Volgers

zondag 31 augustus 2014

En nog een lief kaartje met My Precious Daughter van Pion Design.

Hoi blogmaatjes,

Het is al weer een week geleden dat ik wat gepost heb, dus wordt het tijd om er weer eens eentje te plaatsen hier op mijn blog.
Gisteren een leuke dag gehad op de beurs in Den Bosch, ik mocht onverwacht toch mee met de Hobbyboerderij, en het is altijd een gezellige drukte op de beurs, ook weer verschillende bekende gezichten uit DT en blogland gezien, altijd leuk om even te kletsen.
Dit kaartje heb ik ook gemaakt voor DT de Hobbyboerderij, en was ook al te zien op de beurs, vandaar dat ik hem nu ook hier maar even laat zien.
Dit kaartje is ook weer gemaakt met het mooie Pion Designpapier My Precious Daughter, dit gecombineerd met rose glitterpapier, een embelishment van hout, een mooi kantje met roosjes en daar rose glasparels aan toegevoegd, een paar mooie bloemen van WOC om de boel af te werken.
Ik hoop dat jullie hem weer mooi genoeg vinden, ik lees het graag.
Ook heb jullie nog ruim de tijd om mee te doen met mijn verjaardagscandy, die staat hierboven tot 15 september, ik heb al een aantal aanmeldingen, helemaal top natuurlijk maar er kunnen er nog meer bij.
Ik heb zelfs gisteren de eerste envelop al in ontvangst mogen nemen op de beurs, maar ik moet nog even mijn nieuwsgierigheid bedwingen.
Bedankt weer voor jullie bezoek, en tot de volgende blogpost maar weer.

Liefs Liesbeth


12 opmerkingen:

  1. Een super mooi kaartje Liesbeth, wat een prachtig papier is dat....en hopelijk heb je leuke beursdagen gehad, ik ben er niet geweest deze keer...

    groetjes
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Liesbeth, wat een gaaf kaartje! Prachtig weer al die details. Mooie afwerking.
    Groetjes en een goede zonnige week gewenst!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende kaart, heel erg mooi gemaakt ☺
    Fijne avond ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig papier waar je deze schitterende kaart mee hebt gemaakt. Leuk om de beurs eens niet als klant te bezoeken, maar aan de andere kant te staan.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Liesbeth, ik vond het leuk om je gisteren op de beurs te zien, je stond zo te glunderen achter de kraam.. Je kaart is een plaatje, ik vind het ook zulk mooi papier om mee te werken. Wat een mooi houten ornament, ik dacht eerst dat je hem uit kraft gestanst had, Ook je bloementoef ziet er gezellig uit...dus allemaal complimentjes van mijn kant ;p
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een hele mooie romantische kaart. Mooi papier heb je gebruikt en mooie details erop verwerkt. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Liesbeth. Een echte lieverd. Prachtig . Alles past heel mooi bij elkaar en deze materialen zijn top!. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een lieffie!
    Weer een echte Liesbeth!
    Een heerlijk sfeertje heb je opgebouwd en weer prachtig materiaal gebruikt!
    Top!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Liesbeth
    Steeds als ik langskom vergeet ik me aan te melden als volger maar dat is nu voorbij hoor zodat ik je creaties beter kan volgen.
    Je kaartje is schitterend met dit mooie papier en die roosjesrand, heel romantisch.
    Geeft helemaal niks hoor dat je mij niet herkende, het was ook behoorlijk druk en gezellig op de beurs, fijn dat je toch nog mee mocht om te helpen.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Liesbeth,
    Een beeldschone kaart heb je weer om te laten zien en een prachtig houten emblishment, en lovely papier! Hier hebben vast veel mensen naar gekeken op de beurs, wat leuk voor je dat je toch nog bent geweest! Supers om mensen uit blogland te zien en spreken.
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geweldig, wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt.
    Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth