Volgers

maandag 30 januari 2012

Helemaal wat anders, een kaartje voor een man.

Hallo blogvrienden ,

Allereerst een heel warm welkom aan mijn nieuwe volgers, ik hoop dat jullie hier vinden wat jullie zoeken aan inspiratie, ik ben een beetje beduusd dat ik er in een paar dagen zoveel nieuwe volgers bij heb.
Leuk dat jullie een kansje willen wagen op mijn candy en dat  jullie hem mooi vinden.
Vandaag post ik een héél ander soort kaartje, in één kleur distress verwerkt op speciaal karton.
De stempel had ik al een hele tijd liggen maar had er nog nooit iets mee gedaan, speciaal gekocht voor de mannenkaarten, want mannen en auto''s is meestal een goede combinatie (behalve mijn eigen man dan)
Ik heb papier gebruikt van Bo Bunny gecombineerd met een lijn van Authentiek, mallen gebruikt van Spelbinders ( de tandwielen en ovaal) en de klok van Tim Holtz. Verder alleen wat platte pareltjes gemaakt op de tandwielen in een zilverkleur. De tekststempel komt van Stampinback, uit een serie.
Ik blijf dit soort kaartjes het lastigst om te maken, je kan er zo weinig mee, geen bloemetjes enzo, en dan mis ik toch wat.
Maar ik denk dat mijn zwager hem wel leuk zal vinden (hoop ik dan maar)
Ik post dit kaartje bij de challenge van Kreative Stempelfeunde waar de challenge Antiek is.
Bedankt weer voor jullie bezoek, en de leuke reacties

vrijdag 27 januari 2012

Tilda with Daisy, om iemand op te vrolijken.

Hallo medebloggers,

Nadat ik mijn candy geplaatst heb ben ik een kaartje gaan afmaken de afbeelding had ik afgelopen weekend al ingekleurd met distress, ik begin er ook steeds meer plezier in te krijgen als het beter lukt, veel oefenen want ik ben nog lang niet zo goed als ik zou willen zijn.
Ik heb geprobeerd met dit donkere weerom hem zo goed als mogelijk compleet op de foto te krijgen.
Ik heb papier uit een blokje van de Action gebruikt, zoals je ziet hoeft het niet altijd duur papier te zijn, ik vind het in ieder geval erg mooi.
Mijn bedoeling was een vrolijk zomers kaartje te maken voor de challenge van Adicted to Stamps . de challenge is daar zomer in de winter.
Verder heb ik de sketch gebruikt van het Nederlandse Kaartuitdagingen, compleet met Nederlandse Tekst.
Bij het DP heb ik parlemoerpapier door de cuttlebug gehaald met een embossingmal en behandeld met distress lavendel. De randen met de hand geborduurd en een lintje geplakt, bloemetjes van WOC samen met een bloem van een MD mal, daar een stukje kant bij en een bedel van een bloemetje.
Verder weer de hotfixsteentjes. Tekst is van Nicole.
Ik hoop dat jullie met z'n allen meedoen met mijn candy, dat zou ik heel leuk vinden, net als al die lieve leuke berichtjes.
Leuk dat er ook weer nieuwe volgers bijkomen, ik hoop dat jullie hier wat inspiratie opdoen.

donderdag 26 januari 2012

Tilda wrapped heart. Liefs!!

Hallo hallo,

Hier ben ik weer met mijn tweede kaartje voor vandaag, voor mijn rood wit blauwe kaartje even naar beneden doorscrollen dus.
Ik heb een kaartje gemaakt voor de challenge van Elke kaart een feestje en ik heb rose in verschillende tinten gebruikt.
Ik heb Tilda weer ingekleurd met distress, het papier is uit een blok van Tim Holtz, daar zitten verschillende rosetinten in, dus reuze geschikt.
De sketch die ik gebruikt heb is van Sweet Sketch Wednesday.
Ik heb verschillende bekende mallen weer gebruikt, SB, MD, en Nellie Snellen. wondgaasje, siergaren, de bekende hartjes bewerkt met distress en embossingpoeder, incl. hotfix. Ook in de hoekjes vierkante hotfixblokjes. Roos van WOC, en bedeltje van een hoedje (goed zoeken bovenaan) tekststempel weet ik niet meer, beschrijving is zoek.
Lekker zoet toch?
Bedankt weer voor jullie bezoekjes en reacties, helemaal geweldig als je wat te lezen hebt als je de pc weer aanzet.

Tilda with loveshoes, 4 ever and ever.

