Volgers

dinsdag 30 oktober 2012

Hatty pup from Cuddly Buddly on a Christmas card .

Hallo blogmaatjes,

Wat een leuke reacties heb ik weer gekregen op mijn vintagekaartje, dankjulliewel daarvoor, fijn dat jullie ook van wat afwisseling houden.
Vandaag heb ik een kaartje gemaakt voor Cuddly Buddly en deze keer geen kaartje met Toby maar met Hatty Pup ontworpen door Karen Middleton. Ik heb gekleurd met Distress en H2o afgewerkt met glitters.
Hi dear blogfriends..

Thanks for all the nice reactions on my vintagecard, it's a pleasure that you all do appreciate alternation.
Today I have a card made for Cuddly Buddly but this time not with Toby on it, but Hatty Pup bij Karen Middleton. I coloured with distress and H2o, and ad some glitters.

Ik heb gebruikt/used: sketch Sunday Sketch and stamp
Papier/paper: Kraft, Maja Design, glitterpaper.
Mallen/dies: Spellbinders- Marianne Design.

Ik ben weer super nieuwsgierig of jullie deze schattige digi ook kunnen goedkeuren, het is geen Toby maar wel schattig toch? Ik lees het weer graag.

Liefs Liesbeth


maandag 29 oktober 2012

Vintage verjaardagskaartje.

Hallo blogmaatjes.

Allereerst wil ik jullie allemaal weer heel erg bedanken voor al die lieve woorden over mijn kaartje, mijn nieuwe baan en het krijgen van de sleutel (morgen) van het eigen huisje van mijn dochter, zo lief allemaal echt geweldig hoor zoals jullie meeleven met alles, dat doet een mens goed, echt waar.
Vandaag ben ik weer lekker aan de freubel geweest (zoals we dat hier noemen) samen met de buurvrouw en nik heb een vintage-kaartje gemaakt voor de verandering, had ik gewoon even zin in!
Ik heb de sketch van Sketchy Colors gebruikt. Het plaatje is van Marianne design net als verschillende mallen, de tag en de achtergrond van de afbeelding met circel van Spellbinders, het takje heb ik van Nicole mogen draaien, verder de figuurschaar gebruikt, papier is kraft met Maja Design. De randen met de hand geborduurd, een houten bloem (Kars) bloemetjes van Wild Orchid Crafts en de kleintjes heb ik zelf gemaakt met een pons, afgewerkt met de perlenpen, verder een kantje, koordje en hotfixsteentjes.
De tekst is van Cuddly Buddly. Ik hoop dat jullie hem weer mooi genoeg vinden tussen de Toby-kaartjes, er komen er nog verschillende aan hoor, heb lekker gekleurd dit weekend.
Bedankt weer voor jullie bezoek en ik ben weer razend nieuwsgierig naar jullie reacties, 

Liefs Liesbeth

Het kaartje doet mee met de volgende challenges: Sugar Creek Hollow. Texting/ Vintage.

zaterdag 27 oktober 2012

New Home kaartje met Toby voor mijn dochter.

Hoi blogmaatjes, dear blogfriends,

Vandaag heb ik weer een kaartje voor jullie gemaakt met mijn nieuwe verslaving Toby Tumble van Cuddly Buddly en dit keer speciaal voor mijn dochter en haar vriend die komende week de sleutel krijgen van hun huisje.

Today I have a card for you with my new addiction Toby Tumble from Cuddly Buddly, this time  I made the card for my daughter and her boyfriend, they are getting the key of there own house next week.


Ik heb gekleurd met distress en Twinkling H2o, papier is kraft met DP van Bo Bunny, mallen gebruikt van Spellbinders, Cheery Lynn en Memorybox, verder een lintje koordje bedel, pareltjes de tekst is ook van Cuddly Buddly. Randjes weer geborduurd.

I coloured with the distress and Twinkling H2o, paper is kraft wit the DP from Bo Bunny, I used dies from Spellbinders, Cheery Lynn and memorybox, besides a ribbon, string and an iron key, some perls and the text is also from Cuddly Buddly, on the edges I did some stitching again.

Zij vonden het een leuk kaartje en hun eerste, ik hoop dat jullie hem ook geslaagd vinden en lees het weer graag.

They did like the card, there first one, I hope you like my card too, and I love to read your reactions.

Liefs/ Hugs Liesbeth.

Challenge: Stampin for the weekend: anything goes.
                Delightful Challenge:  stitching.
               Paper Crafting Journey: ribbon:

donderdag 25 oktober 2012

Toby Tumble Pulling the Sledge voor Cuddly Buddly.

Hallo blogmaatjes,

Het berichtje van vanmorgen was ingepland zoals jullie hebben kunnen lezen, maar ik wil jullie natuurlijk allemaal eerst heel erg bedanken voor al die super superlieve reacties die ik heb gekregen op mijn bericht dat ik leuk nieuws had te delen nl. een baan.
Nou ik kan jullie vertellen dat ik vandaag mijn eerste werkdag met heel veel plezier heb beleefd, moe maar voldaan, een heerlijk gevoel is dat, ik wist bijna niet meer hoe het voelt.

Hello dear blogfriends,

The message this morning was scheduled as you might read, but first of all I want to thank you all for all the supercute and lovely reactions on my message about the news I find a new job.
I can tell you all, today was my first workingday and it was one with a lot of pleasure feelings, tired but fulfilled, a great feeling, I had almost forgotten how it feels.

Vandaag heb ik weer een kerstkaartje voor jullie van Toby  "Pulling the Sledge" voor Cuddly Buddly deze keer, ingekleurd met distress en Twinkling H2o met stickels.

Today another Christmascard for you with Toby "Pulling the Seldge" voor Cuddly Buddly this time, I coloured with Distress en Twinkling H2o and I used some stickels to.
Het DP heb ik al lang maar ik weet niet meer van welk merk het is, gecombineerd met Paarlemoerpapier.
Mallen van Marianne Design, de sneeuwvlokken en de rand bovenin, de borders zijn  weer van Memorybox. De sketch is van CLP Challengeblog, verder veel hotfixsteentjes, houten sneeuwvlok en de tekst is ook van Cuddly Buddly van Kim.
Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden, ik had hem gisteravond al ver af want vandaag bijna geen tijd natuurlijk. Morgen een halve dag en dan is het weer weekend, ik kijk uit naar morgen, gezond toch?

