Volgers

dinsdag 19 juli 2011

Vintage kaartje zonder tekst.

Hallo,
Ben ik weer, nog steeds lekker aan de knutsel al is het zonnetje er wel hier in het Zuiden van het land.
Ik heb er al een rondje met de hond opzitten, dus nu even mijn kaartje plaatsen dat ik gisteravond heb gefabriceerd, en nee.........geen Teddy Bo digi deze keer, om precies te zijn heb ik niet eens gekleurd.

Ik heb getracht een vintage-achtig kaartje te maken, kreeg daar zin in toen ik op het blog van Marjan een mooie serie voorbij zag komen, en de leuke positieve reacties in de salon waar mijn dochter werkt op de deurhangers in vintage-stijl.
De afbeelding komt van internet geplukt op de site van Blanca staan erg mooie afbeeldingen die je zo maar mag gebruiken, wel leuk als er dan een reactie voor haar wordt achtergelaten natuurlijk.
Verder heb ik Pion designpapier gebruikt dat hier wel erg geschikt voor is, en veel verschillende mallen, spelbinders, Marianne Design, Double do, en Nellie Snellen.
Verder een strik gemaakt, pareltjes gemaakt, en bloemetjes van Wild Orchid.
Alle randjes (behalve de afbeelding) bewerkt met distress inkt Walnut Stain.
Ik ben er zelf wel erg tevreden over voor een eerste poging, heb geen sketch of kleurcombinatie gebruikt van een challenge, dus eigen ontwerp (lol)
Ik blijf het zo verslavend leuk vinden dat jullie de moeite nemen om een reactie achter te laten, vooral blijven doen hoor, ik word er erg blij van!
gr. Liesbeth

7 opmerkingen:

  1. Schitterend Liesbeth,lief plaatje,heel mooi papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Liesbeth, wat een mooitje zeg. Ik vind dat Pion papier ook echt schitterend. Zo zie je maar dat kleuren ook niet altijd nodig is. Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Liesbeth, het is weer een prachtige kaart geworden. En leuk zo met al die veschillende stansen. Ja het erg leuk om reacties te krijgen, geniet er zelf ook altijd van om ze te lezen. En vooral omdat we weten hoeveel tijd erin gaat zitten om overal een berichtje achter te laten.

    Lieve groetjes Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een heel erg lief
    mooi kaartje
    het is je goed gelukt

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Liesbeth, prachtig mooi kaartje, erg stijlvol zo met die vintage afbeelding. Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. superkaartje!!
    mooie kleuren gebruikt!
    groetjessssss

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige en heel stijvol, Liesbeth!

    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth