Volgers

zondag 28 juli 2013

Simply Adorable, deze Bestie op een tag.

Hallo blogmaatjes.

Allereerst welkom aan mijn nieuwe volgers, ongelofelijk dat er al zoveel zijn die regelmatig terugkomen al besef ik ook wel dat er van de ruim 340 maar enkele echt trouwe bezoekers zijn, en binnenkort ga ik één van jullie dan ook belonen met een candy, maar dit later ivm. de vakanties.
Vandaag heb ik een tag gemaakt met één van de reeds ingekleurde Besties, ik vind ze werkelijk zo leuk om in te kleuren, dat is dan ook het enige wat ik tijdens de tropische dagen gedaan heb, buiten onder de parasol.
Ik wil nog graag mee doen aan de Besties Challenge Floral Frenzy.
Dit is hem geworden:
Klik op de foto om meer te zien.
Ik heb weer ingekleurd met de distress en Twinkling H2o, papier is van Prima Marketing en wat restjes uit een ander blokje gecombineerd met champagnekleurig paarlemoer papier en kraft. ook ribbelkraft.
Mallen van Spellbinders, Memorybox, Doohickeys bloemen van WOC en een grote van een kadoverpakking als blikvanger. pareltjes, lintjes bedeltje, wondgaasje en bedel van een tasje.
Ik heb nog een paar extra fotoos om te delen.


Ik hoop dat  het jullie weer wat inspiratie geeft, ik had er zelf met dat warme weer wel behoefte aan hoor.
Bedankt voor jullie bezoek, en uiteraard lees ik weer graag wat jullie ervan vinden.

Fijne zondag nog.
Liefs Liesbeth

andere challenge: The Paper Nest Dolls: die-cuts


woensdag 24 juli 2013

Besties of Oz op 'n Big Hug kaartje.

Hallo blogmaatjes.

Wat leuk dat jullie mijn blog toch komen bezoeken ondanks het tropische weer, de zon is hier weinig te zien maar de temperatuur is nog steeds hoog, toch heb ik mijn hobbykamertje bezocht om mijn beloofde kaartje af te maken.
Ik heb de Besties of Oz digi gebruikt en daarvoor wat verschillende grijstinten gebruikt met wat kleur in de vorm van wat paarlemoer kleurtjes. Dit kun je op de foto helaas niet zien maar het rose en aqua/blauw hebben een andere kleur als je de kaart schuin houdt, heel leuk maar dat moeten jullie maar gewoon van me geloven.
De basis van dit kaartje is een Go Kreate mal, de twee kleinste heb ik deze keer gebruikt, gesneden uit het Designpapier van Fabscraps. Verder heb ik voor de achtergrond (Marianne Designmal) zilver-kleurig-papier gebruikt.
Andere mallen zijn van Noor! de vlindermal, de beide tags zijn van Whimsy, de wolkjes van Memorybox, de swirl van magnolia en de vlinders van Cheery Lynn.
Als finishing touch, roosjes WOC en Cuddly Buddly, veertje, organzalint en aqua-blauwkleurig band, bedel van een hoefijzertje, en verder veel Frantage en hotfixsteentjes.
De tekst is van Joy. Crafts aangebracht met embossingpoeder.
Ik hoop dat het kaartje geworden is wat jullie verwacht hadden na de sneak peek van gisteren, ik ga dit kaartje inzenden bij de My Besties Challenge Besties of Oz.
En natuurlijk doe ik mee met de eerste challenge van My Besties Dutch Girls. alles mag.
Ik hoop dat ik jullie reacties weer mag ontvangen nav mijn kaartje, het lezen is een feestje.
Tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

Overige challenges:
Fashionista Challenge: thingw with wings.
Deep Ocean Challenge: blue.
Ladybug Crafts: your favorite embellishments.dies- frantage-hotfix-roses.

dinsdag 23 juli 2013

Sneak Peek.......kaartje volgt later.

Hoi blogmaatjes.

Vandaag nog geen kaartje van mij maar ik wil jullie toch wel laten zien waar ik mee bezig ben......helemaal in de ban van de Besties heerlijk om in te kleuren wanneer het zo warm is.
En met de zon erop is het me nu eindelijk gelukt de glinstering te vangen vandaar deze Sneak Peek........tot later wanneer het kaartje af is......

