Volgers

dinsdag 29 oktober 2013

Hetzelfde maar ook weer niet....voor WLVC.

  


Hoi blogmaatjes,

Vandaag is het op het blog van We Love Vintage Challenges weer tijd voor de opdracht "hetzelfde maar ook weer niet" en deze keer ben ik samen met DT collegaatje Ellen aan de slag geweest met een erg mooi pakketje van ons opperhoofd Plony.
Omdat ik jullie uit wil nodigen om ook daar en op het Vintageblog een kijkje te gaan nemen, ga ik hier alleen mijn bijdrage posten.

   
Dit is het pakketje dat we beiden hebben ontvangen, en dit is wat ik ermee gemaakt heb.
Dit is mijn deurhanger in zijn geheel.

De aangerimpelde kantjes, als je goed kijkt zie je het draadje.

Nog closer voor het draadje, het blijft lastig vaste leggen wit op wit.

                             En de verwerkte afbeelding uit het papier.
Ik heb naast het pakketje nog wat mallen gebruikt, rondom de afbeelding Marianne Design, hartjes Memorybox, en takjes Magnolia, ook de frantage mocht weer niet ontbreken.
Ik hoop dat het jullie nog net dat kleine beetje extra inspiratie geeft wat nodig is om nog lekker mee te doen met onze challenge, het kan nog tot 2 november 18.00 uur.
Tot snel, of voor wie morgen naar de Kreadoe gaat in Utrecht, ik ben bij de mooie stand van de Hobbyboerderij aan de slag, hoop jullie daar te herkennen (en jullie mij natuurlijk) gezellie.
En ook vrijdag gaan we met het overgrote deel van het DT van het Vintageteam naar Utrecht, wellicht tot woensdag of vrijdag.

Liefs Liesbeth

zaterdag 26 oktober 2013

Gemaakt voor de Hobbyboerderij, kaartje nummer 3.

Hallo blogmaatjes,

Daar ben ik weer om jullie één van de kaartjes te laten zien op mijn blog, gemaakt voor de Hobbyboerderij.
Ik vind het echt genieten om kaartjes voor ze te maken, ze hebben dan ook supermooie spulletjes om mee te mogen werken, en te gebruiken.
Ik hoop dan ook dat het jullie ook wat inspiratie geeft, want dat is de bedoeling natuurlijk.
Voor dit kaartje heb ik het Maja Designpapier Vintage Autumn basics weer gebruikt, gecombineerd met kraft en paarlemoer wit, en Color Core oud blauw
Plaatje is van pion Design.
Ik heb mallen gebruikt van Memorybox,  Mansfiels frame, en de hotair balloon. Een Go Kreate op de basis, Spellbinders Borderabillities scalloped border two en Juliana Hudgins-jewel fantasies, de kleine swirltjes en witte frame en de rechterhoek zijn van Joy. De twee letters HB zijn gesneden met een alfabetset van Cuttlebug, dubbel uit te leggen zowel als Happy Birthday zoals het vaak afgekort wordt, en HobbyBoerderij natuurlijk.
De mooie bloem links is van Petaloo Wild Grey
Verder een lintje in blauw, wondgaasje, frantage en strass. De randjes weer met de hand geborduurd. De randen zijn allemaal opgeruwd met de distresser en bewerkt met Distress Inkt Walnut Stain De tekst Time Flies komt ook uit het designpapier.
Alle gebruikte materialen komen natuurlijk uit de (web)winkel van de Hobbyboerderij
Ik ben weer heel benieuwd wat jullie ervan vinden en dat lees ik weer graag, bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot de volgende blogpost,
Fijn weekend nog allemaal.

Liefs Liesbeth

ps. jullie hebben nog wat langer de tijd om mee te doen aan mijn candy, dit ivm. de Kreadoe.
Kan ik nog meer leuke dingetjes verzamelen daar tijdens mijn bezoek.

vrijdag 25 oktober 2013

Een leuk extra berichtje van We Love Vintage Challenges

Hoi blogmaatjes,

Even een extra berichtje lieve mensen.Voor degene die meedoen aan onze challenges op WLVC.

