Volgers

woensdag 30 mei 2012

workshop-doosje voor school.

Hallo Blogmaatjes,

Vandaag laat ik jullie zien wat ik gemaakt heb voor de workshop die ik aankomende vrijdag ga geven op de school waar ik als vrijwilliger werkzaam ben. Het zijn leerlingen van de onderbouw, pubers dus.
Ik heb verschillende doosjes uitgeprobeerd, maar de meeste modelletjes bleken toch teveel werk, en vooral teveel tijd in beslag te nemen.
Ik heb de vorm nu maar genomen van een melkpakje uit het blad Kadoosjes.



Ik heb even een paar verschillende kanten gefotografeerd van wat als voorbeeld gaat dienen, niet te ingewikkeld dit modelletje.
Ik heb gebruikt: Bazill basispapier, DP van Prima Marketing, ik heb verschillende malletjes gebruikt van Memorybox, een vlinderpons en een plaatje van Internet gemat op DP en uitgeknipt met een figuurschaar.
Verder lintjes met een bedel, en een tekst met bedankt erop, dit kunnen ze uiteraard zelf invullen maar de vorm enz. zal ik maar voorbereiden anders gaat het ze denk ik niet lukken binnen de tijd.
De randen allemaal behandeld met distress walnut stain, en natuurlijk pareltjes gemaakt met de perlenpen in de bloemetjes, en een stukje wondgaas voor de finishing touch.
Ik hoop dat het ze gaat lukken, ik ga proberen een foto te nemen aan het einde van de workshop, ik heb 2 groepjes, dus vanavond nog veel voor te bereiden.
Wat denken jullie, gaat ze dit lukken? Ik ben benieuwd of deze pubers het leuk gaan vinden, want dat is uiteraard het belangrijkst.

Liefs Liesbeth

dinsdag 29 mei 2012

Tilda with straw hat volgens kleur-recept

Hallo blogmaatjes,

Dank jullie wel voor die lieve felicitaties op mijn eerdere berichtje vandaag.
Zoals beloofd volgt nu weer een kaartje van mij dat ik volgens kleur-recept van Magnolia Down Under heb ingekleurd met distress en twinkling H2O's, en verwerkt op DP van Action en verschillende kleuren Color Core basispapier. Deze Tilda with straw hat blijft een liefie om in te kleuren en kan eigenlijk voor elke gelegenheid gebruikt worden. Sorry nogmaal voor de slechte kwaliteit foto, het goede fototoestel is opgestuurd naar de fabriek, dus dat kan nog wel even gaan duren.
De kleuren zijn niet een combi die ik snel zou maken maar het kaartje is in ieder geval wel vrolijk en kleurrijk geworden, de kleuren van de challenge zijn nl. rood, geel en paars.
En dit is mijn kaartje geworden:
De sketch die ik gebruikt heb is van Seems A little Sketchy
Ik heb weer veel mallen gebruikt zoals Spellbinders, Joy (vlinders) MD voor de Hedera en tag, en een craftable ovaal. De gele ovaal heb ik eerst nog behandeld met een embossingmal, verder hotfixsteentjes, wondgaasje, hout ornamentje van een bloem behandeld met distress en embossingpoeder, roosje WOC, en lintje aan de tag is organza.
De tekst komt uit een setje maar weet het merk niet meer.
Ik hoop dat jullie mijn vrolijke kaartje een beetje leuk vinden, niet mijn favoriete kleuren maar soms moet je de uitdaging tot totaal iets anders gewoon even aangaan, wat jullie?
Bedankt weer voor jullie bezoek, en ik lees graag of jullie het wat vinden, of toch liever de zachte kleurtjes.

Liefs Liesbeth

Hiep Hiep Hoera, wat een leuk bericht.

Hallo blogmaatjes,

Vanmorgen even een tussendoor-berichtje dat ik graag even met jullie wil delen, ook al heb ik nog geen kaartje te posten.
Bij het openen van mijn blog vanmorgen kwam ik allemaal felicitaties tegen......ik ben nl samen met nog 5 DT collega's uitgekozen voor het DT van het Nederlandse Kaarten Uitdagingen Blog.
Ik vind dit zo geweldig nieuws want er waren 26 deelnemers, en vele mooie inzendingen, dus ben ik er ook best wel een beetje trots op.
Wie de anderen zijn kunnen jullie zelf gaan bekijken op het blog want dan kunnen jullie ook gelijk hun mooie creaties bekijken die ze hadden ingezonden, mijn kaartje was het Fixer Boy Kanjer kaartje.
Leuk toch........
Collega's ook nog langst deze weg.....gefeliciteerd en ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik heb. En voor de oud gedienden daar (lol).....dank jullie wel dat ik ben uitgekozen.

