT kaartje laten zien dat ik gemaakt heb voor DT de Hobbyboerderij, wederom met een Dutch Doobadoo, gecombineerd met het mooie Designpapier van Pion, A day in Winter. Ik hoop dat jullie deze ook positief beoordelen natuurlijk.
Ik heb de ster dubbel gebruikt, een kantje uit 3 lagen als een rimpelstrook onder de afbeelding verwerkt, achter de afbeelding een Spellbinders, de schaatjes met frantage bewerkt, de bladeren uit kraft zijn van Joy/Noor.
Nog een foto van de bloementoef......
 
Ik lees het weer graag wat jullie er van vinden, en tot de volgende blogpost maar weer.
Hier ligt het buro nog vol met allerlei moois om te verwerken, dus nu de inspiratie nog vinden.....
Komt goed.

Liefs Liesbeth


vrijdag 5 september 2014

Kerstboom met Pion's A Day in Winter.

Hoi blogmaatjes,

Daar ben ik al weer met 'n kaart voor jullie, ik had hem nog even willen bewaren want hij is nog redelijk vers van de pers maar aangezien mijn kaart al op facebook te bewonderen was bij De Hobbyboerderij leek het me beter om hem toch maar te posten hier.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden, hij was ook al op de beurs in Den Bosch te zien op de borden bij de kraam van de Hobbyboerderij.
De basis van mijn kaart is een Dutch Doobadoo shape art mal, de kerstboom geknipt uit kraft, daar boven donkerbruin Papicolor, het Designpapier is van Pion Design  "A Day in Winter", ook de afbeelding komt daar vandaan. De groene (Color Core) kerstbomen zijn van Marianne Design, bewerkt met Liquid Aplique, achter de afbeelding nog bruin glitterpapier. De mooie mal achter de afbeelding is een Spellbinders. Het hekje van Memorybox heb ik behandeld met frantage "Old Silver". Hier en daar wat glasparels, een strik van zijde in het bruin, de bloementoef zijn verschillende bloemen van WOC. Een paar bedel-schaatsjes. Alles verkrijgbaar in de winkel en webshop van de Hobbyboerderij. Ik ben reuze benieuwd wat jullie ervan vinden natuurlijk, en kijk weer uit naar jullie reacties, het is echt een feestje om te lezen, fijn als jullie die moeite willen nemen, bedankt alvast daarvoor.
De eerste enveloppen zijn binnen voor mijn verjaardagscandy, ze blijven dicht tot de 14e september want dan komt de visite die 'n keuze mogen maken.
Dus nog een hele week de tijd om mee te doen, jullie moeite gaat zeker beloond worden voor de winnaars.
Dus doe nog gezellig mee, ook met onze challenge bij WLVC
Fijn weekend allemaal,

Liefs Liesbeth

ps. was ik helemaal vergeten om de achterkant te laten zien, bij deze nog even de foto.



woensdag 3 september 2014

Typical Dutch oftewel Lekker Hollands op WLVC.

Hoi blogmaatjes,

Heel erg bedankt voor die lieve reacties op mijn vorige Pion kaartje, het is steeds een feestje om te lezen wat jullie ervan vinden.
Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge, nummer 31 alweer van start op het blog We Love Vintage Challenges, en deze keer heeft Jacomijn gekozen voor het thema Typical Dutch, we willen typisch Hollandse kaartjes of creaties zien, onze sponsor deze keer is Live and Love Crafts.
                                           
We hopen dat jullie weer met z'n allen meedoen, we gaan weer van start met een twee-wekelijkse challenge na de zomervakanties.
Mijn collega's hebben er weer een mooi rijtje van gemaakt, kijk maar hier ik hoop dat jullie daar even een kijkje gaan nemen en de verkregen inspiratie gebruiken om gezellig mee te doen. Dan komen wij jullie blog weer bezoeken en zullen zeker een reactie achterlaten.
Dit is mijn bijdrage geworden:

Ik heb een foto van een leesplankje gebruikt, en het designpapier is van Rosa Dotje, mallen van Spellbinders, Nellie Snellen en Memorybox, verder een bloementoef en veel kleine hotfixsteentjes, de tekst LIEFS is gemaakt met houten lettertjes, bewerkt met frantage.

Nog een extra foto van de bloementoef.

Ik lees weer graag wat jullie ervan vinden, en vergeten jullie mijn candy niet, nog ruim de tijd en ik heb vandaag al lekker rondgesnuffeld wat ik als candy kan weggeven, keuze genoeg natuurlijk.

Lieefs Liesbeth