We hebben altijd een top 3 van een challenge die gekozen wordt door ons als DT team .
nu kunnen we zo af en toe een extra prijsje weggeven voor de winnaar van de TOP 3 ,  en dat is dit keer een cadeaubon van € 10. die door onze sponsor De Hobbyboerderij beschikbaar wordt gesteld.

is dit leuk of niet?



en hier is de top 3 van challenge 11

nr 1  = Sylvia
nr 2  = Anita v Merode
nr 3  = Jaqueline

gefeliciteerd Sylvia met de cadeaubon, want die is voor jou.

Voor meer informatie kun je het challengeblog van WLVC bezoeken, de bon wordt dan zsm opgestuurd, veel plezier met uitzoeken van je prijs Sylvia, en alledrie gefeliciteerd met de Top3 notering.
Ik kom weer snel met een nieuw berichtje....druk druk druk.

Liefs Liesbeth

woensdag 23 oktober 2013

Kaartje met een Winter Besties, voor de club van Tiets.

Hallo blogmaatjes,

Allereerst wil ik jullie weer heel erg bedanken voor de lieve en leuke reacties nav mijn vorige blogbericht, het gewone leven is hier weer begonnen deze week, vakantie voorbij en de was ligt weer in de kast, waarschijnlijk te wachten tot het voorjaar, al moet ik zeggen dat het toch wel zacht is buiten, maar wel heel wisselvallig.
Blij ben ik dat mijn tweede getoonde DT kaartje voor de Hobbyboerderij ook is goedgekeurd door jullie, voor de nieuwsgierig volgers, die hebben de andere natuurlijk ook al gezien, en zelfs sommige in het eggie, leuk hoor.
Ze mogen volgende week ook mee naar de Kreadoe, dus ben ik benieuwd of jullie mijn stijl daar herkennen, op woensdag kan ik jullie zelf bevestigen welke het zijn want dan ga ik met de Hobbyboerderij mee naar Utrecht, heel spannend vind ik het, maar wel heeeel erg leuk om jullie dan te ontmoeten daar.
Vandaag heb ik weer iets heel anders, nl. de aangevraagde Besties digi voor de club van Tiets, speciaal gemaakt door Sherry Baldi, ze heeft eindelijk een kaartje om haar heen gekregen, blij was ik met de extra dagen voor inzending, het was me anders niet gelukt, en dat zou toch jammer zijn geweest, maar hij staat erbij, nu nog kijken wat jullie ervan vinden.
Een kleine opsomming van wat ik gebruikt heb:
Papier: kerstlijn van Do Craft enkele jaren geleden, Let it snow, kraft, paarlemoer wit en rood, basis groen en een restje Basic Crey. basis is wit linnenkarton. de sgtempel heb ik ingekleurd met Distress en Twinkling H2o, glitters op de muts en Liquid Aplique, Frantage wit.
Dit is op het hele kaartje terug te vinden, strass-steentjes, parels, knoopjes, bloemen Chrysantium van WOC, mallen van Go Kreate, Memorybox, Spellbinders en de tak met hulst is van Leane Creatief, verkrijgbaar hier uiteraard bij de Hobbyboerderij.verder heb ik nog knoopjes en touw verwerkt omdat ik graag mee wil doen bij My Besties Dutch Girls Challenge
Bedankt weer voor jullie bezoek, en ik lees uiteraard weer met veel plezier jullie bevindingen.
Tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth


zondag 20 oktober 2013

Mijn tweede kaartje voor de Hobbyboerderij, in bruin beige.