Later kom ik nog met een kaartje vandaag, maar dit moest ik even kwijt.

Liefs Liesbeth

vrijdag 25 mei 2012

Tilda Teddybear Love.

Hallo Blogmaatjes,

In tegenstelling tot mijn eerdere bericht toch nog een tweede kaartje van mijn hand, dus voor mijn trouwkaartje moeten jullie even naar beneden doorscrollen.
Omdat manlief vanavond een vergadering had die ik niet in mijn hoofd had ingepland ben ik lekker gaan freubelen, en heb ik een kaartje nog afgemaakt waar de start ook al van was gemaakt.
Ik had de stempel al ingekleurd met distress en H2O's, het is een Magnolia met de naam Teddybear Love, weer zo'n schattig stempeltje (alweer)
De sketch die ik voor dit schatje gebruikt heb is van Cards & Things.
Verder heb ik me met het afwerken gehouden aan de uitdaging van It's A Magnolia Challenge met een bingo waar ik de onderste rij van gebruikt heb, rose, stanzen, bloemen.
Tevens een mooi lintje verwerkt (Gingham) voor de uitdaging bij Just Magnolia.
Wat heb ik verder gebruikt: Papier is een combi van Maja Design, en Docraft.
Mallen Cheery Lynn Spellbinders en Memorybox.
Verder een mooi bolletjes lintje (dankjewel Frieda) het ruitjeslintje is een plaklintje van Action, het wondgaasje, pareltjes en een ornamentje geverfd met H2O en behandeld met embossingpoeder, dit afgewerkt met bloemetjes en wat sprietjes.
Het frame achter de stempel heb ik geverfd en behandeld met cracklepaint.
Ik heb het kaartje niet voorzien van een tekst omdat de bestemming nog niet bekend is, kan altijd nog toegevoegd worden toch?
Dit is echt de laatste van vandaag, fijn Pinksterweekend allemaal en tot blogs.

Liefs Liesbeth


Trouwkaartje voor S & B.

Hallo blogmaatjes,

Iedereen zit natuurlijk lekker buiten van het zonnige weer te genieten want het is erg rustig in blogland, gemakkelijk allemaal bij te houden.
Als de zon hier achter weg is dan ga ik lekker buiten genieten, ik vind het heerlijk hoor "het zonnetje" maar kan er niet goed tegen om er echt in te gaan zitten, dus freubel ik lekker verder.
Morgen gaan we weer lekker aan de wandel dus vandaag voorlopig even het laatste kaartje.
Het is een trouwkaart geworden, ik kan hem gerust plaatsen want ze kijken toch niet op mijn blog.
Het kaartje is voor mijn oude buurmeisje die volgende maand gaat trouwen met haar eerste en enige liefde, de S staat voor Sanne, en de B voor Bart.
Mijn kinderen gaan naar de bruiloft en kunnen dan dit easelkaartje meenemen dat ik gemaakt heb nav. de sketch van The Cutie Pie Challenge, met een digi van Karens Doodles die hier speciaal voor gemaakt is denk ik.
Dit is 'm geworden in de "open" stand.
 En zo ziet hij er dicht uit!
Ik heb de digi ingekleurd wederom met distress en H2O's, als je de foto vergroot kun je het een beetje zien. Verder best rustig gehouden wat kleur betreft, papier gebruikt van Pion Design, parlemoerpapier en een gedeelte voor de achtergrond bewerkt met een embossingmal, verder een organzalint met strik, mallen van Cheery Lynn, Spellbinders, Doohickey's en Sizzix, de kleine hartjes heb ik met crackle behandeld, bloemetjes van WOC samen met de verschillende stampertjes, de roosjes ook behandeld met distress en glitters. De tekststempel is van Stampin Back Als laatste de hot-fixsteentjes, die eigenlijk niet meer mogen ontbreken.
Ik heb de kleuren gebruikt nav. de fotoinspiratie van The Ribbon Reel Challenge
Ik ben benieuwd of hij goedgekeurd gaat worden, door jullie en door het bruidspaar natuurlijk.
Ik ben zelf "geloof ik" redelijk tevreden met het eindresultaat.