Hallo blogvrienden en vriendinnen,

Vandaag is het echt van dat knutselweer, en omdat ik vandaag niet op pad hoef om vrijwilligerswerk te gaan doen op school omdat er gestaakt wordt, heb ik me maar even lekker op mijn kamertje terug getrokken.
Ten eerste allemaal heel erg bedankt voor de moeite die jullie toch steeds weer nemen om een reactie achter te laten, ik ben altijd zo nieuwsgierig en ik vind het geweldig om te lezen wat jullie er van vinden.
99 staat de teller vandaag dus welkom aan alweer nieuwe volgers, nog ééntje te gaan en ik ben al druk bezig om hem samen te stellen mijn candy.
Vandaag heb ik dit kaartje gemaakt met de Magnolia with loveshoes die ik het afgelopen weekend al had ingekleurd, ik kwam twee uitdagingen tegen waar het thema rood wit blauw was, dus dat was niet zo heel erg moeilijk met het mooie Maya DP.
Ik heb Tilda ingekleurd met de distress, verder veel verschillende mallen van Marianne Design gebruikt, de bladeren swirl en het randje waar het lint doorheen loopt, afgewerkt met hotfix steentjes in rood en blauw (de meeste zijn onder het ovaaltje verdwenen (dat is dan weer jammer)
De sketch is van CPS Card Sketches
Ook post ik dit kaartje bij de challenge van Duymelot, een foto-inspiratie-challenge.
Rood wit blauw (kleuren van onze vlag) voor  de challenge bij Magnolia Down Under.
Verder nog wat kleine roosjes  en één grote roos van WOC behandeld met distress inkt, hartjes van hout (Xenos) behandeld met distress en embossingpoeder, verder wat witte verf, glitter en een hartjesbedel. De tekst komt van Marit (bedankt daarvoor) waar je hem zo mag downloaden.
Ik dank jullie weer voor het langskomen en tot de volgende kaart, daar wordt al aan gewerkt.


maandag 23 januari 2012

Warm Winter Wishes met een Magnoliastempel.

Hallo medebloggers.

Vandaag post ik weer een kaartje met een Magnolia afbeelding, nu in een winters sfeertje.
Ik heb Tilda weer ingekleurd met de distress, ik heb mijn collectie zaterdag uitgebreid met een paar nieuwe kleuren die ik hier natuurlijk gelijk gebruikt heb.
Het papier is een combinatie van Jovial van Basic Grey, en een restje van een ander blokje Let is snow.


Ik heb verschillende mallen gebruikt van oa. Marianne Design en Nellie Snellen. De takjes heb ik uit parlemoerpapier gestansd, bloemetjes van WOC, en de dubbele sneeuwvlok heb ik afgewerkt met twee kleuren hot-fix steentjes. Een wondgaasje en wat pluizige veertjes maar dan moet je echt vergroten om ze te zien op de foto. Ook op de achtergrond een taartkleedje.
Ik heb dit kaartje gemaakt voor de challenge bij It's a Magnolia Challenge.
Ook post ik dit kaartje bij Fussy en Fancy Friday, Let it snow.
Verder ben ik nog bezig geweest met een kaartje speciaal voor de eerste challenge bij de Creatieve Zebra maar die mag ik jullie pas na 1 februari laten zien, hij gaat nu naar Priscilla, mijn eerste DT kaartje, spannend hoor, maar wel hééééél leuk natuurlijk.
Ik ben weer benieuwd wat jullie van mijn winters kaartje vinden, ga ik weer aan de slag met mijn volgende kaartje, ik heb de smaak weer helemaal te pakken.

zondag 22 januari 2012

Magnolia's Valentino, with LOVE.

Hallo blogvriendinnen,

Ik heb de afgelopen dagen veel zitten oefenen met het inkleuren met de distress, ik moet eerlijk bekennen dat ik dit toch de leukste manier van inkleuren vind voor mezelf.
Ik was niet meer te stoppen en heb vandaag mijn eerste kaartje dan ook gemaakt met deze Valentino van de nieuwste Magnoliaserie.

Ze zijn allemaal zo leuk dus er volgen er zeker nog meer.
Het papier is van verschillende lijnen gecombineerd ( ik had nergens specifiek bij ingekleurd en dan moet je later zoeken naar bijpassend papier), maar het is toch aardig gelukt vind ik zelf.
Dit DP met Kraft, voor de challenge bij TOMIC een sketch met als extra stof, en dit is gelukt met lint, band en een wondgaasje.
Ik heb geen bloemen gebruikt op dit kaartje maar verschillende hartjes eerst bewerkt met distress Walnut Stain net als alle randjes van het papier, en deze hartjes afgewerkt met hotfix steentjes, ik vind dit zelf wel een leuk effect hebben , en ook heel leuk om te doen als afwisseling.
De buitenrand heb ik weer met de hand geborduurd met kraftkleurig DMC garen.
Als extra heb ik een tag gemaakt om een tekst op te schrijven, ik heb alleen de filmstripmal gebruikt en een klein stukje van een SB voor het hoekornamentje.
Verder doet dit kaartje mee bij het minichallengeblog van Jolanda
Ik hoop dat jullie hem ook geslaagd vinden, in ieder geval weer bedankt voor jullie bezoek en de leuke en lieve reacties diejullie achterlaten, ik kan er geen genoeg van krijgen hoor.

donderdag 19 januari 2012

Tilda loveletter, verjaardagskaartje in blauw, kraft en wit.