Hallo blogmaatjes,

Allereerst wil ik me even verontschuldigen omdat ik afgelopen week niet gereageerd heb bij jullie, maar mijn berichtje was al ingepland omdat wij een heerlijk weekje Corfu achter de rug hebben, en het was heerlijk kan ik jullie wel vertellen.
Jammer dat het zo voorbij vliegt, maar aan alles komt een einde en nu weer terug naar het gewone leventje, ook fijn.
Ik ga jullie af en toe een kaart laten zien die ik gemaakt heb voor de Hobbyboerderij, al de gebruikte materialen zijn dan ook daar verkrijgbaarin de (web)winkel.
Bij dit kaartje heb ik weer als basis gebruikt het designpapier van Maja Vintage Autumn Basics, gecombineerd met wit paarlemoerpapier en bruin glitterpapier, basis Color kraft donkerbruin.
Mallen: Floral Ovals, tags marianne Design, bloem (craftable) klok, takjes zijn Joy Billie's Flourishes. Verder glaspareltjes, parelkantje en roosjes van WOC en Prima Marketing.
De roosjes en seambinding heb ik behandeld met glimmermist choc. bruin, ook de frantage en het geborduurde randje mochten weer niet ontbreken. De afbeelding komt ook uit het DP.
Natuurlijk is deze kaart ook op de voorbeeldenpagina van de Hobbyboerderij terug te vinden.
Ik hoop dat hij jullie weer wat inspiratie geeft, dat er met de beige bruine vellen DP ook veel mogelijk is.
Ik lees weer graag wat jullie ervan vinden.
Liefs Liesbeth

Challenges: Crafty Ribbons Challenge: Anything goes with ribbon
                   Just a note: mannenkaart

vrijdag 18 oktober 2013

Challenge nummer 12 WLVC, gebruik naald en draad op je vintage creatie.

Hallo blogmaatjes.

Vandaag gaat de nieuwe challenge bij WLVC al weer van start, en deze keer is het de bedoeling dat jullie naald en draad (of naaimachine) gebruiken op je creatie.
Dit is mijn bijdrage voor deze uitdaging:
Ik had dit kaartje ook gemaakt voor de verjaardag van mijn collegaatje Els die vorige maand jarig was, dus heeft hij zijn bestemming al bereikt.
Ook deze keer is er weer een leuke prijs te verdienen die deze keer gesponsord wordt door


                                
                                http://www.anmacreatief.nl
Op het vintage challengeblog, kun je zien wat deze keer de prijs is, en dan kunnen jullie gelijk de voor inspiratie bedoelde voorbeelden van mijn DT collega's bewonderen, want het is weer een mooi rijtje geworden.
Dus doe allemaal gezellig mee, jullie hebben weer ruim de tijd.

Een kleine opsomming van wat ik zoal gebruikt heb:
plaatje en kaartjes van Pinterest, Floral Ovals mal van Spellbinders, en de andere ovaal is ook een Spellbinders, rand van Sizzix, takjes Marianne Design, verderpareltjes en parelketting, roosjes WOC, striklintje, veertjes en de tekst komt uit een hobby-tijdschrift.
Cerder nog wat frantage, en mijn naald en draad heb ik gebruikt voor de randjes.
Papier is van Glitz.
Wens ik jullie allemaal een fijn weekend toe, en tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

dinsdag 8 oktober 2013

Kaartje met schattige Tilda.

Hallo blogmaatjes.

Vanavond eerst maar eens tijd vrij gemaakt om een berichtje te posten hier, want ik ben druk druk druk met het maken van DT werk, maar vergeet daarbij bijna mijn blog en mijn lieve volgers, sorry daarvoor, maar helaas zitten er maar 24 uur in een etmaal.
En als ik zoals met dit kaartje gewoon lekker mijn gevoel volg, en geen challenge of opdracht erbij heb, "ook heerlijk hoor", vergeet ik de tijd wel eens, en ik mis dan ook wel het inkleuren hoor, dus lekker de distress en Twinklings gepakt, en gaan met die banaan zeggen ze hier.

Dit is het eindresultaat geworden.
Ik denk dat de meeste dingen wel helder zijn maar een kleine opsomming van wat ik gebruikt heb bij het mooie Maja Design papier Vintage Autumn Basics, de serie die ik gewonnen heb. Dit gecombineerd met gekleurd kraftpapier voor de tags, de grote is de kraft-kant, de andere is dus de gekleurde kant.
Beide met één en dezelfde mal van Marianne Design, de grootste heb ik alleen een stukje verlengd en de stempel uitgeknipt. Verder de bladeren van Sizzix, behandeld met frantage, een kwastje, allerlei bloemetjes en roosjes (WOC), wondgaasje, pareltjes en een geborduurd randje.
Verder een open kantje in de petrol kleur aan de tag.
De tekstlabel komt ook uit het papier.
Ik hoop dat het jullie weer inspireert, ik vond het in ieder geval weer erg leuk om te maken, en lees graag wat jullie ervan vinden.