Groetjes Liesbeth

zaterdag 20 juli 2013

Mijn laatste bijdrage als Designer bij de Nederlands Kaarten Uitdagingen.

Hallo blogmaatjes.

Wat een zomerweer hé! Het kost me veel moeite om nog creatief bezig te zijn ondanks het feit dat ik sportief weer wat te hard van stapel ben gegaan vorige week en dus weer met 'n blessure zit (pootje omhoog), en net nu ik dagelijks aan het werk ben, dus even gas terug op sportief gebied en misschien dat dat weer wat creatiefs gaat opleveren komende week.
Vandaag laat ik jullie mijn laatste bijdrage zien als designer bij de NKU.
Ik hoop dat jullie weer allemaal gezellig mee gaan doen, de sketch heb ik zelf gemaakt en ik hoop dat jullie er wat moois van kunnen maken. Het bijbehorende thema is Vintage, zoals jullie wel zullen weten één van mijn voorkeuren.

Ik heb er een meisjes-babykaart van gemaakt.
Daarvoor heb ik Design Papier van Maja Design gebruikt gecombineerd met Kraft.
Mallen van Sizzix en Marianne Design. Ik heb weer lekker met de Embossing Enamel Frantage gespeeld, ook op het fopspeentje (bedel) en de kralenketting waarvan ik 'n spiegelmodelletje gemaakt heb met daarin de tekst Hoera 'n meisje. Deze heb ik op het internet gevonden, het plaatje komt van n knipvel van Studio Light, verder de rand met de hand geborduurd, een lintje, touwtje en hotfixsteentjes.
Ik wil jullie voor de laatste keer graag uitnodigen om mee te doen, en zeker te gaan kijken wat mijn collega's DT gemaakt hebben op het NKU blog. Veel plezier met de sketch, en geniet van de zomer (vakantie).
Ik blijf het uiteraard erg waarderen als jullie een reactie voor me achter laten.
Fijn weekend.

Liefs Liesbeth

donderdag 18 juli 2013

Challenge nummer 7 bij We Love Vintage Challenge, Één of meer vlinders......

Hallo blogmaatjes,

Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start op het We Love Vintage Challengeblog en deze keer is het een thema wat iedereen aanspreekt (denk ik!)
Want de challenge is zoals mijn bericht al meldt één of meer vlinders op je creatie.
Ik vond het zelf een erg leuke om te maken, en ook mijn collega's DT hebben prachtige creaties gemaakt die jullie zeker moeten gaan bewonderen.
Dit is wat ik gemaakt heb:
We hebben voor deze challenge weer een mooie prijs te winnen voor de Random winnaar deze keer gesponsord door 


Een kleine opsomming van wat ik gebruikt heb voor mijn kaartje:
De basis is een Crealies Inshape-mal, het designpapier is Maja Design Vintage Spring gecombineerd met Kraft en paarlemoerpapier ecru.
De afbeelding is weer van Pinterest en die heb ik weer met frantage bewerkt, verder mallen van Memorybox, Marianne Design, Cheery Lynn en Magnolia gebruikt, bloemetjes van WOC, lintje, kantje veel hotfixsteentjes, en de houten vlindertjes heb ik ook met de embossing enamel frantage behandeld.
Ik hoop dat jullie weer allemaal gezellig meedoen, ondanks het mooie zomerweer.
Zelf ben ik totaal niet creatief bezig en is het maar goed dat ik flink vooruit heb gewerkt anders had ik echt een probleem.
Gaan jullie nog even op het blog van wlvc. kijken? Kunnen jullie gelijk daar de mooie prijs bewonderen die te winnen is.
Fijne vakantie voor jullie die zich aangesproken voelen, en tot het volgende blogbericht weer, en super als jullie ondanks het heerlijke weer de moeite nemen een reactie voor me achter te laten, bedankt alvast daarvoor.