Dan wil ik jullie toch weer allemaal bedanken voor de lieve woorden nav van mijn vorige kaartje, cute heeft bij de meeste dan toch een voorkeur merk ik dan toch, maar dat mag natuurlijk ook.
Fijn Pinksterweekend allemaal, en tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth


Ook doet dit kaartje mee met de volgende challenges:
Creative Belli Blog, uitdaging is Wedding.
One Stop Craft Challenge, Spring Weddings or Anniversarys
My Sheri Crafts: Wedding/ Anniversary.

donderdag 24 mei 2012

When I' m down, you picked me up!!

Hallo blogmaatjes,

Wat een weertje is het, en dan die goede vooruitzichten voor het Pinksterweekend, heerlijk dat we eindelijk naar buiten kunnen om te wandelen, dat gaan we zeker doen want dat is hobby nummer 2.
Vandaag post ik een kaartje dat ik in etappe's gemaakt heb, ben er zondag al aan begonnen, gisteravond, en net nog even de finishing touch.
De digi is een gewonnen digi van Karens Doodles en heet Maggie and me then, ik vond het zo'n schattig plaatje.
Ik heb gekleurd met distress en H2O' s jullie moeten het maar geloven want ik krijg het er niet op met dit toestelletje.
De sketch die ik gebruikt heb is van Sketch Saturday.
Papier is een combi van colorcore, maya design, en action. Mallen gebruikt van Spellbinders, Crealies en Memoriebox. Blaadjes MD , de grote roos is WOC, de kleine bloemetjes van Hobbyhoekje de Linge, sprietjes ook, een lintje in kleur, bedel van een hondenbot, vlinderornamentjes eerst bewerkt met H2O en daarna met embossingpoeder bewerkt als laatste de hotfixsteentjes. Tekst weet ik niet meer waar die vandaan komt maar ik vond hem wel grappig, de randjes eens met een zigzagsteek geborduurd, en natuurlijk het wondgaasje.
Ik laat hem verder nog meedoen bij Karens Doodles Challengeblog, waar de uitdaging Stitch It Up is.
Ik ben zelf wel tevreden over het eindresultaat, ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden en lees het graag.
Alvast een fijn Pinksterweekend voor diegene die nog iets gaan ondernemen en voor de rest, tot de volgende blogpost.

Liefs Liesbeth

woensdag 23 mei 2012

De gewonnen digi Pottersshed van Squigglefly.

Hallo blogmaatjes,

Hier weer een berichtje uit een zonnig Brabant, voordat ik weer op de fiets richting school stap nog even mijn kaartje posten dat ik gisteren heb afgemaakt met de gewonnen digi Pottersshed van Squigglefly, hij is van ontwerpster Lynne Stansbery. Het was liefde op het eerste gezicht, de andere twee gewonnen digi' s zijn ook van haar afkomstig.
Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden want het is totaal anders.......
Ik wil hem mee laten doen bij de uitdaging van EKEF waar de uitdaging is wit, kraft en één andere kleur.
De sketch die ik gebruikt heb is van Craft for Pasion.
Dit is 'm geworden, kraft, wit en paars/lila. Papier Maja Design.
Ingekleurd met distress en H2O's, mallen Spellbinders, MD, en Memorybox.
Randjes weer met de hand geborduurd, roosjes WOC, plakparels en plaklintje en natuurlijk een wondgaasje.
Ik heb nog een foto van de digi gemaakt in de hoop dat het duidelijker wordt, maar het maakt met dit toestel allemaal niet zoveel verschil.

Ik vond het heel leuk om te maken dus er zullen er vast nog meerdere van volgen, in ieder geval de andere twee gewonnen digi's.
Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden, dus brandt maar los.
Wens ik jullie een fijne woensdag toe met heerlijk weer voor de liefhebbers, en voor de binnenzitters, veel freubelplezier of werk ze.

Liefs Liesbeth

ps. ik ben aan het bedenken hoe ik jullie kan bedanken voor al die lieve reacties telkens weer, in no-time van 100 naar bijna 200 volgers, dat moet beloond worden toch, niet zo uitbundig als de vorige keer, maar toch......

dinsdag 22 mei 2012

Zon, zee strand kaartje, en dat met dit warme weer!