The Designpaper is from years ago and I don't know the name of it, in combination with nacrepaper.
I used dies from Marianne Design for the snowflakes and the edge on top, the borders are from Memorybox. De sketch is from CLP Challengeblog, a lot of hotfixstones, a snowflake of wood, and the text is also from Cuddly Buddly, Kim made them.
I hope you like it, I made my card yesterday for the most, today there was no time for it of course. Tomorrow a half day to work and then it is weekend again, I 'm looking out for tomorrow, healthy thoughts?

Hugs Liesbeth

DT kaartje voor Creamiep. With a thankful heart.

Hallo blogmaatjes,

Als jullie dit blogbericht lezen ben ik aan mijn eerste werkdag begonnen, erg spannend allemaal hoe het zal gaan natuurlijk maar dat zal ik in een volgende bericht zeker ook met jullie delen.
Omdat ik weer een baan gevonden heb, en dus minder tijd zal hebben om te freubelen en bloggen heb ik besloten om met dit kaartje afscheid te nemen als DT lid van Creamiep, gelukkig was er alle begrip want het blijft toch altijd lastig om ergens mee te stoppen waar je heel enthousiast aan begonnen bent.
Mijn kaartje:
Ik heb er een bedankt-kaartje van gemaakt dat vandaag mee is naar de apotheek, ik heb deze leuke baan oa ook aan het snel handelen van iemand te danken.
De leuke stempel is een Creamiep Design stempel die op de Kreadoe een entree gaat maken, maar ze zijn al te voororderen bij Creamiep, ik zou zeker een kijkje gaan nemen om geen risico te lopen dat je mispakt. Ik heb gestempeld met Memento inkt, en de achtergrond verwerkt met de Pan Pastels.
Papier is van Websters Pages, mallen gebruikt van MD, Spelbinders, Memorybox en de vlindertjes heb ik gemaakt met nieuwe malletjes die ik op de beurs in Gorinchem heb gekocht afgelopen zondag, net als de pons van de kleine bloemetjes bovenin. Verder een wondgaasje natuurlijk en de tekst is van Cuddly Buddly.
Ik hoop dat jullie mijn vintagekaartje weer geslaagd vinden, en dat de ontvanger het een leuk bedankje vindt natuurlijk.
Tot later als ik jullie reacties weer kom lezen en op bezoek kom.

Liefs Liesbeth

dinsdag 23 oktober 2012

Leuk nieuws........voor mij.

Hallo allemaal,

Ik heb een kort bericht dat ik alleen in het Nederlands plaats.
Een klein maar voor mij héél leuk bericht,  zodat jullie ook weten waarom ik de afgelopen dagen minder heb gereageerd bij jullie dan wat jullie van mij gewend zijn.

Zoals dus sommige van jullie misschien weten was ik al vier jaren aan het solliciteren allemaal zonder succes.
Daardoor was ik de hoop al kwijtgeraakt dat er nog een baan voor mij zou komen. Gisteren werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en vandaag kreeg ik al te horen dat ik donderdag mag beginnen.
En dan nog wel een erg leuk baantje als apotheek-ondersteuner, dit zal wel betekenen dat ik een "ietsie" minder zal gaan posten, en minder reageren.
Ik hoop dat jullie dat kunnen begrijpen, ik zal nog wel aan het freubelen blijven hoor want ik ben nou eenmaal verslaafd....

Tot snel
Liefs Liesbeth

ps. voor mijn eerdere Tobykaartje even naar onder scrollen als je die gemist hebt.




En nog een kerstkaartje met Toby.

Hallo blogmaatjes,

Daar ben ik weer met nog een kerstkaartje met Toby van Cuddly Buddly.
Deze lag al te wachten om op een kaartje te komen toen ik in het DT kwam, en kan als extra toch wel even tussendoor toch? Mij gaan ze niet vervelen hoor, ik hoop jullie ook niet.
Deze is Toby Let's go Sledging, ingekleurd met de distress en H2o en wat glitter.


Hi there Blogfriends,

Here I'm again with another Crhistmascard with Toby from Cuddly Buddly.
This image was waiting for me to get on a card before I was on the DT, and is one extra between.
I hope you don't mind.
This one is Toby Let's go Sledging, I coloured with Distress and H2O, and some glitter.
.

Ik heb weer verschillende mallen gebruikt van Marianne Design en Memorybox, wondgaasje, geborduurd randje, houten sneeuwvlok en pareltjes, De tekst is ook van Cuddly Buddly.
Sketch is van Stamp with fun waar mijn vorige inzending winnaar was van een mooie stempel.

I used several dies again from Marianne Design and Memorybox, a woundpatch system, embroidered edge, a flake of wood and ad some pearls. The text is also from Cuddly Buddly.
The sketch I used is from Stam with fun, where my previous entry was a winner of a beautiful stamp.

Ik hoop dat jullie hem weer leuk genoeg vinden en lees weer met erg veel plezier jullie reacties.

I hope you like my card, and I love to read what your reactions are.


Liefs/Hugs

Liesbeth

zondag 21 oktober 2012

Toby Tumble Walking in Clover, mijn eerste kaartje voor Cuddly Buddly.

Hallo blogmaatjes,

Allemaal een fijn weekend gehad? Het zit er weer op net als de herfstvakantie hier.
Vanavond mijn eerste kaartje dat ik gemaakt heb voor Cuddly Buddly met Toby Tumble Walking in Clover, wat is dat toch leuk om met deze stempels te mogen werken.
Ik heb ingekleurd met distress en H2o, papierlijn is van Bo Bunny.
Tekst I'm in the garden is ook van Cuddly Buddly, ontworpen door Kim MacFarlane
Ik heb verschillende mallen gebruikt van Memorybox, springborder, clouds, iron frame, en de bloemetjes zijn een pons. De blaadjes zijn van Marianne Design.
Weer wat geborduurd, en een pareltje als hart van de bloemetjes.
Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden, en geniet weer van jullie reacties natuurlijk.