Liefs Liesbeth

challenge: Dutch Stamp Chickies, alles mag behalve een kerstkaart.

donderdag 3 oktober 2013

Challenge nummer 11 bij We Love Vintage Challenge alweer.



  

Hallo blogmaatjes,

Het begint een beetje eentonig te worden maar toch wil ik jullie weer heel erg bedanken voor jullie lieve reacties op mijn vorige blogpost.
Maar gelijk weer terug naar de orde van de dag want wat gaat de tijd toch snel, het is bijna niet bij te houden maar challenge nummer 10 zit er weer op, dus tijd voor nummer 11 alweer.
En deze keer hebben we een "ander" soort uitdaging, nl. iets vintage maar geen kaartje.
Deze keer hebben we weer een leuke prijs te verdienen gesponsord door gerda's Hobbyshop.

Voor de verdere info en de mooie creaties van ons WLVC team moeten jullie echt daar een kijkje gaan nemen, en gezellig meedoen natuurlijk.
Hier wel een paar fotoos van mijn creatie, ik heb een kistje opgepimpt.
de bovenkant van het kistje.
de voorzijde van het kistje.
De stempel is van Noor! Design, ingekleurd met Twinkling H2O, de roos is met wit ingekleurd, en dus moeilijk vast te leggen op de foto,  de Noor! Mal vlinders, verder mallen van Memorybox en Marianne Design, Joy en Magnolia.
Papier is van Prima Marketing gecombineerd met kraft.
wat hotfix en frantage, knoopjes en klosjes om het af te maken,
Ik hoop dat jullie weer inspiratie geeft om mee te doen, en lees weer graag wat jullie ervan vinden.

Tot de volgende blogpost maar weer
Liefs Liesbeth




dinsdag 1 oktober 2013

Nostalgisch kaartje voor Ingrid.

Hallo blogmaatjes,

Wat is het genieten van jullie lieve reacties, ik zou dat echt niet meer kunnen/willen missen al die reacties op mijn blogposten, fijn dat jullie ook allemaal zo blij voor me zijn met mijn DT plekje bij de Hobbyboerderij. Ik vind het ook erg leuk om te doen allemaal, alleen mijn dagen zijn veel te kort, herkenbaar????

Mag ik jullie ook nog een leuk nieuwtje verklappen, ik ga (in ieder geval) de woensdag mee naar de Kreadoe met de Hobbyboerderij, dus ik hoop dat ik jullie dan daar mag begroeten.
Ik ben er zelf nog niet eerder geweest, en helpen op een beurs is ook nieuw voor mij, maar ik ga dit waarschijnlijk ook weer hééééél leuk vinden, en misschien dat er daarna dan nog een weekend-dag volgt.
Nu mijn kaartje zoals gemeld in de de blogkop, gemaakt met mijn "eigen Maja papier" Vintage autumn basics dat ik had gewonnen op facebook, een kaartje voor de vriendin van mijn zoon, die gisteren jarig was, en dit papier is weer zo mooi, de inspiratie komt dan als vanzelf.

Als basis heb ik color kraft gebruikt in de bordeaux rode kleur en lichtjes opgeschuurd, daarop 2 vellen van het Maja papier verwerkt, op de foto is moeilijk te zien dat ik de rechterbovenhoek met de klok gebruikt heb maar de wijzers van de Tim Holtz klok (2x)
geven aan waar die zit (lol) verder de vlinderrand van Joy dubbel uitgesneden, uit DP en paarlemoer creme, de vlinders (Cheery Lynn)  weer het glimmend papier bordeaux rood, label komt ook uit het papier, verder frantage, randje uit kraft, net als de vintage leafs van Magnolia. Lintje en kantje, parelbrad, en houten bloemetje (met frantage bewerkt als hart van de bloem), en de bloem heb ik zelf gemaakt met organza bordeaux rood. Nog wat hotfixsteentjes als finishing touch.

Ik hoop dat jullie het weer wat vinden, Ingrid vond hem gelukkig erg mooi, en dat is natuurlijk het belangrijkste.
Jullie mening lees ik uiteraard weer graag, en meedoen met mijn candy, kan ook nog steeds.

Liefs Liesbeth