Volgers

zaterdag 28 december 2013

Kalenderkaartje met Magnolia voor "someone special".

Hoi blogmaatjes.

Ik denk dat dit mijn laatste berichtje van dit jaar gaat worden, ik heb nu een paar vrije dagen samen met mijn man in te vullen, na die lange werkweken en de vele kerstkaartjes hebben we dat wel verdiend (denken wij dan!)
Ik wil jullie op de valreep nog even een kalenderkaart laten zien die ik gemaakt heb zoals de kop van het bericht al zegt voor "someone special". Ik hoop dat ze hem al binnen heeft, maar anders zou post.nl het wel heel erg laten afweten.
Ik heb voor dit kalenderkaartje zowat hetzelfde gebruikt als mijn vorige kaartje, met dit verschil dat ik hier met Magnoliastempels heb gewerkt, ingekleurd met distress en twinkling H2o. Het designpapier is weer van Maja, verder veel paarlemoer en kraft. de meeste mallen zijn van Magnolia, de sterren-rand van Tim Holtz (Sizzix) en de basis is mijn favoriete Spellbinders van dit moment. Frantage en pareltjes/hotfixsteentjes mochten niet ontbreken, ook heb ik een kleifiguurtje verwerkt en een taartkleedje, bedel en lint/kant.
Alles verkrijgbaar bij de Hobbyboerderij.

Ik wil deze mee laten doen bij de challenge van Time for Magnolia: anything goes. En Dutch Magnolia lovers: kleur van je geboortesteen. Magnolia Down Under Challenges: anything goes Addicted to stamps challenges: liebe grüsse, en als laatste bij Totally Tilda Challenges: anything goes.
Ik lees het weer graag wat jullie ervan vinden, bedankt voor jullie bezoek, en dan wil ik jullie een fijne jaarwisseling toewensen en een heel mooi, gezond en creatief 2014.

Liefs Liesbeth

woensdag 25 december 2013

Gezellige kerstdagen en een mooi en creatief 2014.

Hallo blogmaatjes.

Vandaag op 1e kerstdag geen lang bericht, deze creatie is gemaakt voor jullie allemaal.
Om jullie te bedanken voor jullie lieve reacties en fijne bezoekjes aan mijn blog.
Dat jullie allemaal mogen genieten van veel gezelligheid deze kerstdagen, en voor 2014 al het moois wat te bedenken valt.

Liefs Liesbeth

zaterdag 21 december 2013

Nog maar een kerstkaartje met Maja Designpapier.

Hallo blogmaatjes,

Nog een paar dagen te gaan voor de Kerst, en ik kan wel vertellen dat ik nog nooit zo laat ben geweest met het versturen van de kerstkaartjes.'Ook is het al verschillende jaren geleden dat ik niet iedereen een zelfgemaakte kaart heb gestuurd maar het is even niet anders.
Mijn goede voornemen (ééntje ervan dan) is om gelijk in januari maar te starten met de kerstkaartjes want dit is bijna geen hobby meer als je er in korte tijd zoveel nog moet maken,.
"Snelle" kaartjes ben ik helaas niet zo goed in, maar als iedereen de kerstkaart binnen heeft zal ik hier wat overzichtjes maken, anders ben ik nog wel even bezig met posten van kerstkaarten.
Vandaag laat ik daarom maar weer een kaartje zien gemaakt voor het DT van de Hobbyboerderij.



Een kleine opsomming van wat ik zoal gebruikt heb, alles verkrijgbaar uiteraard bij de Hobbyboerderij.
Basis wit, color core blauw, en groen voor kerstbomen, wit paarlemoer en glitterpapier  heel lichtblauw.
Papier Maja Vintage Frost. Afbeelding uit papier, mallen Spellbindersframe Card Creator detailed scallops, kerstbomen Sizzix Tim Holtz, Spellbinders Scalloped Circels, en circels, Vintage Leaves Magnolia, Poppy bubble ornament,  Sizzix Decorative strip, holly, beaded and snowflake, Marianne Design wanten.
Wondgaasje, bloemen WOC, bedel kerstboom, plakstrass off-white Raher, striklint, wondgaasje en frantage en liquid aplique. Randjes handgeborduurd wit.