Liefs Liesbeth

challenges:
Deep Ocean Challenge: Blue.
Wild Orchid Crafts: blue and/or purple.
Cardandscrap:  lace or ribbon.
Hobbyhouse Challenge: Vintage.

dinsdag 16 juli 2013

Kaartje met de eerste sketch van Cheerful Sketches Challenge

Hallo blogmaatjes,

Vandaag laat ik jullie weer eens wat zien dat al gemaakt lag want als ik heel eerlijk ben heb ik mijn hobbykamer nog niet gezien de afgelopen weken.
Ik heb dit kaartje gemaakt met 'n digi die ik al een hele poos had liggen maar nog niet gebruikt had van Saturated Canary, ingekleurd met Distress en Twinkling H2o's.
Ik heb voor dit kaartje de sketch van Cheerful Sketches Challenge gebruikt.Helaas heb ik als DT daar al af moeten haken omdat het niet te combineren is met mijn andere Design Teams.
Ik hoop wel dat jullie even gaan kijken naar deze mooie sketch want hij is heel leuk om mee te werken.


Ik heb weer veel verschillende mallen gebruikt, de stempel is van Joy. Verder frantage, en veel hotfixsteentjes, een kwastje en de andere gebruikelijke toevoegingen.
Als er vragen over zijn dan beantwoord ik ze graag, en verder wil ik het hier dan bij laten.

challenges:
Card Mania pearls or gems.
Paper Makeup Stamps: gems flowers 2 patterned papers.
:
Geniet van de zomer, en ik lees tussendoor weer graag jullie mening over mijn kaartje.
Liefs Liesbeth    oftewel Big Hug.

zondag 7 juli 2013

Love Peace & Happpiness met een Besties.

Hallo blogmaatjes,

Dankjullie wel voor de lieve reacties op mijn vorige blogpost mbt. DT Cheerfull Challenges.
We gaan er iets moois van maken, maar vandaag heb ik een kaartje waar ik al bijna een week aan gewerkt heb, wat wil je ook als het eindelijk zomer is geworden.
Mijn echtgenoot heeft vakantie en dan gaan we er lekker opuit als het kan, dus zal het freubelen op een laag pitje komen te staan.
Dit kaartje heb ik nog wel afgemaakt tussen de bedrijven door omdat ik weer graag mee wilde doen aan de Chabby chique uitdaging bij Besties challenge.


Ik heb de digi ingekleurd met distress en Twinkling H2o, de basis is een Go Kreate mal. Verder de mooie vlindermal van Noor! design gebruikt, een rand van Sizzix, een Spellbinders, Memorybox, jurkjes en bloemetjes, tag en blaadjes zijn van Magnolia.
De vlindermal heb ik dubbel uitgestansd, één keer uit perkament en één keer uit het mooie designpapier van Maja, de nieuwste Sofiero Collection, zo mooi. met Kraft gecombineerd.
Verder lintjes, roosjes WOC, vlinder nog van Cheery Lynn, pareltjes, hotfixsteentjes en vooral veel Frantage
Ik hoop dat jullie hem weer goedkeuren, verder lekker genieten van het zomerweer, wij hebben de wandelschoenen weer tevoorschijn gehaald, dus als jullie me missen.......dan ben ik aan de wandel voor de tweede keer het Brabants Vennenpad aan het lopen, heerlijk.
Maar tussendoor ga ik jullie proberen te volgen en ik lees uiteraard toch wel graag wat jullie ervan vinden.
Voor diegene die met vakantie gaan of zijn "geniet ervan".
Tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

andere challenges: Paper Creator's Crafts Think Pink.
My Besties UK Challenges anything goes.

donderdag 4 juli 2013

En weer leuk nieuws te melden.......

Hallo blogmaatjes.

Vandaag heb ik "voorlopig"  alleen heel leuk nieuws te melden. Yes....en wel het volgende nieuws. Ik ben uitgenodigd om in het Design Team van Cheerful Sketch Challenges plaats te nemen en aan de hand van de sketch gemaakt door Terry steeds voorbeeldkaartjes te maken ter inspiratie,
Ik vind het zelf altijd erg leuk om aan de hand van een sketch een kaart te maken, en daar mijn eigen draai aan te geven, dus helemaal top toch......
Ik wil jullie dan ook graag uitnodigen om op het challengeblog van Cheerful Sketch Challenges  een kijkje te gaan nemen wie er nog meer tot dit team zijn uitgenodigd, het wordt een leuke club dat kan ik jullie wel vertellen en ik heb er reuze zin in.
Ik kan dan ook niet wachten tot we van start gaan 8 juli as. Doen jullie dan allemaal gezellig mee? We hebben leuke sponsors voor de prijzen, en wie wil dat nu niet, lekker creatief bezig zijn en er dan ook nog wat mee kunnen winnen, ik wel in ieder geval.