Hallo blogmaatjes,

Wat een weer is het plotseling, een beetje TE als je het mij vraagt maar dat komt waarschijnlijk door mijn leeftijd en de ongemakken die daarbij horen dat ik dit zo ervaar, geniet er maar lekker van, ik blijf wel binnen (lol), lekker freubelen samen met de buurvrouw want die heeft de smaak helemaal te pakken, nog even en dan komt er weer een blog bij hoor, let op mijn woorden!
Wat een leuke reacties heb ik mogen ontvangen van jullie op mijn DT kaartje buiten mijn comfortzone, dat maakt de uitdaging nog leuker natuurlijk om hem toch aan te gaan.
Het kaartje dat ik de afgelopen dagen gemaakt heb is gebaseerd op de uitdaging van het Kreatejablog waar de uitdaging zon, zee en strand loopt.
Nou, deze stempel had ik al een hele tijd in mijn bezit maar nog nooit gebruikt, dus ik had gelijk een reden om hem eens in te kleuren.
Dit is 'm geworden, lekker vrolijke zonnige kleurtjes.
Ingekleurd met de distress en Twinkling H2O's, de stempel is van Ollyfant net als het DP, gecombineerd met colorcore basis papier.
Ik heb mallen gebruikt van Spellbinders, Craftable van Marianne Design net als de blaadjes, de bloemetjes zijn Doohickeys afgewerkt met een bloemetje van WOC, en de schuine rand (zoekplaatje) is een mal van Nellie Snellen. is ook een WOC exemplaar die heb ik gecombineerd  met een strikje en een bedel van een zeester, randjes handmatig borduurd, tekst is van Actionsetje, zonnetje is een pons en als laatste de kleine hot-fixsteentjes.
Ik ben weer benieuwd naar wat jullie ervan vinden.
Bedankt alvast voor jullie bezoek, ik hoop dat het een klein beetje zonnige inspiratie brengt bij deze tropische temperaturen.

Liefs Liesbeth.

maandag 21 mei 2012

Bijdrage voor bugs-challenge bij Creatieve Zebra Challenge

Hallo blogmaatjes,

Hier ben ik dan met mijn bijdrage voor de uitdaging  "Bugs" bij de Creatieve Zebra.
Dat betekent in het Nederlands dan  " Een kaart met een Insect", en dat mag van alles zijn, Vlinder, lieveheersbeestje, kever en mug.
Kijk voor de nadere informatie maar eens op het blog van de Creatieve Zebra, die vind je hier, je kunt er deze keer leuke digi's winnen van Bugaboo Stamps.
Ik heb één van die leuke digi's mogen gebruiken voor mijn kaartje als DT.
De digi heet Boy Ladybug uit de serie Bugaboo Brats Bugs en die vind je hier.
Ik moest hiervoor wel uit mijn comfortzone maar hij is toch wel leuk geworden. (vind mijn dochter)
En voor mij een uitdaging........dit is 'm geworden
Ingekleurd met distress, papier is van Action gecombineerd met een verzameling van restantjes. mallen gebruikt van Spellbinders, Marianne Design en een randpons van Martha Steward met de vlindertjes.
Verder een tag gemaakt en die geembossed met een vlindermal, een bedel van een lieveheersbeestje, een hout vlindertje bewerkt met verschillende kleurtjes distress en die met embossingpoeder bewerkt als laatste de hotfixsteentjes en de lieveheersbeestjes.
Ik nodig jullie uit om mee te doen aan deze uitdaging, het is een thema waar iedereen wel wat mee kan doen, je mag een stempel van eigen keuze gebruiken, ga maar eens kijken wat de andere DT leden gemaakt hebben.
Ik ben nog met heel andere kaartjes bezig, misschien vandaag al, maar anders morgen want er moet nog van alles gebeuren tot het freubeltijd is, de boodschappen en de auto heeft ook echt een onderhoudje nodig.
Bedankt weer voor jullie tijd en lieve reacties, ik word daar hééél blij van.
Liefs Liesbeth


vrijdag 18 mei 2012

Waterlilly Tilda in pastelkleurtjes.

Hallo blogmaatjes,

Hier weer een berichtje van mij....allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, leuk dat jullie mijn blog hebben weten te vinden in blogland, en ook nog besloten hebben om te blijven volgen, ik vind het geweldig hoor en ik hoop dat ik jullie een klein beetje kan inspireren.
Gisteren ben ik niet aan freubelen toegekomen want we hebben een leuke wandeling gemaakt en 's avonds lekker gegeten bij zoonlief, koken gaat hem goed af op zijn eigen stekkie, het was heerlijk.