Ik hoop dat jullie hem weer goedkeuren, nog een leuk nieuwtje als extra, met mijn vintage kerstkaartje ben ik in de Top 3 gekomen bij It' s all about Vintage, leuk toch!
Ik lees weer graag wat jullie van mijn kerstkaartje vinden, bedankt voor jullie bezoek, en tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

woensdag 18 december 2013

Challenge nummer 16 bij We Love Vintage Challenges.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag gaat challenge nummer 16 alweer van start op ons Vintageblog, en deze keer heeft Henriëtte de opdracht bedacht:
Maak een tag met een Ouderwets Vintage Plaatje (dus geen stempel deze keer) met gebruik van meer dan 3 vintage elementen die ook boven aan op het blog (wlvc)te vinden zijn (bv. pareltjes, kant, lint, strikjes, bloemen, brads, bedeltjes, ijzeren hoekjes, pins, taartrandje etc). Superromantisch dus en natuurlijk de geïnkte randjes niet vergeten!
Dat mag niet zo moeilijk zijn toch?
De sponsor deze keer is Just a note
 die een erg mooie prijs beschikbaar heeft gesteld:
                                              
Ziet er geweldig uit toch?
Dit is mijn voorbeeldtag geworden:
Ik hoop dat jullie hem romantisch genoeg vinden, en als jullie vragen hebben over wat ik zoal gebruikt heb, dan mag je me altijd mailen, veel kant en lint in ieder geval, en ik hoef jullie vast niet te vertellen waar het designpapier van is.......ik lees het weer graag wat jullie ervan vinden, en natuurlijk kom ik  met veel plezier jullie blog bezoeken om jullie deelname te bewonderen, dus doe gezellig mee, je hebt weer ruim de tijd, en ga zeker eens kijken wat een beauty's mijn DT collega's gemaakt hebben, ziet er allemaal weer super uit.
Fijne dag weer allemaal, hier wordt nog steeds hard aan de kerstkaarten gewerkt maar ik ga het niet redden dit jaar, volgend jaar toch maar wat eerder beginnen, wat dachten jullie van 1 januari maar starten?

Liefs Liesbeth

zaterdag 14 december 2013

Nog een kerstkaartje, weer met een stempel van Magnolia deze keer.

Hoi blogmaatjes,

Allereerst welkom aan mijn trouwe volgers, ik moet helaas zelf behoorlijk verstek laten gaan maar na de drukte ga ik het weer helemaal proberen bij te benen......Ik ben druk nog met mijn kerstkaartjes, vorig jaar op deze tijd waren ze al op de post, en nu ben ik nog lang niet zover. Maar daar staat wel weer veel leuks tegenover wat ik vorig jaar nog niet had, dwz. een leuke baan en mijn DT werk voor de Hobbyboerderij, waar ik overigens morgen ook ben op de kerstshow, dus misschien zien we elkaar daar, dat zou leuk zijn.
Ik probeer mijn blogberichten wat af te wisselen mbt. stijl enzo, dus vandaag na het vorige vintagekaartje weer een kaartje met een Magnoliastempel.
Ik ga er geen lang bericht van maken, en als jullie vragen hebben mbt. de gebruikte materialen die ik hier niet allemaal ga melden, dan mag je me altijd mailen.
Ik heb er nog een paar af maar deze laat ik als eerste zien omdat ik gisteren op de FB pagina van mijn Vintagemoeder Plony een kaartje voorbij zag komen met dezelfde stempel, en waarempel had ze ook de Floral Ovals als achtergrond, en ook ribbel-kraft gebruikt, ik vroeg haar al of ze op mijn werkblad had kunnen meekijken, hoezo "toeval", die van haar was prachtig, ik hoop dat deze jullie ook een beetje bevalt, en wat inspiratie geeft, daar doen we het tenslotte voor.
Het designpapier is van Maja, en Tilda heb ik ingekleurd met distress en Twinkling.
Bedankt weer voor het langskomen, en ik kijk tussen het maken van de kerstkaarten door hier, uit naar jullie reacties.
Bedankt alvast, en tot het volgende kerstkaartje.

Liefs Liesbeth

Challenge: Marvelous Magnolia |Challenge: Anything goes.

woensdag 11 december 2013

Als deelnemer een kaartje voor het Vintage Challenge blog, Kerst met frame.

