Volgers

zondag 21 december 2014

Bijdrage feestmaand We Love Vintage Challenges

Hoi blogmaatjes,

Nog een bijdrage van mij op het WLVC blog, decembermaand is nog steeds feestmaand met veel extraatjes.
Deze is dan ook voor al die medebloggers die trouw mijn blog bezoeken en die geen kaart van me ontvangen, het lukt me echt niet meer om iedereen een eigengemaakte kaart te sturen, de dagen zijn echt veel te kort.
Op dit moment ben ik nog in de stress omdat er nog 6 kaarten af moeten voor de kerst, gelukkig hoeven ze niet met de post mee .
Deze kaart is gemaakt met het mooie Maja Designpapier, de krans is een houten frame van Craft Emotions, hierop heb ik lekker gespeeld met frantage in verschillende kleuren, daar omheen een krans van takken van Tim Holtz, ook het grote hert is van Sizzix.
Ik kom nog terug voor de kerst hoor, lekker een paar dagen vrij nu om bij te komen.
IK hoor het wel weer wat jullie ervan vinden, en jullie kunnen nog gezellig meedoen met onze BINGO challenge.
Fijn weekend,
Liefs Liesbeth


10 opmerkingen:

  1. Wat is het toch een mooie papier lijn Liesbeth! En niet in de stress raken hoor, je kunt ook kaartjes kopen! Wij kunnen ook niet even snel een kaartje maken hè, dit soort mooie kaartjes kost veel tijd! Lekker dat je extra vrije dagen hebt....neem het er van! Ik mail je even.
    Fijne Feestdagen en een rustiger Nieuwjaar Liesbeth!
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi Liesbeth
    leuke en mooie kaartjes
    grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel voor je lieve kaart hier op je blog. Niet té erg stressen hoor Liesbeth, een mooi gekochte kaart komt ook uit een goed hart toch? Ga jij maar lekker relaxen...volgens mij is de lopende challenge Bingo bij WLVC toch, of ben ik in de bonen, whaha, zou ook zomaar kunnen hoor maar in je post hieronder heb je het daar over. Geniet maar lekker van wat vrije 'Liesbethtijd"...
    Fijne dagen en een goed en gezond 2015 voor jou..
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuk hoor heel mooi en chique prachtige kleur.
    Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Stress of geen stress dit is weer een geweldigggg mooi kaartje enne laat je niet gek maken hoor Liesbeth gewoon even genieten van je vrije tijd dan ben je weer opgeladen en dan schieten je kaarten als sterren uit die l uit de lucht vallen ;)

    liefs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is een prachtig inspiratiekaartje Liesbeth....bedankt hoor voor deze leuke kaart....het is heel begrijpelijk dat je niet alle blogsters van zulke kunstwerkjes kan voorzien....Ik wens je ook alvast hele fijne Kerstdagen toe....en geniet van al die warme gezelligheid....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Liesbeth wat een prachtige sfeervolle kaart en dat maak je dan even als 'last minute'! Compliment!
    Is het niet iets voor jou om mee te doen met het 'http://52weekstochristmas.blogspot.com ? Het hoeft niet elke week en dan heb je geen stress aan het eind van het jaar! Heerlijk!
    Fijne Kerst!
    Groetjes,
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lia, dit was geen last minute kaartje hoor, maar die last minutes hadden zo'n haast dat ik ze niet eens heb vastgelegd op de foto jammergenoeg. Een goed voornemen is inderdaad om elke week een kerstkaart te gaan maken om dit te voorkomen, bedankt nog voor de tip en je lieve reactie.
      Groetjes Liesbeth

      Verwijderen
  8. Schitterende kaart Liesbeth. Ik hoop dat je met alle stress voorafgaand aan de kerstdagen toch een beetje hebt kunnen genieten.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth