Volgers

woensdag 26 juni 2013

Mijn tweede Bestie.........in lila-goud-zwart.

Hallo blogmaatjes,

Wat leuk dat er weer een paar volgers bij zijn gekomen, welkom allemaal, ik hoop jullie hier nog regelmatig te mogen begroeten, en op het wlvc. blog natuurlijk.
Zoals jullie ook hebben kunnen zien de afgelopen dagen ben ik "niet alleen" van de vintage kaartjes, maar ben ook voor de bijl gegaan met de nieuwe Besties rage, na al de Magnolia-kaarten en Saturated Canary heeft ook deze stempel zijn weg naar de kaartenmakers gevonden kun je wel zeggen.
Ik heb er weer eentje af, en ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden want mijn kaartje heeft veel meer uitgesproken kleuren nl. zwart, lila en goud en wat wit/creme natuurlijk.
Dit is 'm geworden, ik zag de challenge bij Besties met een shaped-card/ vormkaart en ben daar mee aan de slag gegaan.
Ik heb de digi van deze Oosterse schone (toch met grote ogen) ingekleurd met distress en Twinkling H2o's.
De basis is een Go Kreate mal, uitgesneden uit paarlemoer champagne-kleur, het designpapier is van Magnolia en Maja Design, voor de vogelkooi en vlinderrand heb ik ook nog perkament vellum gebruikt en bewerkt met de Frantage, de vlinderrand is dubbel uitgesneden.
Ik heb weer heel veel mallen gebruikt, Vlinderrand en de twee zwarte ornamentjes zijn van Noor!, ook de grote bloem verder een rand van Marianne Design, de afdruk is uitgesneden met een Spellbinder, de tag van Magnolia, en de vogelkooi van Memorybox, verder een zwart en lila lint, een wondgaasje, houten vlindertjes, pareltjes, roos WOC, en aan de tag hangt nog een bedel van een waaier. Uiteraard heb ik de hotfixsteentjes weer als finishing touch. De tekst "Wishing you Sunshine" is van Joy/Noor!.

Ik ben weer super aagje wat jullie ervan vinden, komt hij door de keuring?
Ik lees het weer graag, dan ga ik nu eerst een blogrondje doen, en dan zit mijn weekend er weer op, fijne avond nog en tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

Andere challenges:
Divas by Design: Pretty Pearls.
No Matter Which Challenges: BINGO Die cut- Flowers- Sparkle glitter.


Mijn verjaardagskaartje voor Plony is Top 3 geworden bij Whimsical Designs met de vintage uitdaging, hoe kan het ook anders, maar leuk, superleuk allemaal.
Dit was het kaartje:
kleurt wel mooi bij hierboven hihih.

dinsdag 25 juni 2013

Mijn tweede kaartje vandaag met mijn eerste Bestie.

Hoi blogmaatjes,

Daar ben ik weer met mijn tweede kaartje voor vandaag.
Voor mijn Toby-kaartje moeten jullie dus even naar beneden....
Het Tobykaartje dat ik eerder gepost heb vandaag was voor het weekend al af maar kon nog niet gepost worden, mijn eerste Bestie (en zeker niet mijn laatste) heb ik afgelopen zondag ingekleurd en er moest nog een kaartje van gemaakt worden, en wel met de sketch van het nieuwe sketchchallengeblog, cheerfulsketches, met één stans.
Ze hebben een DT call en omdat 'n sketch.blog me heel erg leuk lijkt ben ik met deze sketch aan de slag gegaan.
Dus twee vliegen in één klap.
Dit is mijn kaartje geworden:

Ik blijf het zo jammer vinden dat op de foto's het mooie effect van de Twinkling H2o's niet te zien is, maar helaas het is niet anders.
Ik heb deze digi (was eens een freebee) ingekleurd met distress en Twinkling H2o.
Het designpapier is Gabrielle van Bo Bunny gecombineerd met kraft.
De mal is van Spellbinders, de takjes van Magnolia. Verder roosjes van Wild Orchid Crafts, verder de houten bloemetjes en pareltjes en hier en daar nog wat extra Frantage verwerkt.
De randjes blijf ik met de hand borduren hoor, ik vind het heerlijk om te doen en het ziet er netjes uit toch? Onder de randjes zit nog een opengewerkte band. Als finishing touch nog wat hotfixsteentjes om het af te werken.
Ik hoop dat jullie mijn Bestie leuk vinden want er gaan er zeker nog meerdere volgen, ze zijn heerlijk om mee te werken. en ik lees het graag weer.
Bedankt weer voor jullie bezoek en tot de volgende blogpost.
Voor diegene die de bloghop zondag gemist hebben, hij staat er nog tot 30 juni.......

Liefs Liesbeth

En voor de eer. In de top3 bij Divas by design met dit kaartje. Zooooo leuk.
En ook Perfect Pinkie bij In the Pink Challenges.

Toby kaartje "Hugs and Kisses" voor Cuddly Buddly.

Hoi blogmaatjes,

Laat ik eerst maar eens beginnen met mijn nieuwe volgers welkom te heten hier op mijn blog. "Welkom", ik hoop dat ik jullie wat kan inspireren, en dat jullie hier wat van jullie interesses terugvinden, want ik ben niet "alleen" van de vintage-kaartjes, zoals jullie wel zullen merken.
Wat is er enthousiast gereageerd op onze bloghop van We Love Vintage Challenges. maar het is nog steeds mogelijk om mee te doen hoor, het bericht blijft nog tot 30 juni bovenaan staan, dus heb je nog tijd en zin om te hoppen, en een kansje te wagen op al die mooie prijzen die her en der te winnen zijn, ik zou zeggen DOEN.

Vandaag heb ik weer een Toby kaartje voor Cuddly Buddly gemaakt, eigenlijk moet ik zeggen een kaart, want met deze basis Go Kreate mal is het wel een maatje groter geworden.
Maar vinden we dat erg......nee want dan kan er wat meer op toch?
De digi is van Cuddly Buddly, Pachela Studios en die kun je hier vinden in de webshop van Cuddly Buddly. Het mag dan een paasafbeelding zijn maar ik vind hem ook erg leuk in deze tijd van het jaar waar je de jonge eendjes ziet groeien als kool.
Ik heb hem ingekleurd met distress en Twinkling H2o's.
Het papier is van Marianne Design gecombineerd met color core orange, en kraft, de kleine vlindertjes uit paarlemoerpapier.
De basis is een Go Kreate Frilly 3 XL. Die kan gewoon door de Cuttlebug of Big Shot.
Verder mallen van Spellbinders, Marianne Design, Whimsy, Cheery Lynn, Memorybox en mijn mooie nieuwe aanwinst de vlinderrand van Noor! Design. Verder lekker gespeeld met de Frantage, hotfixsteentjes, en een kreukel-lint. De tekst-stempels zijn ook van Joy. Crafts.
Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden, ik blijf Toby toch wel één van mijn favorieten vinden......
Bedankt voor jullie bezoek, en tot de volgende blogpost, en vergeten jullie de bloghop niet?

Liefs Liesbeth

Nog even een leuke toevoeging waar ik heel blij en trots op ben:

Dit kaartje van mij heeft gewonnen bij You, Me and Magnolia, en deze keer heb ik wel 'n mooie prijs gewonnen, en niet alleen de EER. Bedankt DT, en Cynthia van Krea2day

zondag 23 juni 2013

WLVC. 300 volgers bloghop...

Hallo blogmaatjes,

Dit bericht van de bloghop blijft bovenaan staan tot 30 juni, voor nieuwere berichten even doorscrollen naar onder.

Hieperdepieppppppppp........HOERA!!!!!!
We hebben al 300 volgers.....hoe superleuk is dit!!!
Tijd voor een klein feestje........

Om te vieren dat we 300 volgers hebben gaan we een bloghop houden waar erg mooie prijzen te winnen zijn.

In het kort wat de bedoeling is:
Je start op het wlvc. blog, daar staat ook de volledige omschrijving en de prijzen die te winnen zijn. Een soort van speurtocht die eindigt op het blog van onze Plony. Dus neem hier ook een woord mee op weg naar Plony, jullie zijn er al bijna.

Dus wil je meedoen (en dat is zeker de moeite waard, dan start je bij het wlvc.blog.en lees goed de regels.