Liefs Liesbeth
Hello blogfriends,

I hope the weekend was fine for you. Also the autumn holliday is over here.
Tonight I made my first card for Cuddly Buddly, I used Toby Tumble Walking in Clover, and I love working with those stamps.
I colored with distress and Twinkling H2O, the paper is from Bo Bunny.
"I'm in the garden' is also from Cuddly Buddly, and is designed by Kim MacFarlane.
I used a lot of dies from Memorybox, Springborder, Clouds, Iron Frame and the little flowers are from a punch. The leaves are from Marianne Design, I did some stitching and put some perls in the flowers.
I hope you like my card. and I love the way you all did react.

Sweet regards, Liesbeth

De sketch is van Addicted to Stamps and More




zaterdag 20 oktober 2012

Vintagekaartje voor de 29e uitdaging van de NKU.

Hallo blogmaatjes,

Allereerst heel erg bedankt voor al jullie lieve reacties op het leuke nieuws, fijn dat het me zo gegund wordt, dat voelt altijd goed.
Dan heb ik vandaag mijn bijdrage voor uitdaging 29 alweer voor de NKU, er zijn schitterende prijzen te winnen, onze hoofdsponsor is deze keer Marianne Design, en met een leuke sketch en een leuk thema moet dat zeker gaan lukken om mee te doen.
Ga maar eens kijken op het NKU blog naar de mooie verschillende voorbeelden die mijn collega's daar gemaakt hebben, maar vergeet niet dat er altijd een Nederlandse tekst op moet "We zijn een Nederlands Kaartuitdagingen blog", en de sketch niet spiegelen of draaien, dat zijn de belangrijkste regels. Meedoen kan tot 1 november 19.00 uur.
Dit is wat ik ervan gemaakt heb:
Ik heb alleen kraft en DP van Websters Pages gebruikt, ook de afbeelding van de kerstboom met vinders komt uit het papier zelf. Mallen gebruikt van Marianne Design en Nellie Snellen. Verder kantjes, organzastriklint, bloemetjes WOC, bedel van een kerstboom, sterretjes van Xenos, tekst zelf gemaakt op de pc, en weer de rand geborduurd en het kantje afgewerkt met pareltjes.
Weer een kerstkaartje af.
Dit is de sketch die gevolgd moet gaan worden, gemaakt door Inge.


                                          
Ik hoop dat jullie weer met z'n allen meedoen, misschien tot later vandaag.
In ieder geval bedankt voor jullie bezoek, en een fijne zaterdag.

Liefs Liesbeth

vrijdag 19 oktober 2012

Anders dan anders, en een leuk nieuwtje.

Hoi blogmaatjes,

Laat ik eerst beginnen om mijn nieuwe volgers welkom te heten, en jammer dat er iemand zonder laatste boodschap is afgehaakt, ja, zo gaat dat soms.

Ik ga eerst beginnen om jullie een hééééél leuk nieuwtje mede te delen, ik ben uitgenodigd om in het Designteam van Cuddbly Buddly te komen, hoe leuk is dat, daar kan ik natuurlijk geen nee op zeggen, dat snappen jullie wel.
Ik was al helemaal verslaafd geraakt aan Toby en dan mag ik nu lekker veel kaartjes ermee gaan maken voor het DT, ikke helemaal blij natuurlijk.
Moet ik alleen wel wat aan mijn engels gaan doen want ik zal het toch ook leesbaar moeten maken voor de engelstalige bezoekers, dat zal even wennen worden.
Ik heb vandaag een vlug kaartje voor jullie, zonder stempel maar met mijn nieuwe Marianne Designmal, die stond al heel lang op mijn lijstje maar omdat hij zo prijzig was heb ik even gekeken of ik hem na een maand nog steeds even mooi vond, en dat was zo, dus toch overstag gegaan.
Ik heb verschillende papiertjes bij elkaar gezocht met rose, wit en blauw cardstock en alle delen gebruikt van de mal, samen met de vintage birdcage van Memorybox, tekst is van Cuddly Buddly, verder plak- en hotfixsteentjes, een koordjes en organza lint. Twee houten vogeltjes van Xenos. Het embossingdeel heb ik met de Pan pastels bewerkt.
Ik weet dat veel mensen dit soort kaartjes leuk vinden om te krijgen, dus dat gaat goedkomen, nu nog hopen dat jullie hem ook een beetje mooi vinden.
Fijn weekend allemaal.

Liefs Liesbeth


donderdag 18 oktober 2012

Tilda met 'n lammetje op een kerstwens.

Hallo blogmaatjes,

Vandaag heb ik voor de verandering weer een kerstkaartje voor de collectie 2012, het begint lekker op te schieten maar voorlopig zijn jullie nog niet van me af hoor.
Ik probeer het maken van de kerstkaartjes wat om en om af te wisselen met de andere kaartjes.
Vandaag zag ik dat mijn Pan Pastel tag met de beer de top 3 heeft gehaald bij Scrapalicious USA, leuk dat ze zover weg van ons kikkerlandje, mijn werkje mooi genoeg vonden voor een top 3.
Dit kerstkaartje heb ik gemaakt met een Magnoliastempel, Tilda met een lief lammetje, en een lief tafereeltje is het zeker toch? Daarom heb ik ook voor deze zachte kleurtjes gekozen met de distress en H2o. De sketch die ik gebruikt heb voor de kaart is van Christmas Challenges with sketches, mallen gebruikt van Spellbinders, MD, Memorybox en Crealies, het DP zijn weer restanten van verschillende merken met blauw colorcore als basis. De randen weer met de hand geborduurd, een wondgaasje, pareltjes en hotfixsteentjes, samen met de tekst van Cuddly Buddly maken het kaartje compleet. Met Pan Pastels heb ik nog wat kerststerren gestempeld achter de afbeelding.
Ik hoop dat jullie hem weer leuk genoeg vinden voor de collectie kerstkaartjes.
Ik lees het weer graag hoor.