Hoi blogmaatjes,

Wat gaat de tijd toch snel, het is zo weer Kerst en ik ben nog lang niet klaar met mijn kerstkaartjes dit jaar, maar ik heb er nu wel ééntje af dit keer als deelnemer aan de Challenge bij WLVC, Kerstkaart met frame, want ook wij van het Designteam mogen een gokje wagen op de bolletjes in het potje bij Plony.
Dit is 'm geworden:
Ik heb voor dit kaartje gebruik gemaakt van het Maja Design Papier Vintage Basic Frost, met wat kraft en parlemoer wit. De basis is blauw color-core papier.
Het frame om het plaatje heb ik bewerkt met cracklepaint, ook op de foto moeilijk te zien helaas, zoals zo vaak.
Ik heb weer verschillende mallen gebruikt van Spellbinders, Memorybox en Magnolia. De handschoenen zijn van Marianne Design.
Verder bloemen van OC en frantage en wondgaasje mogen niet ontbreken, net als de pareltjes, ook heb ik weer de borduurnaald ter hand genomen. De tekststempel is van een set van Nicole Verkooijen. En dan nu maar een gokje wagen voor de sneeuwbolletjes.
Bedankt weer voor jullie bezoek, en dan ga ik weer verder met de kerstkaarten, pfff volgend jaar toch maar wat eerder beginnen, 1 januari misschien?
Ik kijk weer uit naar jullie mening,

Liefs Liesbeth.

Challenges: It's all about the Vintage, Winter foliage.
Moving Along With the Times:  Walking in a Winter Wonderland

maandag 9 december 2013

Mijn favoriete Tilda van de Christmas 2013 serie op n kaartje verwerkt.

Hallo blogmaatjes.

Wat is iedereen lekker druk met de kerstkaartjes, hier komt het echt niet af voor iedereen dit jaar, maar ik ben nog steeds druk bezig, dus als jullie me minder vaak op jullie blogs zie, sorry maar ik moet deze week ook nog elke dag werken, en de dagen zijn dan gewoon eigenlijk te kort. Herkenbaar?
Kaartjes genoeg gemaakt natuurlijk maar dat is allemaal designteamwerk dat hier niet verstuurd gaat worden maar te zien is bij de Hobbyboerderij
Ik wil er jullie daar nog een van laten zien, geinspireerd door Camilla S van het Magnolia en Maja Designteam, ik doe meestal mijn eigen ding, maar deze vond ik zo mooi dat ik ermee aan de slag ben gegaan.

Soms heb je dat met de series van Magnolia, dat er eentje helemaal voor je uitspringt, bij mij is dat absoluut deze The Peaceful Tilda, ingekleurd met distress en Twinkling H2o, Het designpapier is van Maja, Gammaldags Jul, ook al zo'n mooie serie in de traditionale kerstkleuren. Er zijn weer veel mallen op gebruikt zoals jullie wellicht zien, veel Doohickeys dit keer, nl. de lovely fence, de Tilda-tag. sprawling ferns, lantaarn, tickets, Verder de klok van Tim Holtz en verschillende circels van Spellbinders. Bij het designpapier heb ik nog paarlemoer wit, en kraft gebruikt, en wat restjes groen voor de takjes.
Als afwerking weer de frantage, glasparels, kant, en bloemen van WOC, de randjes weer met de hand geborduurd.
Ik hoop dat het jullie ook wat inspiratie geeft, en deze lieve stempel komt zeker nog vaker voorbij hoor. Ik kijk weer uit naar wat jullie ervan vinden, bedankt alvast.
Wens ik jullie een fijne avond en tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

challenges: Time for Magnolia Challenge: Let's play BINGO, Bloemen- snijmallen- Tilda.
Dutch Magnolia Lovers: BINGO Wit, Bloemen, Kant of Lint.

woensdag 4 december 2013

Magnolia Christmas in white.

Hoi blogmaatjes,

Daar ben ik weer met alweer een nieuw kaartje, helemaal in de ban van de kerstkaartjes probeer je zo eens het één en ander, van vintage tot lief, en vandaag dus een kaartje in het wit.
Ik zag de uitdaging voorbij komen bij Time for Magnolia Challenge en dacht, dat gaat hem worden.
Ik had nog een paarlemoer velletje wit liggen die door de cuttlebug was geweest met een mooie embossingmal, in gebruik van de Hobbyboerderij maar ik had hem steeds weer weggelegd, nu kwam hij goed van pas.
Alleen een beetje lastig fotograferen met al dat geglitter hihihi.
De embossingmal is van Nellie Snellen en vindt je hier in de webwinkel van de Hobbyboerderij.
Ik heb Joyful Tilda van Magnolia ingekleurd met distress en Twinkling H2o. Verder geen designpapier maar verschillende wit-tinten, linnen- glad en paarlemoer.
Wel zijn er weer veel verschillende mallen verwerkt: de basis is een Dutch Doobadoo, daarop de Spellbinders Nestabilitie Card Creator, detailed scallops. daar bovenop een mal van Nellie Snellen, die deel uit maakt van een borduurmal, van Memorybox de kleine bloemetjes vooraan, de ster, de sterrenrand bovenin van Sizzix, het hekje en de kerstbomen van Magnolia. De tekst heb ik met embossingpoeder gemaakt, verder liquid aplique, hotfix en strasssteentjes, en natuurlijk frantage.
Dan ga ik weer verder met de volgende serie kerstkaartjes, nogal enkele te gaan.
Tussendoor lees ik natuurlijk weer graag wat jullie ervan vinden.
Morgen weer werken, heb er weer zin in.
Tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