Als je deze route al gevolgd bent dan kom je van Anneke af nu hier bij mij.
Je weet dus wat je moet meenemen naar de volgende met 'n kleine aanwijzing van mij erbij.
Mijn bijdragen voor deze bloghop

Just Married/ Getrouwd:

Als je op de foto klikt zie je meer.
Dit heb ik gemaakt voor de bloghop, en volgens mij heeft het thema niet zoveel uitleg meer nodig.
Wel 'n kleine opsomming van wat ik gebruikt heb.
Als basis een Go Kreate mal uit Bazill white, het designpapier is van  Fabscraps met paarlemoer en kraft.
Ik heb me weer uitgeleefd met de verschillende mallen waarvan de meest linkse de andere is van het Sizzix setje dat ik eerder gebruikt heb (blad-rand), tag bloemetjes en blaadjes (magnolia doohickeys) hartjes en borduurrandje van Marianne Design en de basis vierkanten zijn van L'eane. Verder veel frantage gebruikt, lintjes en frutsels, zoals hotfix en veertjes. Stempel uit een setje van de Action.

Ik hoop dat jullie het thema ontdekt hebben en meenemen naar mijn collega Ans.
Zij wijst jullie weer verder op weg.
Vergeten jullie niet 'n reactie bij ons allen achter te laten? Niet alleen om aan de bloghop mee te doen uiteraard lezen we ook graag wat jullie ervan vinden.
En ik ga een klein prijsje verloten onder de volgers die een reactie achterlaten.
Het is deze leuke mal van Memorybox, leuk voor op je Vintage kaartjes.
Veel plezier nog op jullie verdere reis ri.........de uitkomst......jullie hebben 'n week de tijd, op 2 juli gaan we de winnaars bekend maken, dus dat moet gaan lukken toch. Vergeten jullie niet om volger te worden op het wlvc. blog om kans te maken op de prijzen, en ook hier en bij mijn DT collega's? Good Luck.

Liefs Liesbeth

vrijdag 21 juni 2013

Mijn tweede Postcard with Rose kaartje gemaakt voor An.

Hallo blogmaatjes.

Wat heb ik weer genoten van jullie lieve berichtjes, dankjewel weer.
Vandaag wil ik jullie mijn tweede kaartje met de Postcard-Rose laten zien die ik speciaal voor An had gemaakt, en ze heeft hem nu ontvangen dus kan ik hem hier posten.
Hij is weer helemaal anders, met toch dezelfde stempel.

De basis is een Go Kreate mal uit Kraft, de stempel is weer ingekleurd met Twinkling H2o, de Postcard heb ik verder behandeld met distress.inkt en Pan Pastels voor de oudere look, ook ben ik lekker met de distresser aan de slag geweest..
Verder heb ik verschillende mallen gebruikt van Joy, de Lin en Lene hartjesrand, verschillende Vintage Flourishes, Doohickeys voor de swirl en bloemetjes, de hartjes zijn van Memorybox en de tag van Whimsy, verder kant, lint taartkleedje en hotfixsteentjes. Natuurlijk kon ook de frantage niet ontbreken.
Bedankt weer voor jullie bezoek, en uiteraard kijk ik weer uit naar jullie reacties.
Fijn weekend allemaal.

Liefs Liesbeth

challenges:
In the Pink Challenge: pink flowers
It' s all about the Vintage: distress and tear.
Divas by Design: distressing.

woensdag 19 juni 2013

Mijn eerste Postcard-roos kaartje in het geel.

Hallo blogmaatjes.

Welkom allemaal weer op mijn blog, en welkom aan mijn nieuwe volgers......keileuk want ik heb er net als ons WLVC. blog bijna 300, en dat beloofd dan natuurlijk een dubbel feestje te gaan worden hier. Ik zou zowieso het Vintageblog in de gaten houden want daar staat wat leuks te gebeuren (dit om jullie even nieuwsgierig te maken....., jammer dat we zelf niet mee mogen doen) maar ook hier op mijn eigen bloggie wil ik het niet zomaar voorbij laten gaan, want ik vind het nog steeds erg leuk het "bloggen".
Maar hierover later meer, hier nog 2 te gaan en dan gaan jullie het van me horen, heb wel een idee al  "speciaal voor mijn trouwe bezoekers".
Maar eerst terug naar vandaag. Zoals de titel al aangeeft heb ik de stempel van Noor! Design, Postcard met roos ook aangeschaft en afgelopen weekend heerlijk zitten inkleuren met de Twinkling H2o's, en heb me ook lekker uitgeleefd met de Pan Pastels. Ik heb 2 kaartjes af, en één kan ik er jullie vandaag al laten zien, de andere moet eerst zijn aangekomen op de plaats van bestemming.
Dit is mijn kaartje geworden:
Als je op de foto klikt zie je meer.


De randen heb ik opgeruwd en behandeld met distress Vintage Photo.
Het designpapier is van Basic Grey, 'n al wat oudere lijn gecombineerd met colorcore groen en kraft.
Mallen van Marianne Design en Memorybox (zit onder de strik) en Spellbinders voor het tekstlabel.
Verder bloemetjes van WOC, lintje, wondgaasje hotfisteentjes en natuurlijk lekker gespeeld met de frantage,
De randen deze keer met groen DMC garen geborduurd nadat ik die eerst heb geschuurd.
Ik hoop dat ik jullie met mijn probeersel weer kan inspireren, en ik lees jullie mening weer met veel plezier.
Groetjes vanuit een zwoel maar erg bewolkt en winderig Brabant.

Liefs Liesbeth

nog een leuk nagekomen berichtje:
Met dit kaartje heb ik de Top3/4 gehaald bij Cards und More Challenge: leuk hé!

dinsdag 18 juni 2013

Challenge nummer 5 bij WLVC, met als thema "dieren als extra toevoeging".

Hallo blogmaatjes.

Wat hebben we lekker veel deelnemers gehad met challenge nummer 4 bij WLVC, en er zaten weer erg originele mooie creaties bij hoor, nu kan het altijd meer natuurlijk en we denken dan ook dat dat met het thema "dieren als extra", zeker moet gaan lukken.
We vragen dus niet een kaartje met 'n dier erop, maar bijvoorbeeld een kind met 'n dier, of extra in de vorm van n stans, hout of noem maar op.
Dit is mijn bijdrage voor deze challenge, en ik heb niet de veel gebruikte kleuren gebruikt, maar deze aangepast aan het plaatje.
Als je op de foto klikt, zie je meer.
De sponsor voor deze uitdaging is Anma Creatief.
En ze hebben een mooie prijs gesponsord, ga maar eens kijken op het WLVC blog, dan kun je gelijk de mooie creaties van mijn DT collega's bewonderen.

Wat ik zoal gebruikt heb:
Plaatje van Pinterest en daar heb ik de rest op aangepast, papier is van Riddersholm, restjes Kraft en wit paarlemoer.
Mallen van Memorybox, Doohickeys, Marianne Design en Joy. (Noor) Design.
De tekst komt van Cuddly Buddly.
Verder heb ik ecru kant gebruikt, bloemetjes van WOC, hotfixsteentjes, veertje en embossing enamel gebruikt. De randen weer met de hand geborduurd.
Ik hoop dat het jullie weer inspireert om mee te doen met onze challenge.
Uiteraard lees ik weer graag wat jullie ervan vinden, ik moet zelf erg aan de kleuren wennen, maar dat kan natuurlijk ook gewoon aan mij liggen.
Fijne dag nog allemaal.

Liefs Liesbeth


zaterdag 15 juni 2013

Nieuwe uitdaging NKU 45, sketch zonder thema.

Hallo blogmaatjes.

Het is weer tijd voor een nieuwe uitdaging bij NKU en deze keer is team Oranjeboven weer aan de beurt om jullie te inspireren.
We hebben een hele leuke bruikbare sketch van Marga deze keer.
Nu hopen we dat jullie weer allemaal meedoen natuurlijk.
Dit is mijn bijdrage voor deze keer:

Ik heb gekozen voor een schattige digi van Mo Manning die heet talk to the bear!
Ingekleurd met distress en twinkling H2o. Het designpapier is van Prima Marketing en is zo'n mooie lijn dat ik één van de velletjes al weer heb bijgehaald, was helemaal op en ik ben op het moment erg in de paarse stemming (lol). Dit is zo leuk om te combineren met wit en kraft (vind ik dan)
Verder heb ik weer verschillende mallen gebruikt oa. van Marianne Design en Lin en Lene. Niet teveel toegevoegd omdat de sketch zo b eter tot zijn recht komt, en soms is less more toch?
een klein bloementoefje, pareltjes en striklintje. En de randjes weer zoals meestal met de hand geborduurd. De tekst is van Femke.
Nu wil ik jullie graag uitnodigen om ook mijn mede teamgenoten te verblijden met een bezoek, en ga zeker eens op het NKU blog kijken naar de weer prachtige prijzen, zeker de moeite van het meedoen waard. Ik hoop dat ik jullie in ieder geval weer wat heb geinspireerd, dat is tenslotte de bedoeling.
Uiteraard lees ik weer graag jullie mening.
Fijne zaterdag allemaal, en tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

woensdag 12 juni 2013

Tilda Loveletter op 'n feest-kaartje.

Hallo blogmaatjes.

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en besloten hebben om volger te worden, helemaal top.
En dan mijn vaste blogmaatjes die steeds de moeite nemen na een bezoek een reactie achter te laten, dankjewel daarvoor, het is ook zo leuk om ze te lezen.
Dus......
Ik heb er weer eentje voor jullie, niet uit de rij die in de wacht staat, maar een gloedje nieuwe, vers van de pers (lol)
Ik ben weer even in de Magnolia-mood, maar wat het morgen zal brengen, dat weet ik nu nog niet.
Dit is mijn kaartje geworden.
Toen ik de sketch van Dutch Magnolia Lovers zag, moest ik er gewoon iets mee gaan doen, soms heb je dat hé! Hij is ook wel erg mooi, en nu maar hopen dat mijn kaartje er recht aan doet.
Een kleine opsomming maar weer?
Stempel: Magnolia, Tilda Loveletter, ingekleurd met distress en Twinkling H2o's
Papier: kraft, paars colorcore, en Design Papier van Prima Marketing.
Ik heb mallen gebruikt van L'eane Creatief, Spellbinders, Marianne Design, Joy Crafts, Doohickeys van Magnolia.
Verder lint, pareltjes en de randen met de hand geborduurd, en weer Embossing Enamel gebruikt.
Ik heb de bloemetjes bewust rustig gehouden omdat het kaartje met de verschillende lagen al zo vol was, zo zonde als het mooie papier niet meer zichtbaar is.
Ik hoop dat jullie hem weer kunnen goedkeuren.

Mijn kaartje doet mee aan de volgende challenges/uitdagingen:
Die Cuttin Divas: Purple and pearls.
Midweek Magnolia's: favorite colors.
Mijn weekend is weer voorbij, dus zal het weer even duren voordat ik met wat nieuws kom, wens ik jullie een fijne dag, fijn weekend en tot later.

Liefs Liesbeth


dinsdag 11 juni 2013

Vintagekaartje met kleurencombinatie Scr@ap-Cards Challenge voor Ans.

Hallo blogmaatjes.

Vandaag kan ik jullie weer één van de kaartjes laten zien die ik al gemaakt had, maar nog niet op plaats van bestemming waren, en nu dus wel.
Dit kaartje heb ik speciaal gemaakt voor DT collega Ans van het WLVC.blog, dus dan moet dat wel een vintage kaartje worden toch?
Dit heb ik voor haar gemaakt, in de kleurencombinatie van Scr@ap-Cards Challenge.

Een kleine opsomming van wat ik gebruikt heb.
Kraft- DP van Imaginisce.
Ik geloofd dat alle merken mallen er wel op verwerkt zitten, het plaatje is weer van Pinterest.
Verder afgewerkt met een lintjes, bloemetjes WOC,  bedeltje, veertjes, hotfixsteentjes. De randen met de hand geborduurd en lekker gekliederd met de Embossing Enamel, dit heb ik ook gebruikt op het kralenlintje, alles lekker geruwd en aangezet met distress Walnut Stain.
Ans heeft hem gelukkig goedgekeurd, nu jullie nog.
En voor diegene die mijn kaartje van gisteravond gemist hebben: even doorscrollen.
Ik kijk weer met veel plezier uit naar jullie reacties, dat is bijna net zo leuk als het maken van een nieuwe kaart, fijne dag allemaal en misschien tot later.

Liefs Liesbeth

Challenge: Scr@p-Cards Challenge: foto-kleuren-inspiratie


maandag 10 juni 2013

Big Hug kaartje met Magnolia "Tilda loves flowers".