Hallo medebloggers.

Eindelijk is mijn kaartje af,en door de keuring.
Ik ben er maandag al aan begonnen maar kan moeilijk aan de slag blijven.
Ik heb het magnolia 'tje ingekleurd met distress voor de Dutch Magnolia Lovers waar de uitdaging is Kraft, wit en één andere kleur, en een embossingfolder.
En dit is 'm geworden.
Papier isvan Bo Bunny, de minst kerstachtige velletjes gebruikt, kraft vlgs de uitdaging.
Ik heb snijmallen gebruiktvan Crealies en Joy, en embossing van Cheery Lynn.
De randen bewerkt met distress Walnut Stain. Ook heb ik de eerste papierlaag met de hand geborduurd.
Bloemetjes van WOC, een strik gemaakt en een hart gebruikt van hout eerst behandeld met Walnut Stain en afgewerkt met  hotfix steentjes, en helemaal daaronder een wondgaasje.
Tekstlabel is van Femke.
Nog even een warm welkom voor mijn nieuwe volgers, ik ben bijna op de honderd en dan ga ik een candy plaatsen, dus allemaal bedankt voor jullie bezoek en lieve reacties.
En ik lees heel graag wat jullie ervan vinden.

zondag 15 januari 2012

Cuddly Syblings, wat een lief stel.

Hallo medebloggers,

Wat kom ik moeilijk op gang na die kerst-vakantieweken.
Maar vanmiddag heb ik me toch teruggetrokken op mijn hobbykamer om een kaartje te maken.

Ik had de sketch van SketchesbyCarly al gekopieerd liggen en heb daar de stempel met de naam Cuddly Syblings van de nieuwe Magnoliaserie ingekleurd met de copicmarkers.
Het papier is van Jack and Jill van Prima Marketing, in het echt komen de kleuren beter bij elkaar dan zo op de foto.
Verder heb ik mallen van SB gebruikt en een pons met de kleine bloemetjes, daar een glitterbloemetje in, met een pareltje.
Strikjes gemaakt met touw en satijn lint met daaraan een bedel.
Bij het designpapier heb ik kraftpapier gebruikt.
Alle randen heb ik bewerkt met distress Walnut Stain.
Ik post hem ook nog bij Send A Smile 4 kids: Valentijn
Ik moet er nog even inkomen maar ben wel redelijk tevreden.
Ook hoop dat jullie hem ook goedkeuren.
Wens ik jullie nog een fijne zondagavond, wat gaat dat weekend toch snel pffff.

dinsdag 10 januari 2012

Mijn eerste kaartje voor 2012 voor de DT call bij de Creatieve Zebra.

Hallo blogvriendinnen,

Erg laat maar toch wil ik jullie allemaal nog een fantastisch, gezond en creatief 2012 toewensen.
Ik hoop dat deze eerste week van 2012 geen afspiegeling is van mijn inspiratie voor heel 2012 maar dat kwam omdat mijn echtgenoot nog thuis was, nu gaat alles weer zijn gewone gangetje.
We hebben het heerlijk gehad samen de afgelopen kerstvakantie, maar van knutsel komt niks.
Ik heb vandaag voor het eerst weer wat gemaakt, en speciaal voor de DT call bij de Creatieve Zebra, een webwinkel inwording van Priscilla.
Ik heb de sketch vandaag ontvangen en ben er mee aan de slag gegaan, en heb er een vrolijk kaartje van gemaakt.
Ik heb Tilda uit de nieuwe serie van Magnolia gebruikten ingekleurd met distress, Design papier is van Basic Grey en dat gecombineerd met Color Core rood en blauw, verder een wondgaasje, verschillende mallen van spelbinders de circel, en van Nellie Snellen de borders, voor de rode bloem een Crealiesmal (bewerkt met glimmermist).
Ik heb een strik gemaakt van blauw gehaakt band, roosjes van WOC en de tekststempel is van Nicole Verkooijen, die heb ik uitgestansd met een circelmal en afgewerkt met rode hotfix steentjes.
De randen heb ik afgewerkt met de paperdistresser en walnutstain distress inkt.
De circel heb ik verhoogd opgeplakt.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, ik beloof dat ik jullie komende dagen weer kom bezoeken hoor, sorry dat ik jullie wat verwaarloosd heb.