Liefs Liesbeth

kaartje doet verder mee met de volgende challenges:
ABC Christmas Challenges, U for up to you.
Stampavie and More, stitches.


woensdag 17 oktober 2012

Toby Tumble, Hope you feel well soon.

Hallo blogmaatjes,

Wat een leuke verassing was het lezen van de vele lieve reacties bij thuiskomst vandaag.
Dankjulliewel daarvoor en als toegift heb ik vanavond toch nog een kaartje afgemaakt met in al eerder ingekleurde Toby Tumble, van Cuddly Buddly.
Het is een beterschapskaartje geworden, ingekleurd met distress en H2o.
Ik heb DP gebruikt van Prima Marketing met wit basispapier. De sketch is van Sketch Saturday. Mallen gebruikt van Spellbinders, Nellie Snellen, Crealies en Memorybox. Verder een wondgaasje, lint en koord, vlinders van hout, bloemetjes oa van WOC, en de randen met de hand geborduurd, tekst is ook van Cuddly Buddly en verschillende hotfixsteentjes voor de finishing touch.
Ik hoop dat jullie mijn beterschapskaartje weer goedkeuren, ik vind het zo;n lieverd, en moeilijk te weerstaan toch?
Het kaartje doet mee met de volgende uitdagingen/challenges:
Ruby's Rainbow, Cute & Cuddly.
Fijne avond verder, en tot het volgende kaartje maar weer, en ondertussen lees ik weer heel graag jullie meningen.

Liefs Liesbeth

Duo-dag kaartje voor de NKU.

Hallo blogmaatjes,

Bedankt weer voor jullie leuke reacties, echt genieten hoor om ze te lezen.
Leuk ook Joke dat je volger bent geworden, ik hoop dat je hier wat van je gading vindt.
Dan heb ik vandaag een héél ander kaartje weer, nl voor de duo-dag bij de Nederlandse Kaart uitdaging.
DT collega Hennie heeft een 3d plaatje op haar kaartje verwerkt en mijn taak was een pyramide plaatje te verwerken, nou dat is gelukt hoor, ik heb nog bergen 3d en pyramide plaatjes om te knippen en verwerken, ik moet wel 150 worden.
Ik weet niet wat het merk is van het pyramide plaatje, papier is van MD en Glitz met groen basis, kraft en parlemoer papier, mallen van MD en Cheery Lynn voor het hart dat ik de grote maar voor de helft heb gebruikt, tekst komt van internet en finishing touch met de plakpareltjes. Randen weer met de hand geborduurd, ga maar eens een kijkje nemen bij de NKU om te zien wat mijn DT collega Hennie er van gemaakt heeft, erg mooi kaartje is dat.
Ik lees weer graag wat jullie er van vinden.
Wij gaan er weer even tussenuit vandaag, dus hier geen nieuwe creatie meer vandaag.
Liefs Liesbeth


dinsdag 16 oktober 2012

Magnolia-beer op nog een kerst-label.

Hallo blogmaatjes,

Allereerst wil ik jullie heel erg bedanken voor al die lieve reacties, ik geniet daar steeds weer opnieuw van hoor, en welkom aan mijn 240e volgster.
Ik hoop dat je hier van tijd tot tijd wat inspiratie tegenkomt, ik doe mijn best wat variatie betreft maar soms blijf ik even steken whahaha.
Ik heb weer een label of tag gemaakt maar deze keer uit kraft.
Ik heb de Magnoliabeer ingekleurd met distress en een klein beetje H2o, papier is van My minds Eye gecombineerd met kraft en bazil wit. Ik heb weer veel verschillende mallen gebruikt, de achtergrond van de stempel die ik verhoogd heb opgeplakt met foam is een Boekenvoordeel-mal die ik geborduurd heb met mohairwol, de bloemen komen uit een candy die ik gewonnen had, afgewerkt met bloemetje van MD en meeldraadjes, wat kralen aan een draadje en 2 parelspelden, ook heb ik een boardfiguur gebruikt behandeld met crackle en afgewerkt met hotfixsteentjes, de tekst is van een stempelset van Kruitvat, verder lintjes rafia en een bedel.
Ik ga dit kaartje mee laten doen bij de volgende uitdagingen/challenges:
Dutch Magnolia Lovers, chipboard en iets van metaal.
The Dutch Magnolia Chickies, gebruik kraft op je creatie.
Addicted to stamps, Animal friends.


Ik heb weer een closeupje en dan ga ik weer met veel plezier lezen wat jullie er van vinden, dat is bijna net zo leuk als het maken hihihi.

Fijne avond, 
Liefs Liesbeth


maandag 15 oktober 2012

Kerst-label met Magnolia in niet kerstkleuren.

Hallo blogmaatjes,

Het is een paar dagen stil geweest hier, herfstvakantie noemen ze dat, en omdat mijn echtgenoot in het onderwijs zit heeft hij dus lekker een weekje verlof en zijn we wat op pad geweest.
Allereerst hebben we zaterdag stadswandelingen gemaakt in Zutphen en Deventer, we waren hier allebei nog nooit geweest, en het was echt de moeite waard hoor, zoveel moois gezien, en dan bedoel ik niet alleen mooie gebouwen, maar ook leuke winkeltjes enzo.
Gisteren nog een familiebezoekje er achteraan, we wonen als broers en zussen wat verder uit elkaar dus zien we elkaar eigenlijk met die drukke levens veel te weinig.
Maar goed to the point. Ik heb toch wat zitten inkleuren met de distress en H2o en daar zien jullie weer kaartjes/labels mee voorbij komen.
Het ging deze keer niet helemaal vanzelf als altijd, wellicht door de kleur maar ik ben uiteindelijk tevreden (denk ik)
De stempel is van Magnolia van de herfst/kerst, papier zijn weer bij elkaar gezocht uit de restanten en wit bazil met kraft. Mallen gebruikt van verschillende merken, oa. Memorybox, Sizzix, MD en Doohickey. ook wat stukken Pion Design gebruikt als briefkaart en postzegels, houten vogeltjes, plakpareltjes in lila, en zelf wit met de perlenpen, sneeuw bij de slee, en bedel, kantjes en bandjes.
Ik heb nog een closeupje:

Dat was het wel zo'n beetje, ik lees weer graag wat jullie hier van vinden, ik probeer tussendoor jullie blogs af en toe een tegenbezoek te brengen, bedankt weer voor jullie bezoek en tot blogs.

Liefs Liesbeth

Hij doet mee met de volgende challenge: Lovely Hänglar or Sweet Magnolia, Ribbon and/or trim.

vrijdag 12 oktober 2012

Christmas Bells, Have yourself a merry little Christmas.

Hallo blogmaatjes.

Vandaag heb ik weer een kerstkaartje voor jullie, met mijn favoriete Toby in kerstsfeer.
Bedankt weer voor jullie reacties, die lees ik met erg veel plezier telkens weer, en dat gaat noooooit vervelen hoor.
De digi die ik hier gebruikt heb is weer van Cuddly Buddly en heet Christmas Bells, lief hé?
Ingekleurd met de distress en Twinkling H2o.
Papier is een combinatie van wat restantjes bij elkaar gezocht, samengevoegd met color core gebroken wit en parlemoerpapier. Mallen gebruikt de Spellbinders Floral Ovals weer, toch wel een favoriet hoor, ook rondom de tekst is een Spellbinders, verder Memorybox en Marianne Design. De sketch is van Sketch and Stash, de diagonaal heb ik geembossed. Verder veel hotfixsteentjes en pareltjes gebruikt, het wondgaasje en een ruitjeslint. De tekst is ook van Cuddly Buddly.
Ik lees weer met veel plezier wat jullie hier van vinden, wens ik jullie een fijn weekend en tot de volgende kaart maar weer.
Liefs Liesbeth


donderdag 11 oktober 2012

Toby Tumble, "Just saying Hi" op een tag.

Hallo blogmaatjes.

Ik heb even overwogen om mijn nieuwste projectje tot morgen te bewaren, omdat er al vragen komen of ik wel kook en eet, slapen misschien? Nou om jullie gerust te stellen: Ik doe de boodschappen, kook zelf,  eet het ook zelf mee op, ik poets het huis, doe de was en strijk, zorg voor onze huisdieren en slapen doe ik ook al is het niet zoveel als ik wel zou willen, ik ben een erg slechte slaper en daarom heb ik van tijd tot tijd ook overdag mijn ontspanning nodig, dus wat doe je dan?????zeker nog maar een kaartje maken voor de verandering.
Nou plaats ik kaartjes soms wat dichter op elkaar maar dat komt omdat ik in het weekend als we thuis zijn mijn kleurwerk mee naar beneden neem om toch gezellig bij mijn huisgenoten te zijn, en omdat manlief altijd nog bergen werk heeft, zijn we toch gezellig samen aan tafel met ieder het zijne.
Dat verklaart dat ik bij het kleurwerk alleen nog een creatie moet maken, en soms gaat dat als vanzelf, net als deze tag.
Ik heb gebruikt: een Cuddly Buddly digi genaamd Toby Tumble, "Just saying Hi", ingekleurd met distress en Twinkling H2o, gemat op een Spellbinders die ik het formaat heb aangepast naar een vierkant, papier Websters Pages en Maja Design met parlemoerpapier, verder mallen van Marianne Design voor de sprieten en de twee tags, joy voor de losse vlinders, de vlindermal en het onderste takje heb ik van Nicole mogen gebruiken( dankjewel Nicole), een bloemetjespons voor de onderrand, v erder wat verschillende bloemen en een roos van WOC, wat lint, band en koord, een bedel en de hotfixsteentjes.
Ik heb nog een close-upje van de digi voor jullie en dan wens ik jullie een fijne avond en tot de volgende blogpost maar weer.

Op de tag heb ik een tekst gestempeld en My Garden is van Cuddly Buddly.
Hebben jullie mijn kerstkaartje van vandaag gemist, dan moeten jullie even door naar mijn vorige blogpost, ik ben benieuwd wat jullie van mijn tag vinden, die ik trouwens zelf heb uitgeknipt met een voorbeeld van de Kaartenmaken met Tietsclub patroontje.
Ik gebruik hem regelmatig voor een tagmodelletje.
Ik lees weer graag wat jullie ervan vinden, goedgekeurd?

Liefs Liesbeth


Singin' so beautiful van Mo Manning op een kerstkaartje.

Hallo blogmaatjes,

Allereerst bedankt voor de trouwe bezoekers van mijn blog en facebookpagina, nu ik daar wat actiever ben heb ik er nog een taak bij gekregen, maar wel erg leuk allemaal. Er zitten gewoon te weinig uren in 'n dag, vinden jullie ook niet, ik kom tegenwoordig elke dag uren tekort.
Het blijft gewoon erg leuk om de reacties hier en daar te lezen, en de positieve zijn de leukste, dat zullen jullie begrijpen, dus ben ik toch weer erg benieuwd wat jullie van dit kerstkaartje vinden.
Ik heb de digi van Mo Manning met de naam Singin'so beautiful, ingekleurd met distress en H2o, en glitters op de mutsjes.
En zien jullie hoe goed dat kleine muisje zijn best doet, dit omdat ik tijdens het inkleuren de muis pas zag, errugg toch als je zo goed je best doet met zingen hihihi.
De sketch die ik gebruikt heb is weer van Christmaschallenges with sketches.
Papier is een kerstlijn van een aantal jaren geleden van DCWV, gecombineerd met basis groen en wit. Mallen gebruikt van Spellbinders, MD en Crealies, randjes handgeborduurd, ticket van Cuddly Buddly, wondgaasje, een plakparel en verschillende maten en kleuren hotfixsteentjes.
Ik zend hem ook in bij DP2 Challenges, afbeelding van Mo and B is for ( Beautiful singin in this case)
Hij is hier weer door de keuring gekomen, hoop dat jullie hem ook weer goedkeuren natuurlijk.
Ga ik weer verder met een volgend project van mijn lijstje, bedankt voor jullie bezoek en tot de volgende keer maar weer, en vergeet ondertussen niet van het heerlijke herfstzonnetje te genieten.