challenge: Time for Magnolia Challenge: Christmas in white.
Dutch Magnolia Lovers: foto-inspiratie winters.

dinsdag 3 december 2013

Kerstkaartje voor challenge nummer 15 bij We Love Vintage Challenges.

Hoi blogmaatjes,

Zo is het hier een beetje stil en verlaten, en zo ben ik er alweer met een nieuw kaartje, zo gaat dat.....en wat een mooie uitvoeringen zijn er bij het bloementhema voorbij gekomen, dat gaat weer moeilijk worden om een Top 3 te maken.
Vandaag gaat challenge nummer 15 alweer van start bij WLVC. En de opdracht deze keer is bedacht door Anneke, maak een kerst vintagekaart/creatie met een frame erop.
Nou dat is niet zo moeilijk toch?
Er is zoals altijd weer een mooie prijs te winnen

http://www.papier-webwinkel.nl/, heeft een mooie prijs beschikbaar gesteld. Dus ga zeker eens op het vintageblog kijken wat er te winnen valt, en dan kun je gelijk ook de mooie voorbeelden van mijn collega DT's bewonderen, inspiratie genoeg zou ik zeggen.
Dit is mijn bijdrage voor deze keer.
Het designpapier is van Pion Design, gecombineerd met kraft. Mallen van Spellbinders, Magnolia, en Marianne Design. Verder bloemetjes van WOC, kantje, lintje, een kleivormpje om de tekst, een bedel en frantage, de randen weer met de hand geborduurd. De tekst/stempel is van Wild Rose Studio.
De afbeelding komt van Pinterest, waar erg veel van dit soort afbeeldingen terug te vinden zijn.
Ik hoop dat jullie hem weer door de keuring helpen, en dat het jullie wat inspiratie geeft om gezellig mee te doen, kerstkaartjes maken is iets waar we nu allemaal druk mee zijn toch, dus dat gaat wel goedkomen.
Bedankt voor jullie bezoek, en tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth.

maandag 2 december 2013

Criss Cross Kerst- kaartje.

Hoi blogmaatjes.

Het weekend zit er weer op, en nadat ik lekker gepoetst heb, en boodschappen binnen heb wordt het weer tijd om verder te gaan met de kerstkaartjes.
Het wil nog niet echt opschieten maar gelukkig heb ik nog wat kaartjes om jullie te laten zien.
Dit criss-cross kaartje is uitdaging bij Challenge 't Scraphuis, dus dat komt ff goed uit dat ik dit modelletje had gebruikt voor deze Magnoliastempel.
Dit is ook weer een voorbeeldkaartje gemaakt voor de Hobbyboerderij, waar ook al de gebruikte materialen vandaan komen.
Natuurlijk krijgen jullie van mij weer een opsomming van de gebruikte materialen.

Cozy Christmas Tilda 2013 kerst.

Basis gebr. Wit, Desigpapier Maja Gammaldags Jul, kraft, color core rood.glitter rood.Mallen Enveloppe Edge Magnolia, Sprawling ferns, love fence, lantaarn. Mistletoe.  Sizzix Decorative strip, holly, beaded and snowflake, Poppy Blooming Poinsetta, Spellbinders ovaal, sterren Memorybox, takje Marianne Design, kerstbomen Sizzix , witte verf, frantage, liquid aplique, glasparels, bedel, lint en koordje. Randjes wit geborduurd.
Heb ik nog een close-upje van de stempel, ingekleurd met distress en twinkling H2o.


Uiteraard ben ik weer heel benieuwd wat jullie ervan vinden, ik lees het weer graag.

Liefs Liesbeth

challenges:

Addicted to stamps: embossing heat or cold.
Tilda's Town: Christmas
Dutch Stamp Chickies: kerstkaart.