Hallo blogmaatjes,

Daar ben ik al weer met 'n nieuw kaartje om te laten zien hier.
Wat fijn dat jullie ook zo van afwisseling houden, ik vind het heerlijk om vintage kaartjes te maken, maar het inkleuren van stempels is ook zooooooo leuk om te doen, en lekker ontspannend, al gaat het regelmatig helemaal mis, maar goed dan verdwijnt het in de prullenbak die toch al uitpuilt van al ons freubel-afval.
Vandaag is het weer een magnoliastempel "Tilda loves flowers", toen ik de inspiratiefoto zag bij YouMe and Magnolia, zat het al helemaal in mijn hoofd, en ik heb net zo lang naar een sketch gezocht waarbij ik mijn nieuwe mal mooi kon gebruiken.
Dit is 'm geworden:
Als je op de foto klikt, zie je meer.
De sketch die ik gebruikt heb is van Cards und More:
De stempel heb ik ingekleurd met distress en Twinklings, papier is Annalee collection van Prima Marketing met wit cardstock, de basis is een Go Kreate Mal.
Verder heb ik mijn nieuwe Sizzix mal gebruikt bovenin met de bladeren, het is een setje van twee, en de andere ga ik zeker de volgende keer gebruiken, Elly van het Scrap-Ateljeetje heeft deze in haar (web)winkel.
Verder heb ik nog mallen gebruikt van MD, Memorybox, Doohickeys.
Verder 'n lintje, bedeltje, roosjes, wondgaasje, hot-fixsteentjes en embossing-enamel.
Ik wil deze mee laten doen aan de volgende challenges:

CardsundMore: sketch
YouMe and Magnolia: inspiratiefoto.
Marvelous Magnolia Challenge: Anything goes.

Ik heb nog een extra foto van de afbeelding gemaakt zodat de embossing enamel beter te zien is, ik hoop dat jullie mijn kaartje weer goedkeuren, ik lees het weer met veel plezier,

Tot de volgende post maar weer, fijne avond.

Liefs Liesbeth

Top 3 gehaald bij Cars und More, helemaal top toch?

zaterdag 8 juni 2013

En voor de broodnodige afwisseling, Tilda Unachor op een kaartje voor DMC.

Hallo blogmaatjes.

Wat is het rustig in blogland, iedereen lekker van het zonnetje aan het genieten denk ik dan!
Nou, iedereen lekker genieten hoor maar ik ben geen zonaanbidder al geniet ik wel van het weer hoor, lekker koffie in de tuin maar dan trek ik toch weer naar mijn hobbykamer. Ja als het kriebelt, ideetje om de hoek komen, dan moet het gewoon.....

Vandaag heb ik een kaartje afgemaakt waar ik eerder al aan was begonnen, ik zag de uitdaging van de Dutch Magnolia Chickies met als uitdaging circels/rondjes.
Dit heb ik daarvoor gemaakt: toch een zonnig Maritiem sfeertje,

Wat ik zoal gebruikt heb:
Stempel Magnolia Tilda Unachor ingekleurd met distress en Twinklings.
Papier is van Maja Design gecombineerd met paarlemoer wit.
Mallen van Spellbinders, Cheery Lynn, Nellie Snellen, Memorybox.
Ik heb deze keer flink met de witte verf gekliederd, de zeesterren en anker zijn stempels. Verder lint en knopen, jute touw en wit koord. De tekst "Life is an Adventure"is van Cuddly Buddly.
De randen met de hand geborduurd, en ook het wondgaasje ontbreekt weer niet, net als de embissing enamel.
Ik ben weer super nieuwsgierig wat jullie ervan vinden, goedgekeurd of niet?
Fijn weekend allemaal, en geniet van het heerlijke weer.

Liefs Liesbeth

Extra challenge: Midweek Magnolia's: extra frantage.

vrijdag 7 juni 2013

Mijn verjaardagskaartje speciaal gemaakt voor Plony.

Hallo blogmaatjes,

Daar ben ik weer, het is weer weekend........tot volgende week donderdag hihihihi.
Vandaag kan ik jullie één van de gemaakte kaartjes laten zien en dat is het verjaardagskaartje dat ik gemaakt heb voor Plony haar verjaardag, als oprichter van het WLVC. blog moest het natuurlijk wel een vintage kaartje worden.
Gelukkig vind ze hem mooi, liet ze me weten, dus kan ik hem nu hier laten zien.
Wanneer je de foto aanklikt zie je meer.
Nu hoop ik natuurlijk dat jullie hem ook mooi vinden, dat zou mooi meegenomen zijn niet?
Een kleine opsomming van wat ik gebruikt heb:
Als basisvorm een Go Kreate Frilly, gestanst uit color core paars en DP Maja Vintage Spring.
Verder heb ik bazil white en kraft gebruikt.
Mallen van: Tim Holtz, Memorybox, Doohickeys, Cheery Lynn en Joy Vintage Flourishes.
Het plaatje heb ik van Pinterest, deze is bewerkt door Janet. 
Verder lint, roosjes WOC, wondgaasje, veertje en hotfixsteentjes en de Embossing Enamel.
Alles bewerkt met Distress Walnut Stain en Brushed Corduroy..
Ik lees uiteraard weer graag wat jullie ervan vinden, heel fijn dat jullie die moeite steeds nemen, dat is ook stil genieten om te lezen.
Bedankt weer voor jullie bezoek en tot de volgende blogpost. Fijn weekend.

Liefs Liesbeth


challenge: Crafts and Me: Shabby Chic.
                Whimsical Designs: Vintage
                 Bearly-Mine Challenges: punches or dies.

woensdag 5 juni 2013

Een super-schattig Vintage stelletje op mijn kaartje.

Hallo blogmaatjes,

Allereerst welkom aan mijn nieuwe volgers, en wat leuk dat jullie mijn blog zijn gaan volgen, super gezellig.
Wat 'n lieve, leuke reacties heb ik weer gelezen op mijn vorige kaartje, dat blijft zo'n super beloning.
Vandaag heb ik op de valreep nog 'n kaartje dat ik jullie wel kan laten zien want ik ben echt lekker bezig alleen zijn het kaartjes die jullie later pas te zien krijgen hier.
Zoals de titel van dit bericht al aangeeft heb ik een sweety verwerkt op mijn vintage kaartje, ik hoop dat jullie hem leuk vinden.
Als je op de foto klikt zie je meer.

Wat ik heb gebruikt:
Designpapier van Fabscraps, Color Core wit en lavendel.
Mallen: Spellbinders, Marianne Design, Doohickeys en Memorybox.
Verder heb ik weer gebruikt: pareltjes, organza lint, bedel, jute touw, veertjes, roos (WOC) en wondgaasje. Verder weer Stampendous Embossing Enamel, en de randen met de hand geborduurd nadat ik ze geruwd heb met de distresser en beinkt heb met distress Walnut Stain.
Het plaatje heb ik van Pinterest uitgeprint.
Heb ik teveel gezegd dat het een super-schattig stelletje is? Ik hoop dat jullie de rest van mijn kaartje ook mooi vinden, en dat lees ik natuurlijk weer met veel plezier, fijn als jullie die moeite willen nemen.
Geniet van het lekkere weer.

Liefs Liesbeth


maandag 3 juni 2013

Challenge nummer 4 bij WLVC, "mijn bijdrage met thema "zomerse vintage-creatie".

Hallo blogmaatjes.

Vandaag gaat al weer de vierde challenge bij We Love Vintage Challenge (WLVC) van start, en wat een mooie bijdragen waren er weer bij  de baby/kind challenge, het is super zoals er wordt meegedaan, daaruit blijkt toch wel dat het een schot in de roos is geweest het vintage challengeblog zoals uitgewerkt door onze Plony.
We hopen dat jullie deze keer ook weer gezellig mee gaan doen want het thema is "zomerse-vintage-creatie", en nu de zon eindelijk tevoorschijn komt moet dat lukken toch?
We hebben weer een mooie prijs voor de Random winnaar, en ook de Top 3 levert aan het eind van het jaar een winnaar op, dus doe allemaal gezellig mee.
Dit is mijn bijdrage"
\





En dit is de prijs die gewonnen kan worden sponsor is deze keer  De Mallenmolen.
Ik wil jullie daarom graag uitnodigen om eens te gaan kijken op het WLVC blog om te zien wat mijn collega's daar gemaakt hebben, erg mooi kan ik jullie wel melden.

Een kleine opsomming van wat ik zoal gebruikt heb:
Designpapier van Marianne Design, gecombineerd met paarlemoer en kraft.
Mallen van Spellbinders, Doohickeys, Joy Crafts, en Memorybox.
Verder lintje, bedeltje, stampendous embossing enamel, pareltjes en houten vlindertjes, hotfixsteentjes, wondgaasje, roosjes van WOC. Plaatje komt van mijn Pinterest.
Ik hoop dat jullie het weer een geschikt kaartje vinden, en dat het jullie wat inspiratie geeft om gezellig mee te doen.

Ik lees het weer graag, en vergeten jullie niet van het heerlijke weer te genieten?

Liefs Liesbeth

Challenges: Hobbyhome: Bingo ( Kraft-Vintage plaatje-bloemen)