Liefs Liesbeth

dinsdag 9 oktober 2012

Toby Tumble, Is this for me? Je hebt post.

Hallo blogmaatjes,

Gaat het al vervelen? Ik heb er weer eentje op een kaartje verwerkt. Afgelopen maandag ingekleurd met distress en H2o samen met mijn buurvrouw (nee, ze wil nog niet op blogger), deze heb ik speciaal voor haar besteld, ze vond hem zo leuk, daarom was het ook leuk om hem samen in te kleuren.
Mijn kaartje is vanavond af dus laat ik jullie nu zien, gemaakt met de sketch van Stamp with fun.
Dit is 'm geworden, papier is van Websters Pages, mallen gebruikt van Nellie Snellen, Crealies, en MD, wat gestempeld en gescheurd, met de hand geborduurd randje, wondgaasje, figuurschaar, plakparels en de ticket is van femke.
Ik kan er zelf wel mee leven dat je het effect van de H2o niet ziet, heb me er maar bij neergelegd.
Ik lees weer graag wat jullie ervan vinden, en sorry als ik niet overal op gereageerd heb maar het wordt zoveel werk en ik moet af en toe mijn familiebezoekjes en huishouden er nog bij doen.
Probleem met de groep op facebook heb ik gelukkig op kunnen lossen, ook daar gaat veel tijd in zitten.
Ik maak het zsm goed met jullie hoor, voor nu welterusten en tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

En weer een Toby op 'n kerstkaartje

Hallo blogmaatjes,

Vandaag heb ik 'n kaartje voor jullie waaraan ik gistermiddag al was begonnen, en gisteravond heb afgemaakt, een kerstkaartje met Toby is het geworden.
Ik ben helemaal fan van deze Toby geworden na de eerste inkleuren ben ik niet meer te stoppen, er volgen er nog meer, kennen jullie dat hebberige gevoel???? Toby is van Cuddly Buddly.
Ik heb nog een kaartje voor de challenge bij Christmaschallenges with sketches, de sketch met als extra bow and ribbon.
Nou, het zit er allemaal op hoor.
Wat zit er allemaal op, Digi van Cuddly Buddly ingekleurd met distress en H2o. Mallen van MD, Nellie Snellen en Doohickey. Papier MD met basis blauw behandeld met witte verf, randjes met de hand geborduurd met rood DMC garen, wondgaasje, rood strikje van organza, en een opgerimpeld bandje. Verder witte hotfixsteentjes, en rode pareltjes.
Vol genoeg zo, ik hoop dat jullie hem weer door de keuring helpen.
Ga ik eerst eens kijken wat ik op facebook verkeerd heb gedaan, het was een bedoeling om voor mezelf een groepje te maken maar dat is een openbare groep geworden......heeft iemand tips? Heel graag want ik ben nog een leek met facebook en kom er ff niet uit. Probleem opgelost, enne, helemaal zelf uitgevonden, whahahaha, goed hé!

Bedankt weer voor jullie bezoek.

Liefs Liesbeth

maandag 8 oktober 2012

Toby been painting.

Hallo blogmaatjes,

Welkom weer aan mijn nieuwe volgers, en wat een lieve leuke reacties heb ik weer gekregen van jullie trouwe bezoekers, ik ben zelf even wat minder op de computer maar dat gaat weer helemaal goedkomen hoor.
Gisteren ben ik niet aan bloggen toegekomen, ook geen kaartje gemaakt maar heerlijk zitten kleuren aan mijn nieuwe verslaving, wat zijn ze leuk hé die Toby digi's. Met dank voor de inspiratie van Gretha.
Vandaag heb ik mijn eerste kaartje met 'n ingekleurde digi om te laten zien.
De digi heeft de naam Toby been painting, en wat heeft hij zijn best gedaan.......
Ingekleurd met distress en een klein beetje Twinkling H2o, papier is van Prima Marketing en color core verschillende paarstinten. Mallen gebruikt van Spellbinders en MD, lintjes en een kantje, randen met de hand geborduurd, plakpareltjes en pareltjes met de perlenpen, de tekst is van Cuddly Buddly, de sketch is van Sweet Sketch Wednesday., een kwartslag gedraaid.
Ik vind hem zelf wel super schattig geworden, en lees uiteraard weer heel graag wat jullie ervan vinden.
Ga ik nog even verder met een "te klaren klusje" en spreek ik jullie later weer.
Ik post hem verder nog bij de challenge van Come and Get it Challenge, I used purple, green, ribbon.

Liefs Liesbeth

zaterdag 6 oktober 2012

Herfstkaartje voor DT Nederlandse Kaart Uitdagingen

Hallo blogmaatjes,


Ja.....ik ben gewoon naar bed geweest vannacht, dit kaartje was natuurlijk ook al eerder gemaakt voor het DT van de Nederlandse kaart Uitdagingen.
Wat een mooie inzendingen hebben we gehad bij uitdaging 27, jullie maken het wel erg lastig om te kiezen, zoveel ook.
Ik hoop dat jullie allemaal weer meedoen aan uitdaging nummer 28 met de sketch van Marianne en thema Herfst, hoe toepasselijk op het weer nu.
Dit is mijn inzending geworden:
Ik heb een Magnoliastempel uit de Turning Leaves collectie gebruik en ingekleurd met distress en H2o.
Het papier is van Magnolia, gemat op kraft en groen basispapier.
De tekst herfst heb ik met kleine lettertjes uit een kindersetje gestempeld, verder een wondgaasje, wat hotfixsteentjes, en de bladeren bovenin zijn van hout en met distress op kleurgemaakt.
Op de groene lange reep heb ik nog een paddestoel-stempel van Cart Us gebruikt.
Omdat de sketch al best bewerkelijk is heb ik verder niet veel toegevoegd, van veel details zie je al nauwelijks iets meer.
Ik hoop dat jullie hem herfst genoeg vinden.
Dus doe gezellig mee, dit is de sketch, niet spiegelen of draaien en een Nederlandse tekst met thema herfst, moet lukken toch? Ga zeker maar eens hier kijken wat mijn collega DT's gemaakt hebben, erg veelzijdig vind ik.
    