Ik hoop jullie daar weer te ontmoeten, en te mogen genieten van jullie creaties.

Tot later.......

Liefs Liesbeth

woensdag 3 juli 2013

Challenge 6 bij We Love Vintage Challenges, land- en vakantiegevoel.

Hallo blogmaatjes.

Daar zijn we al weer met de 6e challenge op het WLVC. blog.
De bloghop was een groot succes, maar ook de challenges leveren steeds mooie inzendingen op hoor, vandaag op het blog de Random winnaar van challenge 5.
Ook hier is de gelukkige bekend die het Memorybox malletje dat ik zelf beschikbaar heb gesteld  heeft gewonnen, en dat is geworden GHEA, van Ghea's Knutselkaartjes, gefeliciteerd Ghea, als je me even wil laten weten waar ik hem heen moet sturen?....(ik heb de random laten lopen, de dagen waren te kort vorige week met de bloghop)

Dan mijn bijdrage voor de nieuwe challenge met als thema:
Vintage met een landen/vakantie/vakantiegevoel.
Dit is mijn bijdrage voor deze uitdaging:
Ik denk dat mijn bestemming wel duidelijk is....het plaatje is van Pion Design, verder verschillende mallen weer gebruikt van Memorybox, Marianne Design, en Joy (Noor), een taartkleedje, kantje, pareltjes en de frantage. Het papier is een combinatie van Vellum, Pion en paarlemoer.
De tekst komt uit een hobbyblad vandaan.
Ik wil jullie graag uitnodigen op het wlvc. blog om de creaties van mijn collega's daar te bewonderen, en meedoen is helemaal top natuurlijk, daar doen we het tenslotte voor.
We hebben deze keer als sponsor Kreatrends:
En het is weer een prachtige prijs die ze beschikbaar stellen.

Uiteraard lees ik hier ook weer graag wat jullie ervan vinden, het blijft erg verslavend om reacties te lezen.
Ik zou zeggen doe gezellig mee, en hier tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

maandag 1 juli 2013

Special Moments kaartje met 'n Bestie digi.

Hallo blogmaatjes.

Het is weer maandag, het weekend weer voorbij voor de meeste onder ons, en ik wil allereerst iedereen bedanken die vorige week heeft meegedaan met onze bloghop van het wlvc. blog.
Dat is toch wel een overweldigend succes gebleken, een schot in de roos dat blog.
Komende woensdag wanneer de nieuwe challenge bij wlvc van start gaat ga ik met mijn nieuwe bijdrage, ook de winnaar van mijn malletje bekend maken. Je kunt nog even meedoen met de challenge met als "extra een dier".
Ik hoop dat mijn nieuwe volgers die nav. de bloghop hier zijn gaan volgen ook mijn andere kaartjes komen bekijken, want ik vind het heerlijk om van alles wat te maken naast de vintage-kaartjes.
Vandaag heb ik weer een kaartje met de nieuwste hype op stempels/digi gebied, de My Besties.
Ze zijn echt heel erg leuk om in te kleuren en er is zoveel keuze in digi en stempels dat er voor elke gelegenheid wel wat te vinden is, ik had er een paar gekocht en zag vanmorgen dat ik er weer 3 mag uitzoeken als Top 5 winnaar bij de My Besties Challenge met mijn vorige kaartje, hoe leuk is dat.
Vandaag weer een kaartje met zo'n big eyed girl,,
Ik heb weer ingekleurd met distress en Twinklings, de basis is een Ko Kreatemal.
Het papier is van Maya, en wat restjes van andere blokjes gecombineerd met Kraft en paarlemoer champagne. Mallen van Spellbinders, Whimsy, Tim Holtz, Boekenvoordeel en Doohickeys. Verder een taartkleedje, wat verschillende lintjes en touwtjes, roosjes WOC, en Frantage mag niet meer ontbreken, verder een bedel van een hart, de tekst Special Moments is van een Joy Stempelsetje.
Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden en lees het weer graag.
Het blijft een feestje om jullie reacties te mogen lezen.
Tot de volgende blogpost maar weer.

Liefs Liesbeth

challenges: Addicted to stamps challenges, Lace.
Paper Crafting Journey: anything but square.
AnMa Creatief: dies/mallen
Whimsy Stamps Challenge: shaped cards
My Besties UK Challenge: anything goes.