Ik heb vandaag een kaartje gemaakt nav de sketch van Sketch N Stash.
Sorry voor de slechte foto maar de oorzaak zit hem in een oud fototoestel en het donkere weer hier nu.
Ik heb Tilda ingekleurd met distress, H2O's en glitters hier en daar, jammer dat je daar niet zo heel veel van ziet.
Ik heb op dit kaartje mijn nieuwe Memorybox-mal gebruikt, de springborder, verder spellbinders voor de achtergrond van de stempel, en Joy voor de vlinders.
Papier is van Prima Marketing met color-core roze, de tekst heb ik eerder gebruikt en is Cuddles, Kisses Snuggles and more, that's what Little Girls are made of!
De randen heb ik weer met de hand geborduurd en deze keer geen extra bloemen toegevoegd, alleen nog een strik met parelbrad en wat hot-fixsteentjes. Alle randen bewerkt met Walnut Stain.
Ik ben zelf redelijk tevreden maar ik zie hem dan ook in het ecchie (lol)
Ik ga dit kaartje verder nog posten bij Moeders Hobbypaleis, een kleur/foto inspiratie, kijken of ik van de tweede naar de eerste plek kan klimmen, want de april-challenge werd ik daar tweede met mijn babykaartje in vintagestijl, leuk toch.....
Ook post ik dit kaartje bij GE-WE Hobbychallenge, een kaartje voor een dame/meisje in pastelkleurtjes.
Alvast bedankt voor jullie bezoek, en leuk als jullie een reactie achterlaten, en dan wens ik jullie lekker weer voor het weekend, dan kunnen we tenminste eindelijk eens naar buiten.
Fijn weekend allemaal,

Liefs Liesbeth


dinsdag 15 mei 2012

Ohoj Tilda in de vaderlandse kleuren.

Hallo blogmaatjes,

Het heeft voor mijn doen even geduurd voordat ik een kaartje te showen heb maar ik heb niet stilgezeten hoor, een kaartje gemaakt dat ik nog niet kan/mag laten zien voor de volgende uitdaging van De Creatieve Zebra, daar is nu een uitdaging "alles mag" dus doe gezellig mee, ik had nu even geen kaartje gemaakt maar de volgende keer ben ik dus weer van de partij.
Het kaartje dat ik nu post heb ik vanmiddag gemaakt, ik ben voor de verandering met mijn buurvrouw aan het freubelen geweest, ik hoop dat zij het ook leuk heeft gevonden en dat we dit vaker gaan doen.
Voor haar was het de eerste keer en het resultaat kan ik niet laten zien maar het zag er veelbelovend uit voor een eerste keer.
Dit is die van mij geworden, Tilda Ohoj uit de nieuwste serie, ingekleurd met de distress.
Papier is van Maya Design en Basic Grey met Color Core.
De sketch is van Sweet Sketch Wednesday, mallen gebruikt van Marianne design, Nellie Snellen en Spellbinders, alle randen bewerkt met Walnut Stain, met de hand geborduurd, een  houten ornamentje behandeld met distress en embossingpoeder, verder verschillende roosjes van WOC, lintje en niet te vergeten het wondgaasje.
Tekst is volgens mij van Annerieke ( maar dat weet ik niet zeker, ben daar al eens eerder de fout mee in gegaan) Speciaal voor jou.
Ik hoop dat jullie hem weer een klein beetje leuk vinden, en nogmaals heel erg bedankt voor al die lieve reacties telkens weer.
Hier is het eindelijk droog vandaag, nu hopen we maar dat het eindelijk weer een klein beetje voorjaar gaat worden, wat jullie.

Liefs Liesbeth


zaterdag 12 mei 2012

Wedding Aniversary, a little birdie told me.

Hallo blogmaatjes,

Vandaag eens een keertje een heel ander soort afbeelding ingekleurd en verwerkt dan de magnolia'tjes.

Ik heb een gewonnen stempel  "home tweet home" van Karens Doodles verwerkt op een kaartje, ingekleurd met distress en H2O's, papier is van Pion Design en kraft met Color core.
Ik heb mallen gebruikt van MD, Doohickeys en Spellbinders.
De sketch is van Stamp with fun, en ik heb voor de achtergrond van de stempel met een embossingmal behandeld (waarom vraag ik me af, want je ziet er helemaal niks meer van) de randen met de hand geborduurd.
Ik heb twee teksten samengevoegd en geen idee waar ze vandaan komen (excuses voor de maker).
Verder het vertrouwde wondgaasje en een parelbrad in de bloem.
Ik heb verder niet teveel meer toegevoegd anders zie je niks meer van het mooie Design Papier.
Ik hoop dat jullie hem weer een voldoende kunnen geven.
Ik post hem verder nog bij Elke kaart een feestje  met het thema Wedding Aniversary, waar ik hem eigenlijk speciaal voor gemaakt heb want ik heb hem niet ergens speciaal voor nodig, vandaar dat er ook geen aantal jaren op staat, dat kan aan de binnenkant toch?

Was ik bijna nog vergeten om jullie te vertellen dat ik heb gewonnen bij de challenge van Seems a little sketchy met mijn babykaart, en ik heb 3 leuke digi's mogen uitzoeken bij Squigglefly, en wat was dat een moeilijke keuze, ze hebber er zoveel.
Ik ga ze jullie laten zien hoor als ik er een kaartje mee heb gemaakt.



Liefs Liesbeth

vrijdag 11 mei 2012

Mijn moederdagkaartje, een bloemetje voor jou.

Hallo allemaal,

Het weekend is weer begonnen en omdat mijn man vanavond een gala-avond heeft op school ben ik maar lekker aan de freubel gegaan, ik moest tenslotte nog een moederdagkaartje maken.
Maar voordat ik mijn kaartje ga posten wil ik jullie eerst allemaal heel erg bedanken voor al die lieve reacties weer, ik ben er soms helemaal beduusd van wat het bloggen aan maatjes heeft gebracht, de vaste bezoekers die ook iedere keer weer een berichtje posten, echt geweldig hoor.
Ik hoop hier nog lang van te mogen genieten, en dat de inspiratie blijft vloeien bij ons allen.
Ik heb deze al wat oudere maar niet minder lieve Tilda ingekleurd met distress en H2O' s.
De sketch en thema "moederdag" is van NKU, papier is parlemoer en Pion Design. ik heb mallen gebruikt van Tim Holtz de klok en filmstrip, de roosjes met daarin een parel met een mal van MD. verder een bloem van hout bewerkt met de H2O. Verder de randen met de hand weer geborduurd, "sprietjes" of hoe je die dingen dan ook moet noemen, gemaakt met flowersoft, een strik een wondgaasje en de finishing touch met de hotfixsteentjes.
Ik post hem verder bij Addicted to stamps, thema moederdag.
The Dutch Magnoliachickies, moederdag ( bedankt voor de tip Anneke)
It's a Magnoliachallenge, Tilda,  monochrome.
Midweek Magnolias, monochrome.
Stampavie and more, monochrome.
Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden, en dan nog hopen dat ma hem nog leuk gaat vinden.
Bedankt voor jullie bezoek en nog een heel fijn weekend en tot de volgende blogpost.
Liefs Liesbeth



woensdag 9 mei 2012

Tilda with stars op een verder helemaal wit kaartje.

Hallo blogmaatjes.

Wederom wil ik jullie eerst bedanken voor al die lieve en bemoedigende reacties op mijn vorige blogpost.
Voor het eerst heb ik het mezelf erg moeilijk gemaakt met het maken van een totaal witte kaart, behalve de stempelafdruk dan, die mocht nl. wel gekleurd worden.
Ik heb Tilda dan ook ingekleurd met distress en H2O's, verder alleen wit papier gebruikt van color core en parlemoer wit. Ik heb verschillende embossingfolders gebruikt, een wit lint, mallen van Spellbinders en voor de bloemen Doohickey's, en de verschillende maten harten van Cheery Lynn, verder pearlbrads, veel hotfixsteentjes en de tekst is van Phooka's.
De randen weer met de hand geborduurd met wit glansgaren.
Voor de duidelijkheid, de tekst is: We can't all be  STARS, but we can all Twinkle. Ik vond hem er wel leuk bij passen.
Ik wil het kaartje posten bij de challenge van Totally Papercraft, een witte kaart dus.
En bij Just Magnolia, anything goes met als extra optie pearls and swirls.
Ik ben er zelf wel blij mee voor een eerste poging, ben er al wel eens eerder aan begonnen maar er kwam toch altijd wel een kleur (per ongeluk) de hoek om (lol)
Ik ben weer nieuwsgierig wat jullie er van vinden, dus brandt maar los.