                                         
Fijn weekend allemaal, 

Liefs Liesbeth

Vele herfstuitdagingen, dus post ik het kaartje bij:
Card Crafter's Circle herfstkleuren.
Emergency Crafters, Autumn leaves.
Simply Create Too, Autumn/Fall
Crafty Creations: colors of Fall: 


vrijdag 5 oktober 2012

En dan weer terug naar de kerstkaartjes.....

Hallo blogmaatjes,

Mijn tweede kaartje voor vandaag, het condoleancekaartje moest even voor gaan ( even naar onder scrollen als je hem gemist hebt), en daarna kon ik weer verder met de kerstkaartjes van 2012.
Voor dit kaartje heb ik opnieuw de sketch gebruikt van Jacky Stamps gebruikt, deze keer met een afbeelding van Mo die ik vorig jaar ook al gebruikt heb, maar hij blijft zeker leuk.
Ingekleurd met distress en H2o en een beetje stickels en een berg sneeuw uit de pen.
Ik heb papier gebruikt van Basic Grey en Bo Bunny, samen met basis en parlemoer papier.
Mallen gebruikt van Spellbinders, Marianne Design en Memorybox. Het wondgaasje ontbreekt niet, net als de hot-fixsteentjes, de tekst is van Cuddly Buddly, houten sterretjes op kleur gemaakt en deze keer de rand niet geborduurd maar met een fineliner geplaatst.
Ik hoop dat jullie hem weer jullie goedkeuring kunnen geven na het condoleance-kaartje is dit weer een stuk vrolijker toch.
Bedankt voor jullie bezoek en een heel fijn weekend, ondanks het slechte weer.

Liefs Liesbeth

Condoleancekaartje met Pan Pastels.

Hallo blogmaatjes,

Wat een leuke lieve en positieve reacties hebben jullie achtergelaten bij mijn pannetjes-experiment, dat motiveert wel heel erg om door te gaan met mijn experimentjes, nog veel te leren hoor.
Vandaag heb ik een droevig kaartje, dus zonder veel toeters en bellen.

Ik heb een bloem van de Pergamano clearstempels gebruikt met de Pan Pastels, gecombineerd met stempels van MD en die verwerkt met donkerblauw embossing poeder, net als de tekststempel van Nicole Verkooijen. Papier is colorcore (grijs/groen) en Maja Design, mallen van Crealies en Boekenvoordeel. De sketch is van Sketchy Colors, verder een wondgaasje, een houten bladornamentje en een paar hotfixsteentjes, de rand weer met de hand geborduurd met DMC borduurgaren,
Ik hoop dat de collega van mijn man waarvoor hij bestemd is hem kan waarderen bij het verlies van haar moeder.
Ik beloof dat mijn volgende kaartje weer een vrolijkere bestemming gaat krijgen, maar deze moeten er ook gemaakt worden helaas.
Bedankt weer voor jullie bezoek, en tot het volgende berichtje.

Liefs Liesbeth

donderdag 4 oktober 2012

Pan Pastel experiment 2 door de keuring gekomen!

Hallo blogmaatjes.

Vandaag heb ik weer een Pan Pastel experiment op een kaartje verwerkt, het DT kaartje stond al ingepland natuurlijk (voor het geval dat jullie denken dat ik niets anders meer doe (lol) ).
Weer een totaal ander effect en omdat mijn schoonmoeder me vroeg of ik wat bloemenkaartjes voor haar wilde maken, het begin is gemaakt hoor!
Zoals jullie hebben kunnen zien in de verschillende experimentjes, dat je met 5 kleurtjes al heel veel verschillende dingen kunt maken, ik vind het in ieder geval een erg leuk medium zeker omdat ik zo van afwisseling houd.
Deze keer heb ik eerst de achtergrond behandeld met wit en wat bruin, een vleugje groen erdoor.
De roos is een stempel die ik gemaskerd heb met de Postcard en ticket van Marianne Design setjes clearstempels, en deze twee bewerkt met embossingpoeder gold, de roos ingekleurd met de Pan Pastels nadat die met Versamark was gestempeld. Gefixeerd met glimmermist.
Ik heb zo nog een foto waarop het effect beter te zien is.
Het papier is van Maja Design met Color Core. De tekst is van Cuddly Buddly, mallen van MD, Memorybox, en Doohickey's, verder de figuurschaar, een wondgaasje, kleine bloemetjes, ook die heb ik op kleur gemaakt met de Pan Pastels, randjes met de hand geborduurd en een kantje en stukjes touw.
Ik hoop dat jullie hem geslaagd vinden, ik ben er zelf wel tevreden over, toch weer een heel ander soort kaartje, bloemen houden van mensen, en ik van bloemen en een roos is wel één van mijn favorieten, maar dan wel een rode.
Bedankt weer voor jullie bezoek, en uiteraard vind ik het weer erg leuk om te lezen wat jullie ervan vinden.
Tot de volgende kaart maar weer....vergeet ik bijna de tweede foto.

Groetjes Liesbeth


Ton sur Ton vintagekaartje met Creamiepstempel.

Hallo blogmaatjes.

Vandaag ben ik weer aan de beurt bij Creamiep om een kaartje te plaatsen, en het is voor Creamiep een hééél bijzonder kaartje geworden, de stempel die ik van Sonja heb ontvangen om een kaartje mee te maken is een rubber stempel uit de Creamieplijn die op de Kreadoe gepresenteerd gaat worden.
Voororderen kan al op het blog van Creamiep, dan weet je zeker dat je hem ook gaat ontvangen dan.

 
Er zijn verschillende uitvoeringen maar ik heb voor deze vintagestijl gekozen omdat dat het beste bij mijn stijl past, ik heb de stempel met Memento bruin gestempeld en gemaskerd met de tekststempel van Marianne Design, behandeld met de Pan Pastels.
Papier is Kraft, Graphic 45 en parlemoerpapier, mallen van Spellbinders (ovalen en tekstachtergrond en rand links) MD voor de tak, Crealies voor de border en de bloem (behandeld met glimmermist bruin) en Memorybox hekje.
Verder een kantje, bedeltje, wondgaasje en pareltjes, de randen weer geborduurd met DMC garen.
Tekst is van Cuddly Buddly.
De sketch is van Addicted to Stamps.
Het kaartje doet ook mee met de Ton sur Ton challenge bij Hobbyhome
Ik hoop dat jullie hem geslaagd vinden, vintage met een stempel ipv. een plaatje.
Ik ga er zeker nog meer mee maken, andere experimenten volgen hihihi.
Tot later.......

Liefs Liesbeth

woensdag 3 oktober 2012

Een Panpastel-experimentje op een tag.

Hallo blogmaatjes,

Vandaag laat ik jullie de uitwerking zien van een Pan Pastel-experimentje eerder deze week.
Ik heb een Wellington stempel gestempeld met de Versamark en bewerkt met de Pan Pastels, gefixeerd met glimmermist.
Ik heb de stempel van Wellington-beer gemaskerd met een vriendschapstempel, gemat op kraft uitgesneden met een Spellbindersmal, die heb ik ook voor de onder-rand gebruikt. Papier gebruikt van Maja Design en groen Color core, de Paris-stempel is van Stampin Back, net als de stempel onderin met de tekst you make me smile.
De bloemetjes zijn van een Joy mal, de groene tak is van MD, de knoop en bloem komt uit een eerder gewonnen candy, verder kantje, bedel, wondgaasje.
Dat was het wel weer voor vandaag, ik hoop dat jullie hem geslaagd vinden voor een experimentje.
Fijne avond en tot morgen, dan laat ik jullie weer een kaartje zien voor Creamiep.

Liefs Liesbeth

Het kaartje/tag doet mee met de volgende challenges: Scrapalicious USA, een tag.

dinsdag 2 oktober 2012

Vintage verjaardagskaartje.

Hallo blogmaatjes,

Vandaag heb ik weer eens een ander projectje onderhanden genomen, zoals jullie ondertussen wel van me gewend zijn houd ik van afwisseling.
Gisteravond heb ik weer lekker zitten experimenteren met de Pan Pastels, en sommige van die probeersels zullen binnenkort wel op een kaartje verschijnen, sommige zullen in de papierbak verdwijnen, zo gaat dat met experimenten hier.
Vandaag heb ik een vintage kaartje voor jullie dat ik gemaakt heb aan de hand van de sketch van Sketch Saturday, in de kleuren kraft-wit blauw.
Ik denk dat jullie ondertussen de mallen wel herkennen, Spellbinders voor de kleine vierkantjes die ik met een kruis geborduurd heb in blauw DMC, achter de afbeelding van Marianne Design een papieren doily en een doily van Cheery Lynn, kooitje is van Memorybox, swirl  en kleine bloemetjes van Nicole mogen gebruiken uit parlemoerpapier, klimop van MD, figuurschaar gebruikt het overige papier is kraft en Maja Design, tekst Cuddly Buddly, wondgaasje, pareltjes, houten vogeltje met hotfixsteentje en de rand weer met de hand geborduurd.
Ik vond het weer een leuke afwisseling en ga aan de slag met de volgende uit deze serie, alles ligt nog te wachten op mijn werkblad (of wat daar nog zichtbaar van is)
Fijne dag verder en tot het volgende blogbericht.

Liefs Liesbeth

Volgende uitdagingen/challenges:
Gingerloft Challenge, Stitching real.



maandag 1 oktober 2012

Toby in de badkuip, op een babykaartje.

Hallo blogmaatjes,

Nadat we gisteren een fietstocht en wandeling hebben gemaakt van 15 km heb ik zitten genieten van al jullie lieve en trouwe reacties op mijn vorige kaartjes, dankjulliewel daarvoor.
Ook een welkom aan mijn nieuwe volgers, ik hoop dat jullie hier regelmatig wat aan inspiratie vinden, en dat is vandaag geen kerstkaartje maar een babykaartje.
Wel heb ik weer een Cuddly Buddly digi ingekleurd met de distress en H2o.
Ook deze was voor mij weer niet te weerstaan maar dat zullen ze bij Cuddly Buddly niet erg vinden dat ik een zwak heb voor Toby.
Zeg nou zelf, die roept toch gewoon om in te kleuren......
Papier is een combinatie van allerlei restantjes, mallen van Memorybox en Doohickey.
De tekst is "Babies make Beautiful beginnings" en is ook van Cuddly Buddly, verder aangekleed met een strik, roosjes van WOC, wondgaasje, hotfixsteentjes en ornamentjes van hout, de hartjes zijn van Xenos en de sluitspeld met eend van Kars, allemaal bespoten met glimmermist (dat moeten jullie maar gewoon geloven want ik krijg het niet in beeld, net als de H2o)
Het kaartje zend ik ook in bij Sentimental Sunday's, een recept 3-2-1
Ik heb 3 houten hartjes gebruikt, 2 bordermallen, en 1 strik. en natuurlijk een "sentiment"
De sketch die ik gebruikt heb is van The Sweet Stop, ik hoop dat jullie mijn babykaartje net zo leuk vinden als de "kerst-toby's". 
Als jullie het leuk vinden om te lezen waar we gisteren gewandeld hebben, dan kunnen jullie dat "hier" lezen.
Wens ik jullie een fijne dag verder en tot blogs......

Liefs Liesbeth