Tot de volgende blogpost, morgen voor de verandering weer een begrafenis (no. 3 in een maand tijd), het begint bijna routine te worden.

Lieve groetjes Liesbeth

dinsdag 8 mei 2012

Bubbles girl is de derde MM digi op mijn kaartje met lange tekst.

Hallo medebloglanders,

Ik merk dat ik genoeg inspiratie heb opgedaan bij jullie, want ik ben niet te stoppen.
Vandaag post in mijn kaartje met de derde digi die ik mezelf kado heb gedaan van Mo Manning, met de naam Bubbles girl, zo'n schatje ook weer.
En dit het geworden, sorry weer voor de fotokwaliteit, nu krijg ik het effect van de H2O's er helemaal niet meer op getoverd.
Ik heb de digi dus ingekleurd met distress in combinatie met H2O's bij kraftpapier gecombineerd met een lijn van Bo Bunny. De sketch die ik gebruikt heb is van Sketch Saturday.
Verder heb ik mallen gebruikt van MD, Spellbinders en Nellie Snellen, de tekstbellen heb ik bewerkt met H2O voor een mooie glans maar dat moeten jullie maar gewoon geloven want dat is niet te zien, verder embossingpoeder gebruikt op hoeken en de vlinder van hout, een strik gemaakt, wondgaasje, en een bloementoef met verschillende merken bloemen.
De randen allen bewerkt met Walnut Stain Distress.
Ik post het kaartje nog bij de volgende challenges: The Squirrel and the Fox: one for the girls.
en Jellypark Challenges: girlie girl.
Ik ben weer erg nieuwsgierig wat jullie ervan vinden, dus alle negatieve (liever niet natuurlijk) en positieve reacties zijn welkom, ze kleuren mijn dag weer een beetje na weer 2 afwijzingen op serieuze sollicitaties.
Ik ben langzamerhand de motivatie een beetje kwijt aan het raken, maar dat zal jullie niet verbazen denk ik!
Dus maar weer lekker aan de freubel.
Liefs en groetjes Liesbeth.

maandag 7 mei 2012

Fixer Boy, mijn tweede digi van Mo op een "kanjer" jongenskaartje.

Daar ben ik weer, het kan nog net vandaag mijn tweede kaartje.
Ik zit weer lekker in het ritme, en dat komt mede door jullie lieve reacties hoor, alsof ik niet ben weggeweest.
Ook deze digi van Mo Manning met de naam Fixer boy had ik al ingekleurd liggen met de distress en....nee, geen H2o bij deze.
De sketch die ik gebruikt heb is van het Nederlandse Kaartuitdagingen Blog.
Papier is van Basic Grey, colorcore en kraft. Mallen van Spellbinders en de filmstrip van Tim Holtz.
Verder heb ik gebruikt, een taartkleedje, een stukje touw, een bedel van een zaag, en afgewerkt met hotfixsteentjes.
De tekst kanjer komt uit een setje maar ik weet niet meer van welk merk.
Verder wil ik dit kaartje mee laten doen bij de challenges van Cute Card Thursday, jongenskaart en bij That Craft Place Challenge, ook een jongenskaart.
Ik hoop dat jullie mijn kleine fixer een kanjer vinden, ik vond hem in ieder geval superleuk.
Bedankt weer voor jullie trouwe bezoekjes en lieve reacties, daar knapt een mens echt wel van op hihi.
Op naar nummer 3?

Liefs Liesbeth

Kaartje met digi Kisses van Mo Manning.

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie mijn blog toch weer hebben gevonden na 4 dagen Parijs, ik ben nog steeds aan het uitrusten, mensen wat was ik bekaf vrijdagmiddag, ik ben weer ver over mijn grenzen heengegaan, dat leer ik ook nooit hoor! Maar goed, ik zal het er mee moeten doen, en Parijs was heerlijk, dat maakt veel goed.

De digi die ik gebruikt heb voor dit kaartje had ik voor Parijs al ingekleurd met de distress en Twinkling H2o's, hij heet kisses en is van Mo Manning, soms moet ik er mezelf eentje (nu zelfs drie) kado doen, ze zijn  zo onweerstaanbaar (vind ik dan)
Ik heb voor het kaartje de sketch gebruikt van de challenge bij Mo Manning en ga het kaartje daar posten.
En dit is 'm geworden, de kleuren zijn niet helemaal goed, maar dat komt omdat het fototoestel bij thuiskomst er mee op is gehouden, en ik dus een oudje heb moeten gebruiken, en dat zal de komende tijd wel zo blijven denk ik voordat hij weer terug is van de reparateur.
Wat heb ik gebruikt: Papier Pion Design en Making Memories, colorcore een beetje oud-rose.
Mallen gebruikt van Nellie Snellen en Crealies.
Ik heb alle randen aangezet met distress Walnut Stain, en het colorcore behandeld met de distresser, de buitenrand met de hand geborduurd met borduurgaren met een overlopende kleur rose/rood, verder een lintje, koordje, knoopjes, bedeltje en een parelhangertje gemaakt.
Ik heb (bijna) al jullie blogs weer bezocht, en ben daar aardig wat uurtjes zoet mee geweest maar wat is er weer veel moois gemaakt, dus genoeg inspiratie opgedaan om zelf weer het eea te maken.
Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden, en ik lees jullie commentaar met veel plezier.

Liefs Liesbeth





zondag 6 mei 2012

Verjaardagskaartje voor Corry.

Hallo blogmaatjes,

Weer helemaal terug uit Parijs, nog niet aan freubelen toegekomen maar ik wil jullie wel het kaartje laten zien dat Corry al heeft ontvangen voor haar verjaardag.
Parijs was trouwens fantastisch maar super vermoeiend, ik ben dan ook echt aan het bijkomen en uitrusten, maar wat hebben we geboft met het weer, alleen de eerste dag wat regen gehad, vrijdag een paar spetters, en de donderdag tegen alle verwachtingen in een zonnige dag, we waren zelfs wat verbrand tijdens onze dagwandeling. Wat hebben we veel gezien in die paar dagen.
Bij deze alsnog Hartelijk Gefeliciteerd Corry, en ik lees dat je bent overladen met kaartjes, 60 is ook een mijlpaal, en leuk dat wij daaraan als medebloggers hebben meegewerkt om hem alleen al daardoor onvergetelijk te maken, veel mooie jaren nog toegewenst.
Ik had een vintageachtig kaartje voor haar gemaakt.
Ik ga proberen om een inhaalslag te maken om jullie werkjes te bewonderen maar "sorry" als dat niet bij al jullie creaties lukt op dit moment.
De vorm van het kaartje heb ik gemaakt met een inshapemal, papier is de nieuwe lijn van Maya Design samen met kraft en colorcore.
Ik heb mallen gebruikt van Spellbinders, en Doohickey's bloemen en blaadjes van MD, lint en een brede kant, wondgaasje, rosebud van WOC, tekst van Nicole Verkooijen, bedel van parfumflesje, afbeelding van internet. Randen met de hand geborduurd.
Wens ik jullie nog een fijne zondag, en tot het volgende blogbericht.
Liefs Liesbeth


dinsdag 1 mei 2012

Bloemige verjaardags-wensen voor mijn moeder.

Hallo blogmaatjes.

Vandaag even een wat vrolijker kaartje weer, ik heb gisteren een verjaardagskaartje gemaakt voor mijn moeder die vandaag 78 is geworden.
Ik heb al eerder zo'n soort kaartje gemaakt, en die viel goed toen, nou, deze gelukkig ook weer.
Ma, is niet van veel complimenten maar heeft hem goedgekeurd.
Ik zal even kort weergeven wat ik gebruikt heb:
papier, kraft, en Pion Design en Color core, mallen van MD, Cheery Lynn, en Magnolia.
Verder kant, wondgaasje, lint,  tekst van Femke en roosjes van Wild Orchid Crafts, en ook nog bloemetjes in de mand met een pons gemaakt, en deze afgewerkt met hotfixsteentjes. De randen weer met de hand geborduurd, het idee komt uit Creatief met Kaarten.
Ik ben benieuwd of hij weer door de keuring komt.
Hij doet mee met de volgende challenges: 
Dream Valley Challenges, for a special lady.
In ieder geval weer bedankt voor jullie lieve woorden en reacties, en tot het volgende blogbericht.
Duurt iets langer wel want we gaan er even tussenuit.......Paris here we come.......
Ik ga het niet in het frans proberen want dat is niet mijn sterktste kant, dat gaat handen en voeten-werk worden (lol)
Groetjes en liefs Liesbeth